Şimdi Ara

iTunes Kullanımı Ve Onunla İlgili Sorular { Ana Başlık } (85. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.703
Cevap
6
Favori
357.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • benim bir problemim var arkadaşlar.önerilerinize ihtiyacım var.

    İphone 4s ve Ipad2 kullanıyorum.Itunes ile 2 tane farklı mail adresim var.Her ikiside Turkiye mağazasına ait.

    Bu mail adreslerimi karışık kullanarak hem iphone'a hem ipad'e uygulama,oyun vs yükledim.Ayrı ayrı kullanmadım.başta hata yaptım :S

    Şimdiki sorun,Itunes'u açtığımda uygulamalarıda güncelleme var diyor ama iphone uygulaması gösteriyor.Ipad uygulamalarını görmüyor.Iphone'u Ipad'e güncellemeye çalışıyor olmuyor.Hangi maille hangi uygulamayı iphone'a mı ipad'e mi yükledim belli değil.

    İşler çok fena karıştı.Ne yapıcam ben :S
  • Forum ölmüş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YOKEDİCİİİ kullanıcısına yanıt
    İtunes için gerekli bilgiyi almam lazım.

    Bu yazılım ile ben iphone 5'deki uygulamaları düzenleyebilir miyim. Klasörlere ayırıp dünzenlemek gibi ve istersem programları yükleyebilir miyim.

    İtools var bir de o garantiyi götürür mü? Kullanımı nasıl?
  • Benim de bir sorum olacak arkadaşlar. İpod 4 içine Quickword programını indirip bazı word dosyalarını bu uygulama üzerinden yazmaya başladım. Peki ben word dosyalarını nasıl bilgisayara yükleyeceğim? Ne yaptıysam bulamadım :(
  • ipad aldım yeni itunese girince ücretsiz müzikleri dinliyorum. indirmesi mi sadece ücretli bunu dinlemesi ücretsiz mi?
  • merhaba arkadaşlar iphone 4 de çizgi roman okumak istiyorum.Bilgiyarımda bulunan çizgi roman dosyalarını(cbr) nasıl teleforuma gördereceğimi bulamadım yardımcı olursanız sevinirim
  • merhaba arkadaşalar ipadimde ibook var ve pdf dosyaları atmak istiyorum ama ismi aynı içeriği farklı pdf ler var bunları ipad e nasıl yükleyebilirim??? birçok pdf olduğu için isim değiştirmek uzun bi iş olacak başka nasıl yapabilirim acaba?
  • Bir kaç gündür sıkıntıya girdim.

    Şu uygulama indirme ve güncellemelerdeki 17 yaş uyarıları canımı sıkıyor. Burakıyorum makineyi insin diye, bir geliyorm hiç bir indirme yok. Uyarı gelmiş manyak itunes orada bekliyor.

    Son olarak itunes çok dengesiz.
    1000 uygulama var, sebebi bu mu bilemiyorum. Sürekli donuyor ve takılıyor.
  • Dün sırf iCloud'u denemek için Restore çekeyim dedim ve Restore sırasında iTunes çöktü ve Restore iptal oldu, sonra telefonum siyah ekran dışında bir ekran vermedi ve tekrar Restore atmak istediğimde Error 21 hatası aldım. Neyse ki bilgisayarı kapatıp açınca bu sorun düzeldi. Olduğum yerde şükür namazı kıldım. Allah tren kazası vermesin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeni itunes sürümünü yükledim eski sürümün üzerine ve video sekmesine videoyu atamıyorum arkadaşlar neden ?

    kütüphaneye sürükleyip bırakıyorum ama hiç bir şey eklenmiyor
  • ben itunes un yenı surumunu yukledım . pc ye format çekıldıgınden dolayı . itunes u yukledım fakat ipod un içindekiler tamamen silincek . bi çözümü varmı kurtarmanın , içine yükleyemiyorum müzik fln ..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: girişkat

    ben itunes un yenı surumunu yukledım . pc ye format çekıldıgınden dolayı . itunes u yukledım fakat ipod un içindekiler tamamen silincek . bi çözümü varmı kurtarmanın , içine yükleyemiyorum müzik fln ..

    arkadaşlar yardım edıcek kmse yokmu . yenı yukledıgım itunes a ipd un içindekiler silinmeden nasıl muzık vıdeo atıcağm . çok klişe bi bilgi olablr ama yardıma ihtiyacım var
  • iTunes Türkiye mağazasında diziler ve yurtdışındaki iTunes mağazalarında olupta Türkiye mağazasında gösterilmeyen filmler ile ilgili bir gelişme olacak mı?

    İngiltere iTunes'a bağlanıyorum Türkiye mağazası ile alakası yok, bir sürü box set diziler, ve filmler var... Satın almaya kalkınca izin vermiyor... İlla ki ülke değiştirmeye uğraşmam lazım...
  • Merhaba arkadaslar gecen ipod suffle aldim beats kulaklikla cok az ses geliyor , kendi kulakligi ile ondan daha iyi ses aliyorum nedeni nedir acaba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende birçok kullanıcı gibi bonjour service hatası alıyorum arkadaşlar, yardımcı olabilecek var mı?
  • Merhaba arkadaşlar merak ettiğim. iTunes ile atmış olduğum parçayı telefondan sildiğim zaman bilgisayara tekrar bağlantı yaptığım zaman telefondan silmiş olduğum parçalar tekrar telefona yüklenmektedir. Bunun başka bir yolu var mı ? Telden silmiş olduğum bir parça bilgisayarda ki iTunes üzerinden de silnmiyor mu ?
  • arkadaşlar ben yeni ipad 3 air aldım ve ilk defa apple kullanıcam ipadin içine fotoğraf atmam gerekiyor bunu nasıl yapabilirim acil yardımcı olursanız sevinirim
  • herkese merhaba
    soru soran çok- cevap verense pek yok gibi ama yine de ben derdimi ileteyim: laptopumdaki İTunes.da 100GB müzik var. bi sorun olursa bu arşivi kaybetmekten korkuyorum. yedeklemek istiyorum.
    1-eşten dosttan edinip yüklediğim (çoğunu resmen satın almadığım) bu arşivi nasıl yedekleyebilirim. İPod'um var İCloud oluşturmadım. İCloud yardımıyla yedekleme şansım var mı ? (arşiv genelde korsan ve hacim büyük .. bu sebeplerle sorun yaşar mıyım)
    2-Masaüstü XP pc var.. o pc.de yedekleme yapabilirsem nasıl yaparım?

    YA DA , BAŞKA BİR ÖNERİ VAR MI ?

    yardımcı olacak arkadaşa şimdiden en derin teşekkürler
  • Geçen sene eminemin şarkılaeını almıştım şimdi hepsi gitmiş ...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • itunes'da cd 'yi içe aktarma sorunu yaşıyorum. cd içeri aktarılıyor. fakat parçaların yanında noktalı bulut çıkıyor.
    bu sebepten parçalar iphone' a da yüklenmiyor. sadece parça adları çıkıyor. öğe yok diyor. bu sorunla karşılaşan oldu mu ?
  • 
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.