Şimdi Ara

İTUNES!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
2
Favori
1.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bıktım bu itunestan da çalışma mantığından da istediğim gibi sürükle bırak yöntemiyle müzik video atamıyorum hep sync yapmak zorundayım özellikle film atmak işkence eğer arşivi korumadıysan yeni filmi atınca eskileri siliyor ne kadar gerizekalı birşeydr bu ya, araştırdım internette bir sürü direkt iphone ve pc arasında transfer yapan programlar mevcut işte örneğin xililosoft iphone mac transfer yada imtoo iphone pc transfer gibi gibi......direkt sürükle bırak yöntemiyle dilediğin müzik video aklına ne gelirse atabiliyorsun hangi bilgisayarda olduğunun da bir önemi yok ama ben sıklıkla mac os kullanıyorum ve istediğim programların mac sürümleri de çok pahalı windows için olan sürümlerini ilaçlamışlar ama mac os için olanlarda bu yok satın almak zorundasın 30 doları vermek zorundasın yoksa itunesun lanet çalışma prensibine katlanmak zorunda kalacaksın. yahu bir de o kadar araştırdım bu Allahın belası dosya sistemi üzerinden direkt girip atmayı denedim ama video dosyalaarının hangi directory de saklandığını bulamadım yoksa elimde iexplorer başta olmak üzere iphone un tüm dosyalarına ulaşma imkanım var ama hangi klasörün içine atacam bilemiyorum bir de atınca cihaz görecek mi onu da bilemiyorum bu yukarıda bahsettiğim programlar ile direkt sürükle bırak yapınca kopyalıyor ve anında görünüyor

şimdi ben bu çokbilmişlere şunu soruyorum arkadaşınız geldi dedi ki şu videoyu benim iphone a atar mısın, çocukta hiçbir player yok. nasıl atacaksınız, salak gibi kendi itunesunuz üzerinden sync mı yapacaksınız çocuğun iphonunun bütün arşivini yok mu edeceksiniz. yada çocuğa utanmadan sıkılmadan hadi şu kadar para ver de uygulama indir mi diyeceksiniz bu sorumu cevaplayın allah aşkına
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

Orijinalden alıntı: baba yorgun06

Bıktım bu itunestan da çalışma mantığından da istediğim gibi sürükle bırak yöntemiyle müzik video atamıyorum hep sync yapmak zorundayım özellikle film atmak işkence eğer arşivi korumadıysan yeni filmi atınca eskileri siliyor ne kadar gerizekalı birşeydr bu ya, araştırdım internette bir sürü direkt iphone ve pc arasında transfer yapan programlar mevcut işte örneğin xililosoft iphone mac transfer yada imtoo iphone pc transfer gibi gibi......direkt sürükle bırak yöntemiyle dilediğin müzik video aklına ne gelirse atabiliyorsun hangi bilgisayarda olduğunun da bir önemi yok ama ben sıklıkla mac os kullanıyorum ve istediğim programların mac sürümleri de çok pahalı windows için olan sürümlerini ilaçlamışlar ama mac os için olanlarda bu yok satın almak zorundasın 30 doları vermek zorundasın yoksa itunesun lanet çalışma prensibine katlanmak zorunda kalacaksın. yahu bir de o kadar araştırdım bu Allahın belası dosya sistemi üzerinden direkt girip atmayı denedim ama video dosyalaarının hangi directory de saklandığını bulamadım yoksa elimde iexplorer başta olmak üzere iphone un tüm dosyalarına ulaşma imkanım var ama hangi klasörün içine atacam bilemiyorum bir de atınca cihaz görecek mi onu da bilemiyorum bu yukarıda bahsettiğim programlar ile direkt sürükle bırak yapınca kopyalıyor ve anında görünüyor

itools dene hocam her şey çok açık orda bölümlendirmişler.

• Yil olmus 2012 hala itools kullanmayanlar var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: firstclass34

quote:

Bıktım bu itunestan da çalışma mantığından da istediğim gibi sürükle bırak yöntemiyle müzik video atamıyorum hep sync yapmak zorundayım özellikle film atmak işkence eğer arşivi korumadıysan yeni filmi atınca eskileri siliyor ne kadar gerizekalı birşeydr bu ya, araştırdım internette bir sürü direkt iphone ve pc arasında transfer yapan programlar mevcut işte örneğin xililosoft iphone mac transfer yada imtoo iphone pc transfer gibi gibi......direkt sürükle bırak yöntemiyle dilediğin müzik video aklına ne gelirse atabiliyorsun hangi bilgisayarda olduğunun da bir önemi yok ama ben sıklıkla mac os kullanıyorum ve istediğim programların mac sürümleri de çok pahalı windows için olan sürümlerini ilaçlamışlar ama mac os için olanlarda bu yok satın almak zorundasın 30 doları vermek zorundasın yoksa itunesun lanet çalışma prensibine katlanmak zorunda kalacaksın. yahu bir de o kadar araştırdım bu Allahın belası dosya sistemi üzerinden direkt girip atmayı denedim ama video dosyalaarının hangi directory de saklandığını bulamadım yoksa elimde iexplorer başta olmak üzere iphone un tüm dosyalarına ulaşma imkanım var ama hangi klasörün içine atacam bilemiyorum bir de atınca cihaz görecek mi onu da bilemiyorum bu yukarıda bahsettiğim programlar ile direkt sürükle bırak yapınca kopyalıyor ve anında görünüyor

