Şimdi Ara

İTÜ EKONOMİ - GALATASARAY İKTİSAT - ODTÜ İKTİSAT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
5
Favori
4.915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TM-1 sıralamam 4136. Odtü galatasaray ve itü ekonomi arasında kaldım. Galatasarayı yazarsam puanımı/sıralamamı boşa harcamıycam ama fransızca olması caydırıyor çünkü hiç bilmiyorum. Bir sene hazırlığa gidecek. Odtü ve itüde ise ingilizce hazırlığı atlayabilirim diye düşünüyorum. Ama onların da sıralamaları/taban puanları düşük geliyor. Odtü iktisatın sıralaması benim bildiğim son 3 senede sürekli geriye gitmiş. Daha önceden de 5000lerle kapatıyormuş ama eski günlerinden eser yok gibi daha da gerileyebilir. İtü ekonomi ise yeni açılmış hocalarının sayısı az geldi ama bağlı olduğu işletme fakültesinde de bir sürü ekonomi hocası gözüküyor. O da odtüden geride 18kda kapamış geçen seneyi. Acaba geçen sene insanlar böyle bir bölümün olduğunu bilmediği için mi düşük bu sene yükselir mi diye düşünüyorum. Çok kararsızım fikirlerinizi önerilerinizi bekliyorum.

• TM1 derecem 5152 senle aynı şeylerı dusunuyorum kardeşım :) gsü iktisat hakkında aynen fransızca korkutuyor ve ayrıca 2 dil yerıne çok saglam bir ingilizceyi yeğlerim.İTÜ ve ODTÜ arasındada inanılmaz kararsızım . Benim fikrim 1-2 seneye İTÜ ODTÜYÜ geçicek en geç. Belkide bu sene geçicek.Ama İTÜ gerçekten çok yeni ve piyasaya ilk mezunlarını vermesine bile henüz 3 sene var. Oturmuş bir şey yok yani . Odtüde her sene geriye atıyor ama bana 3 ü arasından en cazibi ODTÜ iktisat geliyor tabikide kararımı verdim diyemem.
  • Boğaziçi tabiki
  • İtü Ekonomi mezunları ne yapıyor ne ediyor bilgin var mı ben çok merak ediyorum.
    Bir de ben sayısalım ama itü ekonomi çok havalı duruyor. Ve güney tekinoğlu da oradaydı :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • itü-odtü ekonomi arasında kaldıysanız odtüyü yazın, daha geçen sene açılan bölüme gelip risk almayın.ilk mezunlarını 3-4 sene sonra verecek itü ekonomi.
  • Tm1 sıralamam 7k. Aynı kararsızlığı yaşıyorum Odtü ve İtü arasındayım İtünün bu yıl Odtü'nün önünde kapatacağını düşünüyorum İstanbul olması büyük avantaj araştırmaya devam artık.
  • Benim de tm1 sıralamam 7k , konuyu takip ediyorum , belki yetkili biri bilgilendirir .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Soprannaturale S kullanıcısına yanıt
    İtünün 41 kişi aldıgını dusunursek birde bencede önce kapatıcak. Ama gerçekten yeni olması çok düşündürüyor benide . bugun benımle aynı ıkılemde kalan 5. 6. kışı felansın . Herkes itü-odtü ekonomi arasında . Ve itüye herkes daha yakın sanırım ben hariç. Bakalım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kanaryafurki

İtünün 41 kişi aldıgını dusunursek birde bencede önce kapatıcak. Ama gerçekten yeni olması çok düşündürüyor benide . bugun benımle aynı ıkılemde kalan 5. 6. kışı felansın . Herkes itü-odtü ekonomi arasında . Ve itüye herkes daha yakın sanırım ben hariç. Bakalım :)

Benim baştan hedefim Odtüydü aslında ama İtü daha yakın gelmeye başladı şu sıralar Ankara'yı hiç sevmiyorum çünkü Az kişi olması daha iyi sadece burdakileri bile ikna etsek ortalama artacak gibi :D
  • Bu konu diri kalsın çok önemli . UP
  • Yalnız olmadığıma sevinsem mi üzülsem mi bilemedim

quote:

Orijinalden alıntı: itrysohard

itü-odtü ekonomi arasında kaldıysanız odtüyü yazın, daha geçen sene açılan bölüme gelip risk almayın.ilk mezunlarını 3-4 sene sonra verecek itü ekonomi.

