Şimdi Ara

İTÜ UÇAK MÜHENDİSLİĞİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    kendi puan türümü geçen seneye göre hesaplayıp sıralamamı oluşturduğum zaman (fizikten sadece 1boş vardı)

MF3 sıralamam 15k

MF4 sıralamam 7k geliyor. Bu saçma sistem yüzünden insanlar yeteneklerine göre değil de sıralamalarına göre tercihler yapması çok saçma.

Benden iyi sıralama çıkarıp fizik ve matı kötü olanlar bu fakülteyi seçecekler ben de bu sistem yüzünden tıpları sıraladım. Mühendisliklerden adam akıllı bir yerler de gelmiyor.

istediğim yer gelmiyor. 2 sene azar azar çalışıp konuları unutmamak için 2 yıl sonra sınava tekrar girme kararı aldım. Şimdi aile zoruyla saçma bir tıp a gideceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8646DB36B -- 8 Ağustos 2018; 11:37:53 >

• İTÜ UÇAK MÜHENDİSLİĞİ

lise hayatım boyunca biyolojiden sıkıldım. Şimdi saçma sapan isimler öğreneceğim.
  • Bir de insanlar akrabalarına hava atmak için çocuklarını zorla tıp bölümlerine yazdırıyorlar. Eğer bu olmazsa tıp 30k ya kadar belki 35kya kadar ancak kapatabilir. Eğer insanlar çocuklarını istediği meslek seçiminde yönledirmiş olmasaydı mühendislik bölümleri çok iyi sıralamalarda kapatacaktı. Belki bir şeyler üretecektik. Ülke bu konuma gelmezdi

Bizleri yönetenler bizlerden çok çok düşük sıralamalar yapıp(iyi bölümde okuyanları bu guruba dahil etmiyorum) sonra bizlere emir vermeleri çok saçma. Dolar 7 de olur 8 de.

• 1-) itü uçak mühendisliği 7.389
    2-) erciyes tıp 9.452
    3-) necmettin erbakan tıp 10.795
    4-)sakarya tıp 10.233
    5-)inönü tıp 11.689
    6-)trakya tıp 11.768
    7-)kırıkkale tıp 13.488
    8-) muğla tıp 12.410
    9-)bolu tıp 12.723
    10-) gaziantep tıp 12.209
    11-)cumhuriyet tıp 15.328
    12-)atatürk tıp 14.647
    13-)düzce tıp 14.449
    14-) aksaray tıp 14.005
    15) fırat tıp 15.582
    16) giresun tıp 16.280
    17) ordu tıp 15.941
    18) tokat tıp 16.547
    19) harran(şanlıurfa) tıp 16.802
    20) erzincan tıp 16.942
    21) adıyaman tıp 17.094
    22) van tıp 17.172
    23) kafkas tıp 17.385
    24) ağrı tıp (yeni açıldı)
  • tek tercih hakkım var 23 tercih hakkım da ailemin tercihi sanki ben sınava girmedim de onlar girdi
  • up
  • öyle değişik tercihleri olan var mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam şakamısın tip sevmeyen adama ölüm gibi gelir.
    Ailene rest çekeceksin. Olur mu öyle ?
    12k ya güzel mühendislik yaziliyr ayrica.
    Ayrıca uçak mühendisliği makine mühendisinin özelleşmiş verisyonu.
    Siz güzel bi yerde makine okuyup havacılıktan bişey kaybetmeyebilirsiniz.
    Ama tıp okursanız sevmeden kafanız sevilir. Makine bölümlerini yazın. Ordan havacılığa yönelirsiniz.
  • Eğer tıptan nefret ediyorsan İTÜ makine yaz. Uçak makinenin alt dalı.

İtü makinede odtü makine ile türkiyenin en iyisi. Tek dezavantaj % 30 ingilizce olması. %100 ingilizce makine vardı odtü ile aynı kapatıyordu onada yine giremezdin.Kapattılar sonra onu.

İlgin alakan olursa.TAİ gibi savunma sanayinde çalışırsın.Makine EE falan alıyorlar.

Tai stajer mühendis alıyor itülüyü almazsa kimseyi almaz bu adamlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ganara -- 8 Ağustos 2018; 13:24:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İTÜ Mimarlık yaz.

• Odtü havacılık ve itü uzay yaz bence. İtü makine de yazabilirsin. İstemiyorsan, tıp yazıp kendine yazık etme

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-8646DB36B

lise hayatım boyunca biyolojiden sıkıldım. Şimdi saçma sapan isimler öğreneceğim.
    Bu slayt 1.sınıfın ilk derslerinden biri sadece. Tek sınavda bunun gibi 300-400 kelime ezbelediğimiz olmuştu ve sınıfın yarısına yakını bütünlemeye kalıyordu ama zor da olsa bir şekilde geçiyorduk

Eğer mühendis olmayı çok istiyorsan itü makina vs. gibi puanına uygun güzel yerlere gidebilirsin tabi ingilizcen iyiyse, mühendislikte ingilizce çok önemli

Ama tıpa da gidince alışılıyor ve öyle böyle okul bitiyor, itü uçak dışında sıralamana uygun iyi müh.ler de var diğer yandan tıp var ona göre iyi düşün araştır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muaz_35 -- 8 Ağustos 2018; 13:49:34 >

• Ağrıyı bile yazıp Karabük ü yazmaman Karabüklü olarak beni bir(1) miktar üzdü

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam ne yap et tıp yazma gözünü seveyim harcama kendini. Bir kere yaşayacağın hayat, aile baskısı yüzünden zehir olmasın.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İtü uçağın altına itü'deki diğer mühendislikleri yazabilirsin. Yatay geçiş imkanı çok iyi itü'nün.
  • odtü havacılık yazsana hocam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.