Bildirim
itü endüstri mühendisliği-odtü işletme
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
ikiside gayet güzel bölümler zevkle okursun ama en cok istedigini yazmalısn... -
itü endüstri mühendisliği tabii ki. -
İŞ OLANAKLARI
Endüstri Mühendisliği mezunları eğitimleri sırasında aldıkları analitik ve teknolojik bilgileri sosyal bilimlerde edindikleri bakış açısıyla yoğurarak; çalışma alanlarını yüksek teknolojili imalat sanayiinden, banka ve sigortacılık hizmetlerine; turizmden, sağlık sektörüne kadar genişletmeyi başarmıştır. Endüstri Mühendisleri kuruluşlarda Planlama-Bütçeleme, Kalite Planlama, Sistem Organizasyon, İnsan Kaynakları, Üretim Planlama, Araştırma-Geliştirme, İmalat Planlama, Yatırım Planlama, Sistem Analizi, Yazılım Geliştirme, Mali Analizler, Satın Alma ve Tedarik Zinciri Yönetimi, Proje Planlama ve Kontrol, Eğitim Planlama konularında yoğun olarak çalışmaktadırlar. 25 yıldır mezun veren genç bir bölüm olmasına rağmen, iş dünyasında imalat ve üretimden başlayan ve hizmet sektörüne uzanan iş serüvenini yaygın olarak üst düzey yöneticiliğe taşımıştır.
http://www.isl.itu.edu.tr/
-
odtüde işleteme okuyacağına vakıf üniversitesinde burslu işletme oku iş garantin olur ama endüstri okursan zaten işletmenin girebildiği yerlere sende girebilirsin bunun yanındada bi mühensilik eğitimi alıcaksın bence end. müh. -
sonuçta odtü mezunlarıda işsiz kalmıyor. ama ailemin isteği ve benim isteklerim çok farklı. odtü ye gittiğim vakit liseden pek farklı olmayacak şekilde okuyacağımı biliyorum. kampüsten dışarı çıkmana gerek yok. olanaklar çok odtüde. ama üniversitede bir yerde hayatla ilgili tecrübe kazanmaktır. ama ailem o rahat okunmadan dolayı odtü diyor. çok feci arada kaldım ben. -
kendi kararını vermene izin vermelerini rica et bence.
sonuçta onlar değil sen okuyacaksın. itü end. müh. sıralaması da sağlamdır, o punaı harcama derim.işletme mezunu adam çok bu ülkede, odtü de olsa işletme sonuçta. -
quote:
Orijinalden alıntı: DeStAn_YaZaNvidia
sonuçta onlar değil sen okuyacaksın. itü end. müh. sıralaması da sağlamdır, o punaı harcama derim.işletme mezunu adam çok bu ülkede, odtü de olsa işletme sonuçta.
sakın böyle düşünme.
sadece gerçekten istediğin bölüme git. -
ikisi de aşağı yukarı aynı kapıya çıkar. sen şehirler arasında tercihini yap. ist mi ank mı? istanbulda okuyan ankarada oturan biri olarak, tercihini ist'den yana kullanmanı tavsiye ederim. sektör çoğunlukla orda sonuçta. senin seçeceğin bölümlerin can damarı istanbulda. -
bende öyle düşünüyorum. sonuçta iş piyasası istanbuldur. ama ailem şu özerk şirketlerde rekabet kurumu, hazine müsteşarlığı vs.gibi yerlerde çalışmam geleceğimi garanti altına almam için odtüyü istiyor. lisenin başından beri hayalim istanbuldu ama bazı gerçeklerde var işte. -
quote:
Orijinalden alıntı: emredici
quote:
Orijinalden alıntı: DeStAn_YaZaNvidia
sonuçta onlar değil sen okuyacaksın. itü end. müh. sıralaması da sağlamdır, o punaı harcama derim.işletme mezunu adam çok bu ülkede, odtü de olsa işletme sonuçta.
sakın böyle düşünme.
sadece gerçekten istediğin bölüme git.
adamın hayal istanbul zatenona odaklı yazmıştım ama. neyse kendi bilir elbette
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X