Şimdi Ara

iTunes Kullanımı Ve Onunla İlgili Sorular { Ana Başlık } (79. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.702
Cevap
6
Favori
357.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MustangGT39

    quote:

    Orijinalden alıntı: Boomerang!

    Arkadaşlar radyo albümleri yada farklı sanatçılardan oluşan bir albümü iphone a attığımda albümler kısmında bir sürü o albümün adından gösteriyor. Çok sinir bozucu bir durum. Bunu çözmenin bir yolu var mı ?

    Hepsinin Albüm Sanatçılarına da aynı adı verin.
    Çözümü bu olabilir belki.
    Çünkü farklı sanatçıların aynı isimli albümleriymiş gibi algılayıp (ki mantıklı olanı bu), hepsini ayrı ayrı gösteriyor olabilir.


    Bu bahsettiğiniz toplama albümdeki şarkılara sağ tıklayıp get info dediğinizde, info sayfasının sağ alt köşesinde 'part of a compilation' seçeneği var. O seçeneği aktif ederseniz hepsini tek albüm altında toplayabilirsiniz.




  • arkadaslar daha dün aldım ipodu pek bi bilgim yok itunesteki free app ları nasıl yüklüyeceğim ?
  • İlk önce bir hesap almanız gerekiyor.
  • hesap aldım çok şükür müzik video eklemeyide öğrendim bi tek o kaldı :D
  • Merhabalar, bir itunes acemisi olarak yardımınıza ihtiyacım var. Yapmaya çalıştığım şey bilgisayarımdaki farklı partition'lardaki fotoğraflarımı ipad'ime atmak. Ancak ya C'dekilerin olduğu klasörü seçip sync edebiliyorum ya da D'dekileri. Bilgisayarım'ı seçmeme de izin vermiyor, verse onun içinden klasörleri seçip atabileceğim belki ama izin vermiyor işte.

    Bunun dışında bir de bu fotoğrafları atarken include videos seçeneğini de işaretliyorum, çünkü bu dosyaların içinde avi ve başka uzantılı videolarda var. Ama hiçbir videoyu göremedim videolar kısmında. Itunes içinde video atabileceğim bir bölümde göremedim. Yardımcı olursanız sevinirim.
  • Hedef klasör 1 tane oluyor.
    PC de herhangi bir yere 1 klasör oluşturun, onun içerisine fotoğrafları kopyalayın ve bu ana klasörü cihazdan seçip Sync edin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MustangGT39
    Hedef klasör 1 tane oluyor.
    PC de herhangi bir yere 1 klasör oluşturun, onun içerisine fotoğrafları kopyalayın ve bu ana klasörü cihazdan seçip Sync edin.

    Bahsettiğiniz şekilde yapabileceğimi biliyorum zaten de ben iPad için özel klasorler oluşturmadan, bilgisayarımdaki dosyaları oldukları yerlerde göstererek dosyalarımı aktarmak istiyordum. Ama görünen o ki bu güzide iTunes programıyla bunu yapmam mümkün gözükmüyor. :(
  • iTunes mantıklı olanı yapıyor, sizin istediğiniz biraz garip.
    Çözüm yolu belliyken sizin yine de farklı birşey istemeniz biraz anormal olmuş bence, iTunes in durumu gayet normal.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MustangGT39
    iTunes mantıklı olanı yapıyor, sizin istediğiniz biraz garip.
    Çözüm yolu belliyken sizin yine de farklı birşey istemeniz biraz anormal olmuş bence, iTunes in durumu gayet normal.

    Benim istediğim şey de anormal bir durum yok. Ben DVD,ye arşivledigim dosyalarımı ayrı bir yerde, henüz yazdirmadigim dosyalarımı ise baska bir yerde tutuyorum. Böylelikle bilgisayarda herhangi bir problem olursa dosyalarımı kaybetmemis oluyorum. iTunes'u neden bu kadar savunduğunuzu anlayamadım. Fotografları attığımız yerde select folder kısmında, add folder diye bir seçenek olsaydı, bilgisayarımdaki istediğim dosyaları rahat bir sekilde atabiliyor olacaktım. Neyse iPad aldık sonuçta, bunların basıma gelecegini az çok tahmin ediyordum.
  • iyi geceler.
    ben pc format attım. itunes yedek almayı unuttum.
    ipodda şarkılarım duruyor ama şimdi itunes yeni şarkılar atıp sycn edince diğer şarkılar gidecek ipod şarkı listemi itunes aktarmamın bir yolu va rmı acaba??
    şimdiden çok teşekkürler.
    iyi geceler....
  • itunes' dan o işlemi yapmanızın yolu yok malesef. Tek şansınız 3.parti programları kullanıp ipodunuz içindeki mp3lerinizi bilgisayarınıza kopyalamaktır.
  • SLM ARKADAŞLAR IPOD TOUCH 4G KULLANICISIYIM BÜĞÜN İ TUNES U AÇTIĞIMDA SHARED KISMINDA UTKU ERSÖZ'S FROSTWİRE DİYE BİR ŞEY ÇIKTI VE İÇİNNDE 2 PARÇA VAR VE BEN UTKU ERSÖZ DEĞİLİM VE BUNUN SHARED KISMINDA OLMASI ÇOK CNMI SIKTI......VİRÜS FLN MİDİR NEDİR BU ACABA ACİ CEVAP
  • Merhaba arkadaşlar enim itunens ta baya bi ap müzik falan vardı bilgisayara format attım aynı müziklerin hepsi app larda ipod da var bunu itunesa nasıl aktarabilirim en azından müzikleri ? Teşekkürler ..
  • Müzikleri İtunesden ipoda aktardıktan sonra artık ipoddan sadece silebilirsin bilgisayarına atamazsın malesef kendi gizli hafızasına kaydediyo sadece bilgisayarımdan girip notları fotoğrafları ve kişilerini atabilirsin diye biliyorum. (yanlış biliyo olabilirim.)
  • Kullandığın İPod Touch'mı ??
  • Evet ipod touch 4g gitti bütün müzik arşivi desenize
  • Onu geçtim ipodun içindeki bütün şarkıları silmeden yeni bi şarkıda atamıyorum heralde
  • 3. parti programlar ile ipodun içerisindeki mp3 leri bilgisayara kopyalamak mümkün. Resim ve uygulamalardan emin değilim fakat. Ben bir ara bir program yardımı ile ipod'dan bilgisayara kopyalama yapmıştım. Google'dan aratmanız faydalı olacaktır.
  • Itunesi yükledikten sonra ıpod telefonumuzu nasıl tanıtabilirizz??
  • Önceden itunes dan shuffle şarkı yğkleyebiliyordum. Lakin şimdi itunes ipod bile görmüyor. İtunes kaldırıp tekrar yükledim nafile.


    + touch ekranın da itune logosu ve usb resmi görünüyor ve touch ne yaptıysam açamadım.

    Yardım ederseniz sevinirim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jurannessic -- 20 Mart 2011; 0:26:20 >
  • 
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.