Şimdi Ara

İtü'de ferrari kazası (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
124
Cevap
0
Favori
5.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: şansölye

quote:

Orijinalden alıntı: alpk

quote:

Orijinalden alıntı: şansölye

quote:

Bu Ferrarili arkadaş biraz tez canlı sanırım. Ben FEB in önündeki yoldan (ana yoldayım) İstinye çıkışına doğru giderken karşı yönden gelip, önüme atlayıp AVM ye doğru ara yola saptı. Panik fren yapıp ABS yle durdum öyle atladı yani. Geçiş önceliği konusunda biraz sıkıntıları var.

Connect yerine ben konu olabilirdim bu olaya 2 hafta önce

Arkadaşım bi merso , sanırım cla ama dikkatli bakmadım ya egsoz yada hava filtresinden böğüre böğüre gidiyo bi iki tanede m'li var onlarada dikkat et :D m lerden biri yanlış hatırlamıyosam yabancı plakaydı. Bu adamlar okulda yer işgalinden başa bişey değil. Hayır okuldaki kasisler kale burcu gibi çukurlar ise hendek gibi bu arabalarla nasıl öyle gidiyorlar anlamıyo insan İlaveten de kızlara da dikkat etmek lazım mesajlaşarak kullananı var

Lüks araçlardan uzak duruyorum zaten. Hadi kendimi geçtim onun hasarını sigorta karşılamayabilir

Kızlar da tehlikeli ama çekindiğim bir peugeot 206 var alçaltmış arabayı bağıra bağıra gidiyor, kısa tümseklerde bile çapraz geçiyor uzunlarda ne yapıyor bilmiyorum

206yı fark etmedim iyice dikkat ederim bende Madenin önüdekilerden geçeceği zaman heralde arkadaşlarını çağırıyo arabayı sırtlayıp öyle geçiriyorlar bi iki tane çakal kasa var ama onları zararsız gördüm şimdilik Bu tip durumlara karşı sigorta klozu yükseltilebilir aslında, en mantıklısı da bu. Acaba kaç tl fark çıkıyo sigortacıya bi sormak lazım.

Arkadaşlar suçlu çok büyük ihtimalle ferrari çıkacak, connectin hasarı da ferrari sahibi ( sigortası) karşılayacak merak edenler için tekrar söyleyelim.

Sigortayı ben yaptırsam kesin prim yükselir o yüzden annem adına yapılıyor karışmıyorum ben o kısma

Ben bile biraz hızlı girsem hemen hissettiriyor o madenin dağları kendini ki standart yükseklikte araba işte içinde de 1 kişi var onun geçişini düşünemiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: tyildiz07

quote:

Orijinalden alıntı: polotje

Connecti satsada masrafı ödeyemez sanırım ısık ve tabela durumu göremedim o yuzdem yol hakkı ferrarinin.
    Yani cconnect

Isik ve tabela olmasi gerekmez tali yoldan cikan surucunun her zaman anayoldan gelen araci beklemsi zorunludur. Expercok yuksek ihtimal buyuk oranda ferrariyi suclu bulucak

Tabela olmadigi zaman nasil anlarsin peki hangisi tali hangisi anayol

Trafik kanununda derki. Kisaca
    Herhangi bir trafik isaret ve isaretcisinin olmadigi kavsak ta
    Sokak veya cadde olmasi veya birinin daha genis veya dar olmasi yol hakkini degistirmez
    Kontrolsuz kavsak dedigimiz kavsaklar yani isaret veya isaretci olmayan veya isaret olarak. Kontrolsuz kavsak isareti varsa yani ucgen icinde X isareti. Sagdan gelen yol hakkina sahiptir
    Solda kalan arac ister bulvardan gelsin ister sokaktan ister caddeden

Trafik iste bu yuzden kesmekes herkes ehliyet sahibi

• İTÜ de ferrari ile ne arıyor lea onuda anlamadım da
  • Bana göre de suçlu Ferrari sahibi. Bu arada gerçekten okuldaki öğrencilerden birin mi aitmiş hiç denk gelmemiştim

• quote:

Orijinalden alıntı: Rapator

quote:

Orijinalden alıntı: kubilay61

quote:

Orijinalden alıntı: heatblast

euro olacak o

Off kaputu gormediydim.

Kaputta birşey yok...Son fotoğrafta kontrol için açılmış olarak görünüyor...

o kaputu açık olan fotoğraf başka bir kazanın olmalı, ilk fotoğraf ile kaputu açık olanarabalar aynı değil

• Yazık olmuş Ford'a.
  • Burada İTÜ'lü arkadaşların yanıldıkları bir nokta var. Ferrari yola İnşaat fakültesi tarafından değil oradaki ATM'lerin olduğu otopark alanından çıkıyor. Eğer Ferrari İnşaat fakültesi-Şok market tarafından gelen yoldan gelseydi yol orada Ferrari'nin olacaktı. Çünkü orada oluşan üç yol ağzı eşit değerlikli yolların oluşturduğu kontrolsüz bir kavşak ve sağdan gelenin geçiş üstünlüğü var. Ancak geçiş üstünlüğü var demek sağ taraftan gelen aracın gözü kapalı kendisini yola atabileceği anlamına da gelmiyor.

