Şimdi Ara

# İTÜ 2013 Girişliler # (188. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.273
Cevap
45
Favori
162.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 186187188189190
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ShowDownN

quote:

Orijinalden alıntı: teoska

quote:

Öğrenci katkı payını biz yatıracak mıydık? Geçen sene öyle bir şey yoktu ama

Hayır.

Teşekkür ederim, peki yarın kaçta okulun hangi bölümünde olayım? Ne yapacağım hakkında hiçbir bilgim yok

Benden alıntılayıp sormuşsun; ama bu sorun için sanırım geç kaldım, özür dilerim.

Ders programınız belli olmuş. Bu hafta dersiniz olacak mı, siz gidecek misiniz, sizin için yoklama alınacak mı, bilmiyorum. Ama yine de bir gidin derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: D.Howard_12

Fizik müh. yandal kazandım.Bir dilekçe örneği var yandal başvurusu için.Onu doldurup öğrenci işlerine veriliyormuş.Öğrenci işleri denilen yer şu inşaat fakültesinden aşağıya doğru gidince olan yer mi ? Oradan bir ara öğrenci belgesi almıştım.Bir de başvuru işi ne kadar sürer, uğraştırırlar mı ? Yapmam gereken başka bir şey var mı?

Yandal ile ilgili diğer soruların hakkında bilgim yok; ama öğrenci işleri, dediğin yer. Öğrenci belgesi aldığın yer. İnşaat Fakültesinin ve kütüphanenin yanındaki otoparkın aşağısındaki yolda, solda.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Hayır.

Teşekkür ederim, peki yarın kaçta okulun hangi bölümünde olayım? Ne yapacağım hakkında hiçbir bilgim yok

Benden alıntılayıp sormuşsun; ama bu sorun için sanırım geç kaldım, özür dilerim.

Ders programınız belli olmuş. Bu hafta dersiniz olacak mı, siz gidecek misiniz, sizin için yoklama alınacak mı, bilmiyorum. Ama yine de bir gidin derim.

Bugün derslere başladık hocam İlk ders mat101 gördük sadece, ondan sonrakiler lab dersleri olduğu ve labaratuvarlar henüz açılmadığı için olmadı bende.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ece Kayaaa

Merhaba.. Acil yardiminiza ihtiyacim var. Benim Ganom : 2.08 A-ganom:1.20 ben bu sene 2.sinif 1.donemden ders alamayacak miyim ? Hem alttan basarisiz oldugum dersleri hem de 2.sinif 1.donem dersleri gibi alamayacak miyim yardimci olursaniz sevinirim.. adını bir sayfada gördüm yardımcı olabileceğini düşündüm

Genel ortalaman 1,20 mi, 2,08 mi şimdi? Genel ortalama önemli, dönemlik ortalamaları boşver.

İTÜ'de kaçıncı sınıf olursan ol, kaçıncı yılın olursa olsun, hangi dönemden ders aldığının önemi yok öncelikle. Üstten, alttan, döneminden karışık ders programı hazırlayabilirsin. (Tabii önşart sıkıntısı olmadıkça...) Fakat bir dönemde alman gereken maksimum kredi limiti var, bu da not ortalamana göre belirleniyor.

Genel ortalaman 1,80'in altındaysa gözetim listesindesin. Gözetim listesindeyken dönemde en fazla 15 kredi alabiliyorsun. Bu 15 krediyi istediğin derslerle doldurabilirsin ama. Fakat 15 krediden fazla ders alamazsın.

Genel ortalaman 1,80 ve üstüyse gözetim listesinde değilsin. Ama 2,20'nin altındaysa en fazla 22 kredi alabiliyorsun diye hatırlıyorum. Yine bu 22 krediyi nasıl derslerle doldurduğunun önemi yok.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hayır.

Bugün derslere başladık hocam İlk ders mat101 gördük sadece, ondan sonrakiler lab dersleri olduğu ve labaratuvarlar henüz açılmadığı için olmadı bende.

İyi bakalım.

Hayırlı uğurlu olsun hepinize. Başarılı bir lisans dönemi geçirmeniz dileğiyle...

