Şimdi Ara

itunes programramını kaldıramıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarımdan itunes programramını denetim masasından kaldıramıyordum.Program Files (x86) kaldırdım fakat sonra itunes denetim masasında kaldı. Ccleaner programını kullandım M.I hatası verdi.Revo uninstaller programını yükledim fakat ondada itunes araçlarda görünmüyor.Neden kaynaklanıyor olabilir veya programı nasıl kaldırabilirim.Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

iTunes Programını Kaldıramıyorum: Sorun Giderme Kılavuzu

iTunes programını bilgisayarından kaldırmaya çalıştıysan ancak sorunlarla karşılaştıysan, aşağıdaki adımları izleyerek sorunu giderebilirsin:

• Yönetici Olarak Çalıştır: iTunes'u yönetici olarak çalıştırmayı dene. Bunu yapmak için iTunes simgesine sağ tıkla ve "Yönetici Olarak Çalıştır" seçeneğini seç.
    • Güvenlik Yazılımını Devre Dışı Bırak: Güvenlik yazılımın iTunes'un kaldırılmasını engelleyebilir. Kaldırma işlemi sırasında güvenlik yazılımını geçici olarak devre dışı bırakmayı dene.
    • Bağlantılı Cihazları Kaldır: iPhone, iPad veya iPod gibi herhangi bir Apple cihazını bilgisayarına bağlıyken iTunes'u kaldırmayı deneme. Önce bu cihazları çıkar.
    • Uyumluluk Modunu Kullan: iTunes'u kaldırırken uyumluluk modunu kullanmayı dene. Bunu yapmak için iTunes simgesine sağ tıkla, "Özellikler"i seç ve "Uyumluluk" sekmesine git. "Bu programı uyumluluk modunda çalıştır" seçeneğini işaretle ve eski bir Windows işletim sistemi seç.
    • Sistem Geri Yükleme Kullan: Yukarıdaki adımlar işe yaramazsa, iTunes'u kaldıramadan önceki bir tarihte sistem geri yüklemesi gerçekleştirmeyi dene.

Bu adımları izledikten sonra iTunes'u başarıyla kaldırabilmelisin. Kaldırma işleminden sonra bilgisayarını yeniden başlatman önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Programı tekrar kur sonra denetim masasından kaldır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: SelimBoyali

Programı tekrar kur sonra denetim masasından kaldır

Programı kurmayıda denedim fakat aynı hatayı ondada aldım.

DELL XPS 15 (L502x) Intel Core i7 2670QM 2.20GHz -Turbo ile 3.10Ghz 15.6" 8GB Memory Nvidia 540M DDR3 1333 750GB HDD 7200rpm
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkay11

hizmetlerden ve başlangıçtan sistemde calısan parçalarını kapatırsan silip kurabilirsin...

Windows 8 olduğundan dolayı tam olarak nerelere bakıp çalışan bir parçasının olup olmadığını bilmiyorum.Böyle bir sorunla ilk defa karşılaştım gerçekten çok rahatsız edici bir durum.

DELL XPS 15 (L502x) Intel Core i7 2670QM 2.20GHz -Turbo ile 3.10Ghz 15.6" 8GB Memory Nvidia 540M DDR3 1333 750GB HDD 7200rpm
  • quote:

Orijinalden alıntı: MustafaYldrim

quote:

Orijinalden alıntı: turkay11

hizmetlerden ve başlangıçtan sistemde calısan parçalarını kapatırsan silip kurabilirsin...

Windows 8 olduğundan dolayı tam olarak nerelere bakıp çalışan bir parçasının olup olmadığını bilmiyorum.Böyle bir sorunla ilk defa karşılaştım gerçekten çok rahatsız edici bir durum.

Windows tuşu + R tuşuna basıp msconfig yazın başlangıç ayarlarını kapatmak için de Görev yöneticisi.Yalnız hizmetlerde işaretlediğim alanın tiki işaretli olsun yani microsoft hizmetlerini gizleyin.

itunes programramını kaldıramıyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    daemon tools u kaldıramıyorum.
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Denedim fakat yinede kaldıramıyorum gerçekten çok canımı sıktı fabrika ayarlarına döndürmem için beni zorluyor sanırım
  • Bu linkten "Windows Installer CleanUp Utility" indir, kurarken "yönetici olarak çalıştır" de sonra karşına gelecek ekrandan "itunes" i bul ve sil... normalde win7'de işe yarıyor, win8 de denenmedi... denemesi senden olsun
    Intel i5-4670K / Msi Z87-GD65 Gaming / 16 GB (4GBx4) GSkill Ripjaws DDR3-1600Mhz / Zotac 8GB Gtx1070 Amp! Edition / 256GB Samsung 840 Pro SSD / 500GB Samsung 850 Evo SSD / 2TB WD Caviar Black 7200rpm / 2TB WD Caviar Green Intellipower / 4TB WD Caviar Blue Intellipower / Seasonic Platinium 860 watt / CoolerMaster Haf-X / CoolerMaster Hyper212 Evo / Logitech K800 Wireless Illuminated / Logitech M705 / Logitech Wireless Gamepad F710
  • mortarxl kullanıcısına yanıt
    Denendi ve başarıya ulaşıldı.Çok teşekkür ederim arkadaşlar yardımcılarınız için..
    yüklemeden önce itunes kurulum dosyasına sağ tıkla "özellikler>uyumluluk>uyumluluk modu>windows 7" seç "uygula>tamam" dedikten sonra yine sağ tıklayıp "yönetici olarak çalıştır" diyerek kurmayı dene...
    Intel i5-4670K / Msi Z87-GD65 Gaming / 16 GB (4GBx4) GSkill Ripjaws DDR3-1600Mhz / Zotac 8GB Gtx1070 Amp! Edition / 256GB Samsung 840 Pro SSD / 500GB Samsung 850 Evo SSD / 2TB WD Caviar Black 7200rpm / 2TB WD Caviar Green Intellipower / 4TB WD Caviar Blue Intellipower / Seasonic Platinium 860 watt / CoolerMaster Haf-X / CoolerMaster Hyper212 Evo / Logitech K800 Wireless Illuminated / Logitech M705 / Logitech Wireless Gamepad F710
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.