itools dene hocam her şey çok açık orda bölümlendirmişler.

hocam mac os kullanıyorum ve mac os sürümü windows sürümü gibi değil maalesef

• quote:

Orijinalden alıntı: whtswrongstupid

Yil olmus 2012 hala itools kullanmayanlar var

hocam itools ile direkt sürükle bırak yaparak istediğin videoyu iosun ana videolar bölümüne atabiliyor musun bir söyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tosbağa 06 -- 1 Temmuz 2012; 1:51:51 >
  • Bir iphone ve ipad kullanicisi olarak bu sistemin herkese gore olmadigini soyleyebilirim. Aslinda hersey cok kolay ama nedense insanlara zor geliyor.
    O zaman da soylemistim, simdi de soyluyorum, yakinda satarsiniz o telefonu siz. Neyse...

Videolar icin avplayer kurun telefona. Hicbir format kisitlamasi olmadan ve donusturme yapmaksizin (alt yazi acabilen, mkv okuyabilen ...) itunes ile avplayer icine atin videolari. Bu kadar basit. İtunes istemiyorsaniz uygulamanin web arayuzune girip (Ip no girerek) yine kolayca filmleri atabilirsiniz...

Google'da avplayer film yukleme diye arayin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cholonya

Bir iphone ve ipad kullanicisi olarak bu sistemin herkese gore olmadigini soyleyebilirim. Aslinda hersey cok kolay ama nedense insanlara zor geliyor.
    O zaman da soylemistim, simdi de soyluyorum, yakinda satarsiniz o telefonu siz. Neyse...

Videolar icin avplayer kurun telefona. Hicbir format kisitlamasi olmadan ve donusturme yapmaksizin (alt yazi acabilen, mkv okuyabilen ...) itunes ile avplayer icine atin videolari. Bu kadar basit. İtunes istemiyorsaniz uygulamanin web arayuzune girip (Ip no girerek) yine kolayca filmleri atabilirsiniz...

hocam avplayer oplayer anyplayer iphonedrive gibi programları biliyor ve kullanıyorum benim derdim bir videoyu direkt iosun ana videolar kısmına atmak ile ilgili yani aslında siz olayı yanlış anlamışsınız iphone ve ios konusunda sizden çok daha deneyimliyim sıradan şeyleri biliyorum ve daha ileri şeyler hakkındaki rahatsızlıklarımı dile getiriyorum. bakın bana şunu yapabiliyor musunuz onu söyleyin bir filmi direkt sürükle bırak yöntemiyle iphone videolar kısmına atabiliyor musunuz bana bunu söyleyin. itunes üzerinden 2 saat film eşlemeyi ben de biliyorum ama şu var örneğin daha önce ios videolar bölümüne attığınız filmi sildiyseniz yeni bir film atmaya kalktığınızda eşle dediğinizde eski filmleri siliyor ve sadece yeni filmi atıyor ayrıca bir arkadaşınız geldi dedi ki şu filmi benim iphone a bir atıver o zaman ne yapacaksınız adamın kendi bilgisayarıı ve itunes librrarysi yok siz kendi bilgisayarınıza takıp atmak durumundasınız adama şunu mu diyeceksin hadi hemen 1,99a bir tane avplayer al da onun içine mi atayım diyeceksin. işte sıkıntı bu noktada, itunesun lanetliği buradan geliyor iphonea birşey atmak için illaki kendi bilgisayarını ve itunes libraryini de eşşek gibi yanında taşıman gerek.... not:müzik konusunda sürükle bırak yöntemi çalışıyor eskileri silmiyor onu biliyorum ama fotoğraf ve movie lerde bunu yapamıyorsunuz

• İos un guvenligi icin boyle yuruyor bu isler. Zaten adamlar her onune geleni atma da alet stabil calissin mantiginda. Herseyi kisitlayarak cok temiz calisan bir alet yapmislar. Ama ben guvenlikten fedakarlik yaptim ve jb yaptim. Su an gayet rahat i funbox kullaniyorum. Ama sarjin tukenme suresi bile farkediyor hemen. Bir de şu var sen fotolari surukle birak yontemiyle atsan bile eszamanlama yapmayinca fotograflar kisminda cikmiyor. Ben direk fotolarin oraya attim ve fotograflarda gorunmedi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Videolar icin good player kullaniyorum tavsiye ederim.

