Şimdi Ara

iTunes 11 yayınlandı (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
132
Cevap
1
Favori
8.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaslar iphone 5'i bagladigim zaman itunes tan yukledigim uygulamalar install / will install felan cikiyor ama ben o programi oradan silmek istiyorum.Nasil yaparim ? Mesela instagram'i yukledim calismadi ama hala orada kaliyor silemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wildblackeaglee

Arkadaslar iphone 5'i bagladigim zaman itunes tan yukledigim uygulamalar install / will install felan cikiyor ama ben o programi oradan silmek istiyorum.Nasil yaparim ? Mesela instagram'i yukledim calismadi ama hala orada kaliyor silemiyorum.

yuklu yazan yere basin yukle cikiyor sonra uygula deyin,itunes 11i sevmeye basladim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozzy_carpe

quote:

Orijinalden alıntı: tenghis

quote:

Kimse dememiski seste bir iyilesme varmi diye, tamam donaninim yaninda yazilimin basarisi da yadsinamaz !!!!

Seste iyileşme yok. Yine vasat itunes ses kalitesi. Şahsen Audirvana kullanıyorum. Arada dağlar kadar fark var, dac ile kullanımda da, macbook'un kendi ses kartında da.

Hocam henuz bir mac`im yok ama alinca amarra yi kurmayi isterim, hakkinda bayagi birbiseyler okudum yanliz saka gibi fiyati vardi 600 $ idi!

Amarra en iyi ve detaylı ses kalitesine sahip player mac üzerinde. Ancak çok analitik olduğu için bazen yorucu da olabiliyor. Bu yüzden bazen onu, bazen audirvana yı tercih ediyorum. Benim dac da çok analitik olduğu için ısıtacak birşeyler gerekebiliyor. Ama ses kalitesi olarak evet, amarra dan iyisini görmedim. 600 dolar eder mi, etmez. Ama ses iyi.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Kimse dememiski seste bir iyilesme varmi diye, tamam donaninim yaninda yazilimin basarisi da yadsinamaz !!!!

Seste iyileşme yok. Yine vasat itunes ses kalitesi. Şahsen Audirvana kullanıyorum. Arada dağlar kadar fark var, dac ile kullanımda da, macbook'un kendi ses kartında da.

Hocam henuz bir mac`im yok ama alinca amarra yi kurmayi isterim, hakkinda bayagi birbiseyler okudum yanliz saka gibi fiyati vardi 600 $ idi!

Amarra en iyi ve detaylı ses kalitesine sahip player mac üzerinde. Ancak çok analitik olduğu için bazen yorucu da olabiliyor. Bu yüzden bazen onu, bazen audirvana yı tercih ediyorum. Benim dac da çok analitik olduğu için ısıtacak birşeyler gerekebiliyor. Ama ses kalitesi olarak evet, amarra dan iyisini görmedim. 600 dolar eder mi, etmez. Ama ses iyi.

Ogrendigim kadariyla Amarra`ya si ne verirseniz onu caliyor hangi bit olursa olsun veya hangi khz de oldugu pek onemli degil sanirim, 600 dolar elbetteki fazla ancak bilmiyorum crackli olan vardir heralde! Bunun pesinde degilim tabiki! Zaten belirli basli player yazilimlar var ve Sirf music dinlemek icin mac almayi dusunuyorum (ayni zamanda pc den uzaklasmak icinde). Bununla birlikte uygun dac larla cok iyi olacak gibi geliyor ! Zamani gelince bende gorecem simdilik aklimda en iyisini elde etme var!!

• iTunes 11 ile (http://www.apple.com/tr/itunes/gifts/ Bu linkten ) Gift Card satın almaya çalıştığımda şöyle birşey yazıyor. E-posta ya da yazdırılabilir hediye çeki olması birşey değiştirmiyor. Aynı sorunu yaşayan veya çözümünü bilen birisi var mı ??

iTunes 11 yayınlandı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GodWasTaken -- 16 Aralık 2012; 0:18:57 >

• FLAC albümler indirip AAC'ye çevirsek boyut olarak MP3'e göre yer tasarrufu sağlayabilir miyim ? Genelde 320 KBPS kalitesinde MP3 albümler dinliyordum ama arşiv büyümeye başladı. Hepsini AAC'ye çevirsek kaybedeceğimiz birşey olur mu ?

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Win 7 starter isletim sistemli netbookuma kurdum bugun 11 i ne yaptiysam iphonu gormedi itunes cozumu nedir arkadaslar

• quote:

Orijinalden alıntı: kronikyorgun

Win 7 starter isletim sistemli netbookuma kurdum bugun 11 i ne yaptiysam iphonu gormedi itunes cozumu nedir arkadaslar

Kurduktan sonra restart attinmi ?

• Evet dostum defalarca attim iphonu kablo ile bagliyorum pc goruyor ama itunes normalde cihazi baglar baglamaz otomotik aciliyor cihazi taniyordu simdi itunesi el ile aciyorum yine cihazi gormuyor uyumluluk kisminda win 7 starter isletim sistemi yok ondan kaynakli olabilirmi

• quote:

Orijinalden alıntı: kronikyorgun
    Evet dostum defalarca attim iphonu kablo ile bagliyorum pc goruyor ama itunes normalde cihazi baglar baglamaz otomotik aciliyor cihazi taniyordu simdi itunesi el ile aciyorum yine cihazi gormuyor uyumluluk kisminda win 7 starter isletim sistemi yok ondan kaynakli olabilirmi

win 7 ultimate yüklü bende.. itunes açıkken cihazı bağlarsan görmüyor, cihazı bağlayıp itunes'u açarsan görüyor.. dene bi
  • arkadaşlar ben itunesdan iphone'a muzik atabiliyorum, fakat itunes'a nasıl muzik atıcam (surukle bırak haricinde) arşivim çok büyüdü ve teker teker uğraşamam dosyaları nasıl eklicez itunes'a, kurcala kurcala bulamadım bi yardımcı olun bana.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.