Burada Ferrari otoparktan çıkarken dramatik bir çıkış yapmak istemiş ancak kendi dramını hazırlamış. En tırışka Ferrari'nin bile 5 sn'in altında 100 km'ye ulaştığını düşünürsek Connect'in pek yapacak bir şeyi kalmamış oluyor. Zaten Ferrari'nin kaputunun kıvrılmasına bakarsak Connect Ferrari'ye değil Ferrari Connect'e çarpmış gibi duruyor. Çarpışma tampon bölgesinden ve çok şiddetli olduğu için de Connect'in hava yastıkları patlamış.

Bu arada parantez içinde belirteyim; ben rektör olsam öğrencilerin kampüs içine araba ile girmelerini engellerim. Kampüs girişine bir öğrenci otoparkı yapar bütün öğrenci ve misafir araçlarının oraya parketmelerini sağlarım. Bu Ferrari'ci gibi heyecanlı arkadaşlar yüzünden kampüs çok tehlikeli bir hal aldı. Üstelik kampüs alanı özel nitelikli alan statüsüne girdiğinden trafik polisleri yaralanmalı ya da ölümlü kaza olmadığı sürece ilgilenmiyor. Zaten rektörlük de bu durumun farkında olarak trafik mevzuatını yeniledi:

http://www.itu.edu.tr/docs/default-source/Duyuru-Ekleri/d-trafik-y%C3%B6nergersi-hk.pdf?sfvrsn=2

Burada görüldüğü gibi 100 ceza puanı alan kampüse bir daha giremeyecek. Tehlikeli araç kullanmak ise 50 ceza puanı demek. Yani Ferrari, Şahin, Corolla farketmez bir defa fantezi yapma hakkı var. İkincisinde arkasından el salla :-)

• suc kırmızı araçta
  • İlk mesajdaki fotoyla kaputu yamulmus fotodaki ferrari aynı değil

• Siz euro demişlerde euro değil tl cinsinde sıfırı unutmuşsunuz.

O aracın neredeyse hiçbir parça düzeltilmiyor ya da düzeltmek istemiyorlar hep sıfır o da yeni kalıpla üretecekler bir deo var.Gelmesi ne kadar sürer bir de onu düşünün.

Far dişli kırıldıysa tamamını değiştirirler+Tampon zaten değişecek+Sol ön çamurluk değişecek+Kaput kalktıysa o değişecek.

O değilde 2.eli bitti şu an aracın araç sahibi değer kaybı davası açsa
  • Maslak Oto Sanayi'de Suavi Usta var, iki tak tak halleder işi 200TL'ye...
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

''Sahibinden tertemiz Ferrari kazalı Connect''

hahahaa +1
  • oha bu konu buralara da mı açıldı bee :D

orada asıl suçlu ferrarinin görüşünü kapatacak şekilde park edecek araçta diyerek mesajıma başlıyrum

ayrıca ferrari yola atlamış olsaydı connect e yandan çarpması gerekirdi bu durumda connect ferrariye çarpmış gibi gözüküyor ve connect fren yapamayacak kadar hızlıymış gibi gözüküyor

bu arada ek bilgi ferrarinin sahibinin babasının THY de genel müdür olduğu lafı kulağıma geldi ama doğruluk payını bilmiyorum

ayrıca bu araç nadiren okula uğruyor yani hergün okulda sanmayın muhtemelen okulda bir arkadaşın kuzeni veya yakın arkadaşı falan ki arada gelip AVM öğrenci sosyal tesisinde 5 dakka oturup mıçında diken varmış gibi kalkıp giderler aracı çalıştırmaları o yavaş yavaş toparktan çıkmaları ANLAYAMAZSINIZ...

bir ekleme daha aracın orjinal rengi sarı kapı içleri vs sarı, sanırım sonradan kırmızıya kaplanmış olması gerekiyor

• quote:

Bu Ferrarili arkadaş biraz tez canlı sanırım. Ben FEB in önündeki yoldan (ana yoldayım) İstinye çıkışına doğru giderken karşı yönden gelip, önüme atlayıp AVM ye doğru ara yola saptı. Panik fren yapıp ABS yle durdum öyle atladı yani. Geçiş önceliği konusunda biraz sıkıntıları var.

Keşke bana denk gelseymiş, bir şekilde durdurur, güzelce benzetirdim. Gerizekalılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: electradio

quote:

Orijinalden alıntı: goodorevil

quote:

Orijinalden alıntı: lido

quote:

Orijinalden alıntı: goodorevil

Bkz:
     İtü'de ferrari kazası

bu fotoda arkada bi bayan üzgün şekilde oturuyor bi bey çantasını tutmuş falan kazayı yapan bu ablamız mıydı acaba

Bilmiyorum ki hocam. Forumun derinlerinde buldum.

Yanındaki adam real madrid li figo ya benziyor

en sağdaki de dexter'daki dedektife benziyor

• quote:

Orijinalden alıntı: cmshn

quote:

Keşke bana denk gelseymiş, bir şekilde durdurur, güzelce benzetirdim. Gerizekalılar

Aman hocam hiç gerek yok. Dalgınlıkla yapmıştır olabilir ama bunu yapmakta sorun görmeyen biriyse benzetseniz de yapmaya devam edecek. Karakola gidebilir kavga uğraş dur...

• anahtari birak git gercek olmus

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • suç ferraride....yola bodoslama atlamış
  • Bence Ferrari kusurlu acaba LPG kaakoya işletilmiş mi?

• kornet hava yastığı açmış ama ferrari
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.