• canin cehenneme itines butun resimlerimin icine ettin

• Geberesice iTunes butun web sitem ve Serverlarim senin yüzünden göçtü !!!!!!!!!!!

• MAC alsak sorun kalmaz beyler.
  • Allahın belası itunes, senin yüzünden savaş çıkacak
  • 5 yasindaki yigenim bile telefona muzik oyun film atabiliyorken konu abartili geldi itools kullan itunes nedir

• quote:

quote:

Bir iphone ve ipad kullanicisi olarak bu sistemin herkese gore olmadigini soyleyebilirim. Aslinda hersey cok kolay ama nedense insanlara zor geliyor.

hocam avplayer oplayer anyplayer iphonedrive gibi programları biliyor ve kullanıyorum benim derdim bir videoyu direkt iosun ana videolar kısmına atmak ile ilgili yani aslında siz olayı yanlış anlamışsınız iphone ve ios konusunda sizden çok daha deneyimliyim sıradan şeyleri biliyorum ve daha ileri şeyler hakkındaki rahatsızlıklarımı dile getiriyorum. bakın bana şunu yapabiliyor musunuz onu söyleyin bir filmi direkt sürükle bırak yöntemiyle iphone videolar kısmına atabiliyor musunuz bana bunu söyleyin. itunes üzerinden 2 saat film eşlemeyi ben de biliyorum ama şu var örneğin daha önce ios videolar bölümüne attığınız filmi sildiyseniz yeni bir film atmaya kalktığınızda eşle dediğinizde eski filmleri siliyor ve sadece yeni filmi atıyor ayrıca bir arkadaşınız geldi dedi ki şu filmi benim iphone a bir atıver o zaman ne yapacaksınız adamın kendi bilgisayarıı ve itunes librrarysi yok siz kendi bilgisayarınıza takıp atmak durumundasınız adama şunu mu diyeceksin hadi hemen 1,99a bir tane avplayer al da onun içine mi atayım diyeceksin. işte sıkıntı bu noktada, itunesun lanetliği buradan geliyor iphonea birşey atmak için illaki kendi bilgisayarını ve itunes libraryini de eşşek gibi yanında taşıman gerek.... not:müzik konusunda sürükle bırak yöntemi çalışıyor eskileri silmiyor onu biliyorum ama fotoğraf ve movie lerde bunu yapamıyorsunuz

Aa olurmu o zaman insanlar nasil kanser olacak varmi öyle herseyi rahat rahat yapmak peheeyyy

• quote:

Orijinalden alıntı: visivo

quote:

quote:

Aa olurmu o zaman insanlar nasil kanser olacak varmi öyle herseyi rahat rahat yapmak peheeyyy

evet ben de bazen appleın bunu bilerek yaptığını düşünüyorum bilgisayar kalitesinde cihaz yap ama saç baş yoldurtacak kural ve kısıtlamalarla kullanıcılara eziyet et

• quote:

Orijinalden alıntı: okiç

5 yasindaki yigenim bile telefona muzik oyun film atabiliyorken konu abartili geldi itools kullan itunes nedir

arkadaşlara birşey mi ima etmeye çalışıyorsunuz? beceriksizlik gibi bir durum mu var diyorsunuz yani.
    itunes nedir harbiden yaaa...
    kim yazmış onu? kimin malı?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: visivo

quote:

quote:

evet ben de bazen appleın bunu bilerek yaptığını düşünüyorum bilgisayar kalitesinde cihaz yap ama saç baş yoldurtacak kural ve kısıtlamalarla kullanıcılara eziyet et

Allah sabırlar versin...
    Başka keder göstermesin... ben 3 ay tahammül edebilmiştim.

• quote:

Orijinalden alıntı: cevdetay

canin cehenneme itines butun resimlerimin icine ettin

burada yazılanlara göre o bir beceri işi imiş... itunes öyle şey yapmaz demek ki...
  • şimdi ben bu çokbilmişlere şunu soruyorum arkadaşınız geldi dedi ki şu videoyu benim iphone a atar mısın, çocukta hiçbir player yok. nasıl atacaksınız, salak gibi kendi itunesunuz üzerinden sync mı yapacaksınız çocuğun iphonunun bütün arşivini yok mu edeceksiniz. yada çocuğa utanmadan sıkılmadan hadi şu kadar para ver de uygulama indir mi diyeceksiniz bu sorumu cevaplayın allah aşkına
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.