Şimdi Ara

iü ingilizce işletme yok mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Bende işletme fakültesini kazandım ama Türkçe'sini. O sayılmaz mı
  • sayılmaz mı :D saylr tbııı
  • ben 54 bin ile girdim senin sıralaman kaçtı?
  • 60 binle girdim türkçeye
    istersen yanına geliriz sınavları var ingilizceye geçmek için
  • Ben 46 bin ile İngilizce İşletme ve İktisat yazdım açıkta kaldım.Ek yerleştirme de tekrar denicem.Toplam 8 kontenjan var. Ünal!
  • quote:

Orijinalden alıntı: LiesOfFear
    60 binle girdim türkçeye

o sınavlar ne zaman oluyor, nasıl başvuruyoruz ve sınavda ne soruyorlar? imkan varsa geçiş yapmak isterim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İşletme mi? İktisat mı?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özgür Can

quote:

60 binle girdim türkçeye

o sınavlar ne zaman oluyor, nasıl başvuruyoruz ve sınavda ne soruyorlar? imkan varsa geçiş yapmak isterim

1- ÖRGÜN ÖĞRETİMDE 1.SINIFTAN 2.SINIFA DOĞRUDAN GEÇMİŞ OLMAK

2- NOT ORTALAMASININ EN AZ “2.00” OLMASI.

3- ÜNİVERSİTEMİZ YABANCI DİLLER BÖLÜMÜNCE YAPILACAK MERKEZİ YABANCI DİL SINAVINDAN EN AZ “60” DİL PUANI VEYA MUADİLİ DİL SINAVLARINDAN EŞDEĞER PUAN ALMASI. (TOEFL VB. )

BU KOŞULLARA SAHİP YATAY GEÇİŞ YAPMAYI İSTEYEN ÖĞRENCİLERİN 26 TEMMUZ 2010 – 06 AĞUSTOS 2010 TARİHLERİ ARASINDA FAKÜLTE ÖĞRENCİ BÜROSUNA BAŞVURMALARI GEREKMEKTEDİR.

YABANCI DİL SINAV TARİHİ: 16 AĞUSTOS 2010 PAZARTESİ SAAT 10:00

SINAV YERİ: İ.Ü.YABANCI DİLLER BÖLÜMÜ- SÜLEYMANİYE, BEYAZIT

FAKÜLTE İÇİ YATAY GEÇİŞ SIRALAMASI GENEL AĞIRLIKLI NOT ORTALAMASINA GÖRE YAPILMAKTADIR.

KONTENJAN : 4 KİŞİ

şartlar bunlar,sanırım ingilizce hazırlıgı var okursak iyi olur

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Özgür Can

quote:

60 binle girdim türkçeye

1- ÖRGÜN ÖĞRETİMDE 1.SINIFTAN 2.SINIFA DOĞRUDAN GEÇMİŞ OLMAK

2- NOT ORTALAMASININ EN AZ “2.00” OLMASI.

3- ÜNİVERSİTEMİZ YABANCI DİLLER BÖLÜMÜNCE YAPILACAK MERKEZİ YABANCI DİL SINAVINDAN EN AZ “60” DİL PUANI VEYA MUADİLİ DİL SINAVLARINDAN EŞDEĞER PUAN ALMASI. (TOEFL VB. )

BU KOŞULLARA SAHİP YATAY GEÇİŞ YAPMAYI İSTEYEN ÖĞRENCİLERİN 26 TEMMUZ 2010 – 06 AĞUSTOS 2010 TARİHLERİ ARASINDA FAKÜLTE ÖĞRENCİ BÜROSUNA BAŞVURMALARI GEREKMEKTEDİR.

YABANCI DİL SINAV TARİHİ: 16 AĞUSTOS 2010 PAZARTESİ SAAT 10:00

SINAV YERİ: İ.Ü.YABANCI DİLLER BÖLÜMÜ- SÜLEYMANİYE, BEYAZIT

FAKÜLTE İÇİ YATAY GEÇİŞ SIRALAMASI GENEL AĞIRLIKLI NOT ORTALAMASINA GÖRE YAPILMAKTADIR.

KONTENJAN : 4 KİŞİ

şartlar bunlar,sanırım ingilizce hazırlıgı var okursak iyi olur

bunun için önce 1. sınıfı okumak lazım, hazırlık ayrı bir mesele. neyse biz normal okulumuzu okuyalım seneye düşünürüz

• Hasan Kılko İÜ İşletme(İngilizce) okumaktadır.Kendisi geçen sene kazandı.Sorularınız olursa bildiğim konularda cevaplandırmaya çalışırım.

Kazananları tebrik ederim....
  • ben ing iktisat istiyordum 25bin sıralama gelmedi normal iktisata girdim.sanırım birinci sıradan girmişimdir :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: [uA]Gokhius

ben ing iktisat istiyordum 25bin sıralama gelmedi normal iktisata girdim.sanırım birinci sıradan girmişimdir :D

Hocam ne yaptın sen ya.Niye Türkçesi'ne girdin? Girmişken İşletme'ye girseydin keşke.
  • ya ben iktisat okumak istiyordum sadece o yüzden memnunum ama ingilizce olmaması moralimi bozdu biraz.gerçi geçiş şartları pek zor değil biraz çalışırsam ingilizceye geçiş yaparım herhalde.zaten istanbulda devlet okuyacaktım çok alternatifim de yoktu.biraz heba oldu puanım ama napalım artık.
  • arkadaşlar iü ingilizce işletmeci olarak yardıma ihtiyacı olan varsa burdayım.
  • bende iü ingilizce işletme kazandım bu sene bu hafta ingilizce hazırlık sınavı acaba sorular nasıl oluyo giren arkadaşlar açıklayabilirler mi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.