Bildirim
iTunes telefonu görmüyor bi türlü:S
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Muss@
5S aldım, epey oldu alalı ama ilk defa usb ile pc'ye bağladım. iTunes'un son sürümü var ama bi türlü görmüyor telefonu. programı kaldırıp tekrar kurdum sonuç yok kafayı sıyırcam valla.
Telefonda şifre varsa telefon açık menüdeyken tak usb ye yada usb port bozuk olabilir mi ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
denedim değişiklik yok. usb portun bozuk olması imkansız, başka her şey çalışıyor. -
başka kablo veya usb porta bağla ve hatta varsa başka PC de dene .. olmadı hard reseti dene ( elmayı görene kadar home ve power tuşuna birlikte bas ) oda olmazsa ayarlardan AĞ AYARLARINI SIFIRLA olmazsa ; icloudtan yedeklediğin varsa yine ayarlardan TÜM İÇERİĞİ SİL SIFIRLA yine olmazsa son çare servis :tabii ki sıvı teması vs.. Kullanıcı hatası yoksa değiştirirler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
neyse saolun hallettim çok şükür AMD'yi tekrar kurup güncelledim oldu:)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X