Bildirim
itü imalat mı,ytü makine mi?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
arkadaşlar lütfen yardımcı olun. -
bir ytü makine öğrencisi olarak ben kendi bölümümü öneriyorum. girersen göreceksin ki makine müh. inanılmaz geniş bir alan. bu avantajı kaçırma derim. imalat makine müh.'liğinin bir dalıdır. meslek olarak mak. müh. seçmelisin. ders programları ve ayrıldığı alanları görmek istersen şu siteye girebilirsin. ayrıca meslekleri araştırırken de bölümlerin ders programlarına ve içeriklerine bak. okul dersen de itü'nün hazırlığı daha iyidir. prestij ve etiket olarak biraz üstündedir yıldız'ın. dersleri teorik olarak öğrenciyi daha çok zorlar. ytü'de de ileriki senelerde (3. ve 4. sınıf) dal seçip uzmanlaşmaya başladığında itü'ye göre daha fazla ders alırsın. daha da sorun varsa sorabilirsin :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abnop -- 7 Temmuz 2011; 15:14:47 >
-
verdiğiniz cevap için çok teşekkür ederim.şunlarıda sormak istiyorum.ytü ye gittim diyelim ve mezun oldum.iş imkanlarım nasıl olur.direk iş bulabilir miyim? yeni mezun olduğum için maaşta düşük olcaktır haliyle peki en azından ne kadr kazanırım.sonradan kendmi geliştirdikçe en fazla ne kadar maaş alabilirm? staja kaçıncı sınıfta başlıyoruz? ve stajda bize belirli bi ücret ödeniyor mu? bide makine zor deniliyor, zor olduğu gibi zevkli yanlarıda var mı? :) biraz fazla soru sordum ama cevaplarsanız sevinirim.:) -
Benim arkadaşım ytú makınada okuyor kampus tam olarak davutpasaya tasınmadıgı için bazı dersleri davutpasada bazılarını beşiktaşda gôrúyor daha 1. sınıfı bu sene bitirdi az ders çalıştığından çoğu dersi zayıf ama bôlûmûnû seviyor makina mûhendisliği okuyacaksan iyi bir ûni ama sana tavsiyem en áz 2 dil bilmen başka bir tanıdığım abi bu ûniyi bitirdı hep dil ôgrenmeye calısıyordu suan 6 dil falan biliyor bursadaki bosh firmasında mûdúr hep işseyehatine çıkıyor. gerçekden makina istiyorsan ytú guzel bir okul imalat múh hakkında birşey bılmıyorum ama makinada kendini gelistırırsen çok iyi yerlere gelirsin.biraz uzun oldu mobilden giriyorum yazım yanlışı olabilir k.bakmayın
-
teşekkür ederim zahmet ettğiniz için.evet dil öğrenmek zorunda kalacağımı biliyorum.napalım gülü seven dikenine katlanırmış:) inşallah hayırlısı olur.müdürlüğe kaç yılda geldi peki?maaş durumu nasıl? -
Eger kendini okulda iyi yetistirirsen, not ortamani batirmazsan ve yabanci dilini ihmal etmezsen ford, arcelik, siemens gibi firmalarda rahatca ise baslayabilirsin. Staji istersen 1. Siniftaki somestr tatilinde bile yapabilirsin. Yildiz o yonden esnek bir okuldur. Makine eger bolumu sirf puanin yettigi icin secmissen, fizigi simdiden sevmiyor/yapamiyorsan cok zor olacaktir :) ama seven arkadaslarim var ortalamalari da iyi bayila bayila da okuyorlar :) seversen cok zevk alacagin ve benimseyecegin bir sey olacaktir mak. muh. okumak onun garantisini verebilirim. Zaten seversen de para ve mevki arkandan gelir onemli olan sevmen :) -
35 yaşlarında falan kendisi 8500 maaş alıyor ama firmadaki görevi zor nerdeyse her ay yurtdışına çıkıyor imalat mühendisliğinide araştır istersen -
teknik bölümler her zaman daha avantajlıdır bunu unutma. -
hepinize çok teşekkür ederim.sağolun verdiğiniz bilgiler için.puanlarda bi gelsinde ondan sonra biraz daha net düşünürüm.tekrr teşekkür edrim herkese...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X