Orijinalden alıntı: LiesOfFear 60 binle girdim türkçeye istersen yanına geliriz sınavları var ingilizceye geçmek için
o sınavlar ne zaman oluyor, nasıl başvuruyoruz ve sınavda ne soruyorlar? imkan varsa geçiş yapmak isterim
1- ÖRGÜN ÖĞRETİMDE 1.SINIFTAN 2.SINIFA DOĞRUDAN GEÇMİŞ OLMAK
2- NOT ORTALAMASININ EN AZ “2.00” OLMASI.
3- ÜNİVERSİTEMİZ YABANCI DİLLER BÖLÜMÜNCE YAPILACAK MERKEZİ YABANCI DİL SINAVINDAN EN AZ “60” DİL PUANI VEYA MUADİLİ DİL SINAVLARINDAN EŞDEĞER PUAN ALMASI. (TOEFL VB. )
BU KOŞULLARA SAHİP YATAY GEÇİŞ YAPMAYI İSTEYEN ÖĞRENCİLERİN 26 TEMMUZ 2010 – 06 AĞUSTOS 2010 TARİHLERİ ARASINDA FAKÜLTE ÖĞRENCİ BÜROSUNA BAŞVURMALARI GEREKMEKTEDİR.
YABANCI DİL SINAV TARİHİ: 16 AĞUSTOS 2010 PAZARTESİ SAAT 10:00
FAKÜLTE İÇİ YATAY GEÇİŞ SIRALAMASI GENEL AĞIRLIKLI NOT ORTALAMASINA GÖRE YAPILMAKTADIR.
KONTENJAN : 4 KİŞİ
şartlar bunlar,sanırım ingilizce hazırlıgı var okursak iyi olur
quote:
Orijinalden alıntı: LiesOfFear
quote:
Orijinalden alıntı: Özgür Can
quote:
Orijinalden alıntı: LiesOfFear 60 binle girdim türkçeye istersen yanına geliriz sınavları var ingilizceye geçmek için
o sınavlar ne zaman oluyor, nasıl başvuruyoruz ve sınavda ne soruyorlar? imkan varsa geçiş yapmak isterim
1- ÖRGÜN ÖĞRETİMDE 1.SINIFTAN 2.SINIFA DOĞRUDAN GEÇMİŞ OLMAK
2- NOT ORTALAMASININ EN AZ “2.00” OLMASI.
3- ÜNİVERSİTEMİZ YABANCI DİLLER BÖLÜMÜNCE YAPILACAK MERKEZİ YABANCI DİL SINAVINDAN EN AZ “60” DİL PUANI VEYA MUADİLİ DİL SINAVLARINDAN EŞDEĞER PUAN ALMASI. (TOEFL VB. )
BU KOŞULLARA SAHİP YATAY GEÇİŞ YAPMAYI İSTEYEN ÖĞRENCİLERİN 26 TEMMUZ 2010 – 06 AĞUSTOS 2010 TARİHLERİ ARASINDA FAKÜLTE ÖĞRENCİ BÜROSUNA BAŞVURMALARI GEREKMEKTEDİR.
YABANCI DİL SINAV TARİHİ: 16 AĞUSTOS 2010 PAZARTESİ SAAT 10:00
FAKÜLTE İÇİ YATAY GEÇİŞ SIRALAMASI GENEL AĞIRLIKLI NOT ORTALAMASINA GÖRE YAPILMAKTADIR.
KONTENJAN : 4 KİŞİ
şartlar bunlar,sanırım ingilizce hazırlıgı var okursak iyi olur
bunun için önce 1. sınıfı okumak lazım, hazırlık ayrı bir mesele. neyse biz normal okulumuzu okuyalım seneye düşünürüz
Hasan Kılko İÜ İşletme(İngilizce) okumaktadır.Kendisi geçen sene kazandı.Sorularınız olursa bildiğim konularda cevaplandırmaya çalışırım.
Kazananları tebrik ederim....
ben ing iktisat istiyordum 25bin sıralama gelmedi normal iktisata girdim.sanırım birinci sıradan girmişimdir :D
quote:
Orijinalden alıntı: [uA]Gokhius
ben ing iktisat istiyordum 25bin sıralama gelmedi normal iktisata girdim.sanırım birinci sıradan girmişimdir :D
Hocam ne yaptın sen ya.Niye Türkçesi'ne girdin? Girmişken İşletme'ye girseydin keşke.
ya ben iktisat okumak istiyordum sadece o yüzden memnunum ama ingilizce olmaması moralimi bozdu biraz.gerçi geçiş şartları pek zor değil biraz çalışırsam ingilizceye geçiş yaparım herhalde.zaten istanbulda devlet okuyacaktım çok alternatifim de yoktu.biraz heba oldu puanım ama napalım artık.
arkadaşlar iü ingilizce işletmeci olarak yardıma ihtiyacı olan varsa burdayım.
bende iü ingilizce işletme kazandım bu sene bu hafta ingilizce hazırlık sınavı acaba sorular nasıl oluyo giren arkadaşlar açıklayabilirler mi?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme