Şimdi Ara

İTÜ DENİZCİLİK FAKÜLTESİ İLK 73 BİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sıralamada 73.600 sıralama istiyor bi aralar 400 üstü puandan alan itü denizcilik fakültesinin puanı ve sıralaması düştü. Okul ham puanı 293 puan, alt taban puanı mf4- 337 üst taban mf4 425 - sıralama 73.600 sıralama burayı kazanmak için lys ve ygs den ortalama ne puan tuturmam gerekir ve özellikle puanımı artıracak sınavda hangi dersdir neti daha değerli olan

• yardımlarınızı bekliyorm
  • Sorubak'a gir hesapla işte

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Denizcilik basit bir meslek değil iyi araştırılması gereken bir meslek bence puandan önce bölümü en ince ayrıntısına kadar araştır sor öyle hesaplamaya başla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cumba198

Denizcilik basit bir meslek değil iyi araştırılması gereken bir meslek bence puandan önce bölümü en ince ayrıntısına kadar araştır sor öyle hesaplamaya başla.

Hocam düşüncen için teşekkürler zaten denizcilik lisesi okuyorum son sınıfım. Ne kadar zorlu olduğunun bilinçindeyim sevdiğim için fakültesine gidip uzak yol ehliyeti almak istiyorum :) nasıl hesaplayacamı öğrenmek istedm o kadar
    @cumba198
  • SouthPark_Konsol delisi kullanıcısına yanıt
    Çok güzel eğer denizcilik lisesinde okuyorsan her şeyin farkındasındır sorun yok o halde kardeşim puanzaya gir oradan okul puanı ve ygs lys netler döşe yükselt alçalt ona göre ayarla hangisinden ortalama kaç yapıyorsan kafanda az çok belli olur farkına varırsın şu kadar şundan yapmam gerek diye ona göre fazla fazla gayret gösterip İTÜ deniz ulaştırmaya yerleşirsin hakkında hayırlısıysa yoksa piri reisde güzel veya katü oralarıda düşünebilirsin :)
  • Bununla alakalı başka bir uygulama daha entegre edicem puanza'ya. O zamana kadar deneme yanılmayla sıralamanızı bulabilirsiniz ki en fazla bikaç denemeyle zaten aradığınızı bulmuş olursunuz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • puanza kullanıcısına yanıt
    Hocam en kısa zamanda bekliyoruz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cumba198

Denizcilik basit bir meslek değil iyi araştırılması gereken bir meslek bence puandan önce bölümü en ince ayrıntısına kadar araştır sor öyle hesaplamaya başla.

Siz çok mu araştırıyorsunuz istediğiniz meslekleri hanginiz ne kadar araştırıyor

forumun yarısı tıp isteyen fanboylar
  • Tabi ki... Ben geçen sene arkadaşın istediği bu bölümü istiyordum ve mülakat sorularından tut kalacağım yurtlardan okulların eğitiminden hocalarına kadar araştırmış, İTÜ den Piri reisten okuyan öğrencilerle iletişime geçip tek tek sorular yöneltip konuştuğum merak ettiğim biri olarak böyle bir konu açılınca kolay bir meslek olmadığını belirtip arkadaşa geleceği için yardımcı olmak istedim ama gel gelelim artık böyle bir meslek düşüncem yok ne yazık ki. Forumun yarısı troll kardeşim tıp isteyen adamlar kolay kolay buralarda takılmaz vakit harcamaz deli gibi çalışıyorlar onlar ama hem forumda takılıp güzel puan yapan bir çok kişi tanıyorum ve imreniyorum gerçekten onlara da helal olsun kafa zehir demek ki.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.