Şimdi Ara

İtunes eşzamanlarken hafıza gereksiz doluyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar,telefonu yeni sıfırladım ve diğer bölümü ne kadar yer kaplıyor diye bakmak için itunes'a bağladım cihazı. Bağlamadan önce 988 kullanılıyordu. Bağladım,ilk başta telefonumun eski halini gösteriyordu i tunes da. Ben de eşzamanladım ve şimdiki haline geldi. Fakat telefonu çıkardığımda 1.1gb kullanılan alan gösteriyor. İphonu her eşzamanladığımda böyle artıyor. Arşivde hiçbir şey yok yani telefona aktardığım bir veri de yok. Ayrıca bir uygulama indirdim diyelim 950mb alan kullanılıyordu yükledim uygulamayı 980e çıktı. silince 950 ye değilde 966 ya iniyor. Alan kaybı oluyor bunun nedeni nedir şimdiden teşekküreler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reachthetop -- 21 Haziran 2014; 22:20:07 >

• aynı sorun bendede var eskiden 1 gb olan "Diğer" alanı (sarı renkli) ne zaman eşzamanla yapsam 500 mb artar oldu şuan 2.7 gb bıktım artık bi yardım yav
  • quote:

Orijinalden alıntı: HolyPaladin

aynı sorun bendede var eskiden 1 gb olan "Diğer" alanı (sarı renkli) ne zaman eşzamanla yapsam 500 mb artar oldu şuan 2.7 gb bıktım artık bi yardım yav

aynen itune a bağlamıyorum artık hafıza artacak diye bilen yok mu
  • Diğer alanı kullandığınız uygulama ve oyunların verileri nedeni ile dolar.
    Örneğin facebook uygulaması normalde 60 küsür mb büyüklüğündedir ama siz kullandıkça boyutu artar ve artan boyut diğer kısmında görünür yada bir oyun oynuyorsunuz ilerlediğiniz etap verileri diğer bölümüne eklenir.
    Bir nevi pc'nizdeki çerez mantığı kullanılır.
    Yedeksiz yeni iphone olarak ayarlarsanız diğer bölümü azalır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibrahimhd -- 22 Haziran 2014; 15:07:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibrahimhd

Diğer alanı kullandığınız uygulama ve oyunların verileri nedeni ile dolar.
    Örneğin facebook uygulaması normalde 60 küsür mb büyüklüğündedir ama siz kullandıkça boyutu artar ve artan boyut diğer kısmında görünür yada bir oyun oynuyorsunuz ilerlediğiniz etap verileri diğer bölümüne eklenir.

evet ama her eşzamanlamada veri aktarımı olmamasına rağmen neden artıyor orası?
  • quote:

Orijinalden alıntı: reachthetop

quote:

Orijinalden alıntı: ibrahimhd

Diğer alanı kullandığınız uygulama ve oyunların verileri nedeni ile dolar.

evet ama her eşzamanlamada veri aktarımı olmamasına rağmen neden artıyor orası?

Eşzamanlamada veri aktarımı olmasına gerek yok cihazınızda bu veriler birikir siz cihazı itunes'e bağladığınızda itunes cihazdaki verilerin miktarını gösterir uygulama verileri ve atık dosyalar diğer bölümünde görünür.
    Ayrıca eşzamanlama anında veri aktarımı olup olmadığını bilemezsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.