SLM ARKADAŞLAR BEN IPOD 4G KULANIYORUM MÜZÜKLERİ ITUNES TAN ATMAYIP DOWNLOAND ADLI PROGARAMDAN İNDİRİP DİNLİYORUM BÖYLECE SİLEDE BİLİYORUM BU PROGRAM SAYESİNDE.DÜN FOTOĞAFLARIMI GENE BU PROGRAMLA FİLM RULOSUNA ATABİLDİM YANİ TOUCHIMDAN PCDENATTIĞIM FOTOLARI SİLEBİLECEĞİM.fakat ıpodu pc ye taktığımızda bildiğiniz gibi touchı fotograf makinesi olarak tanıyıp oradan film rulosuna erişebiliyoruz.acaba bu erişimi kapatabilirmiyiz?
quote:
Orijinalden alıntı: crazytrex
Merhaba arkadaşlar enim itunens ta baya bi ap müzik falan vardı bilgisayara format attım aynı müziklerin hepsi app larda ipod da var bunu itunesa nasıl aktarabilirim en azından müzikleri ? Teşekkürler ..
slm arkadaşım applarını ıtunesa aktarmak istiyorsan pcye bağla ıpodu devices te ıpounun üzerine gel sağ tıkla transfer purchases de ıpodundaki yada ıpohenundaki bütün uygulmalar ıtunes a tekrar girer ıpodundan silinmez.
saygılar
Bir sorum olucak.. iPod touch 4. nesilim var şimdiye kadar müzik yüklemede sorun yaşamıyordum ama şimdi iTunes kütüphanesine müzik atıyorum sync yapıyorum iTunes te gözüken şarkılar secili olmasına rağmen iPod da gözükmüyor .s iTunes te açtıgım album de iPod da gözükmüyor .s Ne yapmalıyım ?? Bir bilgisi olan lütfen yardım etsin.
İtunesi yüklerken resimdeki hatalar çıkıyor. araştırdım bulamadım. bana yardımcı olabilirmisiniz?
QuickTime programınıda yükleyemiyorum . yardım edermisiniz.
Arkadaşlar yaklaşık 1 hafta önce bu sorunla karşılaştıydım.Restore ederek sorunu düzelttim ancak sorun tekrar devam ediyor.Restore etmek istemiyorum.Itunes'u silip tekrar yükledim,düzelmedi.Yardımcı olabilecek birisi var mıydı acaba ? Şimdiden teşekkürler.
arkadaslar itunes u hatalar veriyodu onar dedim ve reinstall yaptım. sarkılar fotolar hepsi duruyor teldeki. ancak itunes uzerindeki sarkılarım (playlist) hepsi soluk(silik) durumda sarkıları goruorum ancak ne sarkı ekleyebiliyorum neden itunes uzerinden sarkıları dinleyebiliyorum. ne yapmam lazım? backup a da geri dondum ancak fayda etmedi.
quote:
Orijinalden alıntı: mc_karizma
arkadaslar itunes u hatalar veriyodu onar dedim ve reinstall yaptım. sarkılar fotolar hepsi duruyor teldeki. ancak itunes uzerindeki sarkılarım (playlist) hepsi soluk(silik) durumda sarkıları goruorum ancak ne sarkı ekleyebiliyorum neden itunes uzerinden sarkıları dinleyebiliyorum. ne yapmam lazım? backup a da geri dondum ancak fayda etmedi.
arkadaslar yardım edecek yokmu? sanırım yukardaki problem pcdeki muziklerin yerleri degistigi icin boyle bir hata veriyor.
- muzikler iphoneda suanda dinleyebiliyorum. ancak ne sarkı atabiliyorum neden mevcut muzikleri silebiliyorum hepsi silik cozumu varmı?
arkadaşlar yeni bir ipod touch aldım. ve de itunes a alışma evresindeyim denebilir. ama şöyle bir sorunum oldu. biz bu ipodu iki farklı pc de sync edemiyo muyuz. 2. bilgisayarımı da authorize ettim ama sync dediğimde ipoddaki herşeyini silerim ama diyo. madem öyle niye var o zaman bu 5 yerde authorize edebilirsin olayı fln
O 5 yer appler için. Yani satın aldığın appler 5 yerde yüklenebiliyor. iPod seçeneklerinden Manually Manage şıkkını işaretlersen öyle bir sorunun kalmaz.
nereden manually manage yapıcam anlamadım. itunes tan mı ipodun içinden mi ?? bi de bunu yapınca 2. pc den birşeyler atabilcem anlamına geliyo di mi dediğiniz
quote:
Orijinalden alıntı: canlion70
O 5 yer appler için. Yani satın aldığın appler 5 yerde yüklenebiliyor. iPod seçeneklerinden Manually Manage şıkkını işaretlersen öyle bir sorunun kalmaz.
iTunes da iPod Touch bağlıyken Summary sekmesinde Manually manage music and videos seçili olması gerekir.
o seçeneği işaretledim fakat hala apps kısmından bişey atamıyorum. eski oyunların hepsinin silinceğini gösteriyo. yok mu bunun bir çaresi ??
