Şimdi Ara

İTÜ MÜ ANKARA MI?SON 1 SAAT YARDIM EDİN..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

İTÜ MÜ ANKARA MI?SON 1 SAAT YARDIM EDİN..

(En Son Oy Tarihi: 21.7.2018)
Giriş
  • 2sinden birini tercihte 3. sıraya koyacağım hangisini yapmalıyım sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monurknbr95 -- 17 Temmuz 2014; 22:48:35 >

• uppp
  • Büyük ihtimal biliyorsundur ama yinede söyleyeyim. Öncelikle bölümünü seç . EE mi geomatik mi diye. Sonra üniversiteyi düşün. İTÜ odtü diye hangi bölüm olursa olsun deme mesela. odtü gıdaya gidip ya ben odtülüyüm diye dolaşmaktan başka bir işe yaramaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkan1zek

Büyük ihtimal biliyorsundur ama yinede söyleyeyim. Öncelikle bölümünü seç . EE mi geomatik mi diye. Sonra üniversiteyi düşün. İTÜ odtü diye hangi bölüm olursa olsun deme mesela. odtü gıdaya gidip ya ben odtülüyüm diye dolaşmaktan başka bir işe yaramaz.

Bir bölüm harita mühendisliği bir bölüm elektrik elektronik yani ikisini de yapabileceğimi düşünüyorum.Yani şu bölüm ağır basıyor diyebileceğim bir bölüm yok..
  • quote:

Orijinalden alıntı: monurknbr95

quote:

Büyük ihtimal biliyorsundur ama yinede söyleyeyim. Öncelikle bölümünü seç . EE mi geomatik mi diye. Sonra üniversiteyi düşün. İTÜ odtü diye hangi bölüm olursa olsun deme mesela. odtü gıdaya gidip ya ben odtülüyüm diye dolaşmaktan başka bir işe yaramaz.

Bir bölüm harita mühendisliği bir bölüm elektrik elektronik yani ikisini de yapabileceğimi düşünüyorum.Yani şu bölüm ağır basıyor diyebileceğim bir bölüm yok..

2 sini de aynı derecede istiyorsan İş imkanları vs . araştırdıysan itü ye gidebilirsin. Ben harita mühendisligi ile ilgili hiçbir şey bilmiyorum ama sanırım yeni bir bölüm bazı riskleri de olabilir.

• quote:

quote:

quote:

2 sini de aynı derecede istiyorsan İş imkanları vs . araştırdıysan itü ye gidebilirsin. Ben harita mühendisligi ile ilgili hiçbir şey bilmiyorum ama sanırım yeni bir bölüm bazı riskleri de olabilir.

Harita fazla yeni bir bölüm değil ve her sene 1200 civarı müh. veriyormuş ve çok az bir sayıymış bu.Birde harita mühendisliğinde şuan en iyi sıralamadaki üniversite itü..
    Ayrıca ingilizce ve özel sektörde çok işime yarayacağını düşünüyorum.
    Fakat elektrik elektronik mühendisliğinde çok fazla mezun var ve bu mesleğin 4 sene sonra ne olacağı belli değil..

• quote:

quote:

quote:

quote:

Harita fazla yeni bir bölüm değil ve her sene 1200 civarı müh. veriyormuş ve çok az bir sayıymış bu.Birde harita mühendisliğinde şuan en iyi sıralamadaki üniversite itü..
    Ayrıca ingilizce ve özel sektörde çok işime yarayacağını düşünüyorum.
    Fakat elektrik elektronik mühendisliğinde çok fazla mezun var ve bu mesleğin 4 sene sonra ne olacağı belli değil..

Elektrik elektronik hiçbir zaman ölmez. Biz bu konuda doygunluğa ulaşmış bir ülke değiliz ki ölsün. Harita konusunda haklı olabilirsin umarım hakkında hayırlısı olur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • uppp
  • uppp
  • upp..
  • uppp
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.