Şimdi Ara

İTÜ VE SOSYAL ORTAM ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İşletme mühendisliği düşünüyorum tam bana göre bir bölüm. Sosyal ortam nasıldır acaba ? Bir de mühendislikte bıyıklı kızlar oluyormus ya da 1 kız oluyormuş sınıfta. İşletme mühendisliği de öyle mi ? Kız için okumayacağım tabi ama insan merak ediyor. Askeri liseden bir farkı olsun :D

• İşletme fakültesinde daha dengelidir diye düşünüyorum. Yeri de Maçka da güzeldir . Umarım kazanırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pitrat

İşletme fakültesinde daha dengelidir diye düşünüyorum. Yeri de Maçka da güzeldir . Umarım kazanırsın.

Tesekkurler. Taban puani ingilizce 525. O puani yapabilecek kizlara baktigimda hepsi ders calismayi abartan tipler. Ya da okulumdan dolayi oyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abartıldığı kadar bıyıklı falan değil güzel kızlar da var,işletmenin ortamını bilmiyorum ama okulun en sosyal 2 kulübü var biri imk diğeri emk yaklaşık 10 günde bi parti falan düzenliyolar.Fakat bölümün geleceği konusunda pek fikrim yok,ayrıca maçka 5 sene okunacak bir yer değil (bana göre)
  • İTÜ İşletme gayet iyi bir bölümdür.İMK sağlam bir klüptür.Kız için geleceksen hiç gelme.Çok da merak ediyorsan arkadaşlarımın neredeyse hepsi ortalama üstü.
    Asıl soru Maçka'ya katlanabilecek misin?Seneye hazırlıklar büyük ihtimalle gidecek o yüzden rahatlar gerçi.Liselileri de almasalar çok iyi olacak da neyse.

Edit : Ortam ise sana bağlı.Düzenli şekilde etkinlik düzenleyen klüplere katılırsan,ona göre çevren olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bakbabi -- 15 Aralık 2012; 1:31:45 >
  • Sosyal ortamı kızlara baglamissin direk, tam ıtü kafasi bide vadi yurduna koysunlar seni tadından yenmezsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Alonso...

Sosyal ortamı kızlara baglamissin direk, tam ıtü kafasi bide vadi yurduna koysunlar seni tadından yenmezsin

Yurtta kalmayacagim buyuk ihtimal. Ortami da direk kizlara baglamadim, merak ediyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Vadi gene laf yedi işe bak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.