O seçeneği seçtikten sonra atıyorum masa üstün de bi müzik var atmak istediğin onu sürükleyerek sol sekmeden atıyorum sinergy_05's ipod un üstüne götür
quote:
quote:
arkadaslar yardım edecek yokmu? sanırım yukardaki problem pcdeki muziklerin yerleri degistigi icin boyle bir hata veriyor.
- muzikler iphoneda suanda dinleyebiliyorum. ancak ne sarkı atabiliyorum neden mevcut muzikleri silebiliyorum hepsi silik cozumu varmı?
kimse yardım etmeyince sorunumu kendi basıma cozdum, merak edenler icin soleyeyim. itunes un belgerim/itunes klasorune kopyaladıgı onceki verileri bulup tekrar aynı yere kopyalayınca sorun kalmadı.
arkdaşlar, bir kaç haftalık itunes kullanıcısıyım. ipod u bağladığımda bağlantı kesiyor. çıkarilabilir duruma getiriyor. hiç bir şey yapamıyorum. neden oluyor bu?
Arkadaslar merhaba. Itunes programını güncelledim ancak eski itunesta oldugu gibi muzikleri silmek için delete sekmesi çıkmıyor yada delete tuşuna bastıgımda silinmiyor. Itunes 'dan cihazımda bulunan muzikleri nasıl silebilirim ? şimdiden teşekkür ederim
Arkadaşlar iyi günler, ı tunes son sürümünü yğkleyerek ıpodumu restore yapayım dedim ancak sürekli ıpod restore yapılamıyor diyordu. sonra da şarkı ve müzik attım .. anak ıpod da ne zaman müzik çalsam ekran beyaz kilitlendi.. müzik çalıyor ancak ekran görüntüsü beyaz ışık,reset attım yine olmadı ama. kendiliğinden 2 defa ekran geri geldi. sonra yine gitti. I tunesü sildim tekrar yükledim. Ama olmadı ne yapmalıyım bilgisi olan var mı?
arkadaşlar bir kaç sorum olacak. diyelim ki hem kardeşimin hemde benim ipod ve bilgisayarlarımız var. ipod nano için konuşacak olursak; 1-) 2 adet ipodu tek bir bilgisayardan yönetebiliyormuyuz itunes'la 2-) Herhangi bir ipod nanoyu 2 bilgisayarda da kullanabilir miyim? 3-) Bilgisayarlardan birinde internet yok bunun bir dezavantajı var mı?
yani 2 nano ve 2 bilgisayarı karışık olarak kullanmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
quote:
Orijinalden alıntı: runo84 arkadaşlar bir kaç sorum olacak. diyelim ki hem kardeşimin hemde benim ipod ve bilgisayarlarımız var. ipod nano için konuşacak olursak; 1-) 2 adet ipodu tek bir bilgisayardan yönetebiliyormuyuz itunes'la 2-) Herhangi bir ipod nanoyu 2 bilgisayarda da kullanabilir miyim? 3-) Bilgisayarlardan birinde internet yok bunun bir dezavantajı var mı?
yani 2 nano ve 2 bilgisayarı karışık olarak kullanmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
2. ve 3. sorularını cevaplayabilirim sanırım :D ben ipodumu iki pcde kullanabiliyorum ki bu 5e kadar çıkıyomuş sanırım. iTunes da internetle alakalı değil güncelleştirme veya indirme dışında tabi. bir iTunes iki iPodu da duymuştum ama denemedim ;)
quote:
Orijinalden alıntı: sinergy_05
quote:
Orijinalden alıntı: runo84 arkadaşlar bir kaç sorum olacak. diyelim ki hem kardeşimin hemde benim ipod ve bilgisayarlarımız var. ipod nano için konuşacak olursak; 1-) 2 adet ipodu tek bir bilgisayardan yönetebiliyormuyuz itunes'la 2-) Herhangi bir ipod nanoyu 2 bilgisayarda da kullanabilir miyim? 3-) Bilgisayarlardan birinde internet yok bunun bir dezavantajı var mı?
2. ve 3. sorularını cevaplayabilirim sanırım :D ben ipodumu iki pcde kullanabiliyorum ki bu 5e kadar çıkıyomuş sanırım. iTunes da internetle alakalı değil güncelleştirme veya indirme dışında tabi. bir iTunes iki iPodu da duymuştum ama denemedim ;)