Bildirim
İtunes e bağlıyorum ama müzikleri almıyor
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Upppp -
Guncellemiyor derken -
Yani müzik indirmistim attim itunes a iphon u bagliyorum ama muzikler yok! -
Bende cok aradim sonunda yapabildim:)
Asamalari su sekilde
1 - Oncelikle iTunes'i acip yeni bir liste yaratiyorsun (programın sol altindaki + isareti ile yapabilirsin)
2 - Adsiz liste diye bir liste olusacak (iTunes ingilizce versiyonunda farkli yazar Turkce versiyonu icin anlatiyorum)
3 - Olusturdugunuz listeye tiklayin ve buraya istedigin sarkilari surukleyerek birakiyorsunuz
4 - AYGITLAR kismindan kendi cihazinizin uzerine tiklayip icine girin
5 - Üst taraftan muzikler sekmesini tiklayip acin
6 - Hemen onun altindaki Muzikleri eszamanla yazisinin kutucugunu isaretledikten sonra asagida listeler olusacak
7- Son olarak olusturdugunuz listeyi secip Uygula dediginizde itunes cihazinizla senkronizasyona baslayacaktir. -
Cihazı iTunes'a bağlayıp Cihazın sekmesinden müziklere girip daha önceden iTunes ile dinlediğiniz müzikleri yüklemek için Auto Fill/Otomatik Doldur yolunu deneyebirisiniz :)
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- itunes satın alınan müziği zil sesi yapma
- uçak modunda telefon çalar mı
- başkasının apple kimliği ile neler yapılır
- ithalatçı garantili iphone
- iphone saklama alanı boş ama dolu diyor
- tv kumanda uygulaması
- apple 17
- telefonu webcam olarak kullanma
- gif yapma
- ipad pro m5 ne zaman çıkacak
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X