Abi senin dediğin pek kafama yatmadı. İkisini de eşit gibi görüyorum. Risk yok çünkü ortada İTÜ var yani hani yeni açılmış bir üniversite olsa neyse de.

Bir de istanbul faktörü de aklımı çeliyor. Kocaelinden rahat olacak gibi gidip gelmek. Ankara da öğrenci ve memur kenti kafadengi insanlar da bulunur ama ankara uefa istanbul şampiyonlar ligi gibi geliyor bana nedense

• UP
  • Up up

• taşıyalım yukarı , ben de merak ediyorum .
  • Odtu isletmeyi oneririm beyler itu ekonomi daha cok yeni ve bolumun oturmasi icin daha bi 5 6 seneye ihtiyaci var. Bir de bu efsaneleri gecin lutfen her sene ITU ODTU yu gececek diyolar daha dun Tubitak siralamasi aciklandi. Bu arada odtu isletme icin odtu isletme toplulugu faaliyetlerinize bakmanizi da oneririm

• 4900 sıralamaya gs iktisat gelme şansı nedir beyler sizce. çok umutlanmamalı mıyım

• Dostum senin gibi adamlar geliyor iyi sıralama yapıp fransızcadan çakıyorlar burada, felsefe hukuk fark etmiyor. Gozunu korkutmayayaım matematik konuşsun: her hazırlık sınıfında 24 kisi varsa 4 ya da 5 i banko kalanlardandır, bunlara reduplan derler, yaygın bir durum yani ama tembel degilsen ya da dil ogrenme konusunda sikintin yoksa efor sarfederek basarabilirsin zaten gelenlerin hepsi ayni. Kalsan bile fransaya gidersin yazin tekrar sinava girersin azim lazim cunku birakanlarin cogu ilk 3 ayda birakir tum sinavlara girip kalan cok azdir.

Merak ettigin birsey varsa yaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x-c9 -- 5 Temmuz 2014; 21:53:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kanaryafurki

TM1 derecem 5152 senle aynı şeylerı dusunuyorum kardeşım :) gsü iktisat hakkında aynen fransızca korkutuyor ve ayrıca 2 dil yerıne çok saglam bir ingilizceyi yeğlerim.İTÜ ve ODTÜ arasındada inanılmaz kararsızım . Benim fikrim 1-2 seneye İTÜ ODTÜYÜ geçicek en geç. Belkide bu sene geçicek.Ama İTÜ gerçekten çok yeni ve piyasaya ilk mezunlarını vermesine bile henüz 3 sene var. Oturmuş bir şey yok yani . Odtüde her sene geriye atıyor ama bana 3 ü arasından en cazibi ODTÜ iktisat geliyor tabikide kararımı verdim diyemem.

Nereyi yazdin

• Bi konuda daha anti itü econcularla karsilastim yukardaki arkadaslardan bazilari bunlar. Varsa sorunuz bana sorabilirsiniz adam odtulu, puanının itü gerisinde kalacağı su götürmez gerçek bu nedenle itü'yü kötülüyor bunu yaparken de itü econ hakkında en ufak bilgisi olmadan yapıyor. Madem o kadar güveniyosun okuluna bölümüne yalan yanlış b.k atmadan kendi okulunun avantajlarını anlatmanı tavsiye ederim cidden komik seyler yazılmış

• quote:

Orijinalden alıntı: 333226

Bi konuda daha anti itü econcularla karsilastim yukardaki arkadaslardan bazilari bunlar. Varsa sorunuz bana sorabilirsiniz adam odtulu, puanının itü gerisinde kalacağı su götürmez gerçek bu nedenle itü'yü kötülüyor bunu yaparken de itü econ hakkında en ufak bilgisi olmadan yapıyor. Madem o kadar güveniyosun okuluna bölümüne yalan yanlış b.k atmadan kendi okulunun avantajlarını anlatmanı tavsiye ederim cidden komik seyler yazılmış

Itu ekonomi de mi okuyosun eger orda okuyosan memnun musun?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.