Şimdi Ara

İTÜ Endüstri ing-türkçe Tercih Edenler GELSİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar , sıralamarınızla birlikte neden burayı yazdığınızı yazın, sohbet edelim

• 19.7 k

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İtü endüstri Vs Boun işletme kim alır

• Sence kim alır ?
  • Bir ara düşündüm ama boun varken itü çöp dediler boun bilgisayar yazdım.
  • Berkecannnn B kullanıcısına yanıt
    endüstri düşünüp bilgisayar yazdıysan geçmiş olsun. 30 sene mutsuz hayatında başarılar
  • %100 ingilizce yazdim hayirlisi bakalim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ingilizce iktisat tavsiye
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • meppo M kullanıcısına yanıt
    sıralama kaç
  • prene96 P kullanıcısına yanıt
    2500 hocam

Hocam 2500 çok iyi bir sıralama. Bölüme de karar vermişsiniz endüstri mühendisliği o da güzel. Peki neden odtü veya bilkenti seçmediniz de itüyü seçtiniz? İstanbul olduğu için mi acaba?
  • Hocam bende elektronik haberleşmeye ing. gidicem.Belki karşılaşırız.

• alikara123 A kullanıcısına yanıt
    sen itüdeki eğitimin kötü olduğunu mu düşünüyorsun? istanbulda yaşamak varken elin bozkırına neden gitsin ? 18 yaşındaki ergenler 250 yıllık üniversiteye laf atıyor ya tav oluyorum ya. Yeni yetme üniv.lerle kıyaslıyorsunuz bir de
  • prene96 P kullanıcısına yanıt
    Dostum sakin ol önce. Cümlemi iyi oku laf atmadım. Bu sıralamaya odtü ve bilkent de yetiyor. Neden oraları tercih etmediniz dedim. İtü en iyi üniversitelerden biridir Türkiye'de. Yurt dışında da ismi vardır. Sadece kararındaki nedeni sordum. Herkese iyi bayramlar...
    tebrikler hocam , 1997 doğumluysan hazırlığı geçmeye çalışma . Oku yarım dönem , hem ders seçmede önceliğin olacak hem de ortamını kuracaksın
    iyi bayramlar
    Endüstri mühendisliği için istanbulun daha uygun olduğunu düşündüm. Sonuçta ankaradan mezun olsam da büyük ihtimalle istanbula gidicektim çalışmak için. Sıralama tutuyorken demişssiniz ama itünün puanı bilkent ve odtüden yüksek şu anda
  • Teşekkürler, hazırlığı geçecek kadar ingilizcem var aslında ama geçmeyeceğim. Hem istanbula alışırım hem de inglizcemi daha iyi seviyeye getirmek için zamanım olur
    Hocam istanbul seçiminiz mantıklı, fabrika ve iş imkanı bakımından daha avantajlı. İtünün sıralamasının yukarıda olmasının sebebi kontenjan. İtünün kontenjanı 41, odtünün ise 88 idi geçen yıl. İki katından fazla kişi almış.

Hayırlı bayramlar...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.