• quote:

Orijinalden alıntı: afurkann

beyler dc ye noldu adresi mi değişti?

Hub'ın önceki dönemlerdeki sahibi artık yurtta değil. Çünkü yurttaki 5. yılını da doldurdu ve yurtlarda kalma süresi en fazla 5 yıl olduğundan yurttan çıkacak artık. Bu nedenle, ana bilgisayar etkin olmadığı için, Hub da kapalı.

Fakat kısa bir süre içinde yeni Hub açılacak. Yeni Hub'ın adresi de duyurulur ve yayılır, öğrenirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uchiha69

Beyler ders ekleme-çıkarma işlemini 1. sınıflar yapabiliyor mu bu yıl?İlk defa ders alacağım.

Hayır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İçen Arı

1. sınıflar add drop yapabiliyor mu beyler? 1 saat ders için 4 saat yol gidip gelmem lazım

Hayır.

Aaa, gol yemişiz bu arada. (Sinirden...)
  • quote:

Orijinalden alıntı: la coccinelle

Ya bu gölet derslik binası (medb) nerede bilen var mı? Yarın saat 8:30 da ingilizce dersim var bina yeniymiş galiba kimse bilmiyor nerede olduğunu.

bugün gittim daha yeni, med a'da ders vardı, med taşındı dediler, yarım saat onu aradım, gidince de oranın med b binası olduğunu öğrendim yazık oldu, geri yürüdüm yolu, kimya metalurjinin devamında yol döünyor ve sağa gidiş var, geçmi inşaatın yanında galiba, orada çalışan inşaatta birine sordum, tarif etti sağolsun, sen de sor hocam
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: İçen Arı

1. sınıflar add drop yapabiliyor mu beyler? 1 saat ders için 4 saat yol gidip gelmem lazım

Hayır.

Aaa, gol yemişiz bu arada. (Sinirden...)

Yapma be hocam. Danışman gel bakalım dedi ümit verdi boşu boşuna

• hiromen3 H kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler sağolun. Zannedersem dediğiniz gibi gemi inşaatın yanında kimya metalurjiyi geçince. Birisi check-in yapmış sağolsun orda gözüküyor aslında mesajı yazdıktan sonra gördüm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • silinebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C3B427E7B -- 10 Eylül 2014; 0:36:09 >
  • TBA nerede bilen var mı beden dersi için?

Birde bil101e yi düzelteceklermiş bir iki hafta içinde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -FoundeR-

TBA nerede bilen var mı beden dersi için?

Birde bil101e yi düzelteceklermiş bir iki hafta içinde.

Tba daha belli değil demek diye biliyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yurtta kalanlar; internet hızı düşmüş galiba. Eskiden 90 çıkan hız şu an 2'lerde sürünüyor.(Gölet ve Gök'te durum böyle). Sebebini bilen var mı? Ayrıca torrentler geçen yıl 20:0-06:00 arası açıktı, dinamik ip'e geçildiğinde sürekli açıktı. Şu an tamamen kapalı.
  • quote:

Yarınki bu derslerin hangi fakültede olduğu yazıyor ama hangi sınıfta olduğu yazmıyor İşlenir mi bu dersler, fakülteye gidince mi belli olur yoksa sınıflar?

MAT 101E-1
    11190 Class
    8:30 am-11:29 am
    FEB

FIZ 101EL-0
    10838 Class
    1:30 pm-3:29 pm
    FEB

Ninova'da yazmıyorsa dersi aldığınız Fen-Edebiyat Fakültesinin öğrenci işlerine gidip sorun. Onların elinde liste olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -FoundeR-

aralıksız 5 saat ders koymuşlar birşey yemeyecek miyiz o kadar saat diğer sınıfa yürürken popkek falan yerim artık

Dersler son dakikasına kadar işlenmiyor, merak etmeyin. İlla yemek yiyecek bir zaman bulursunuz arada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoobDotacı

Bu add drop falan ne oluyor arkadaslar? Bende yeni lisansa basliyorun hic bilgim yok. Mesela 5 gun de 8.30 a ders koymuslar.

Add: Ders eklemek
    Drop: Ders çıkartmak

Aynı zamanda, bir dersi başka bir ders ile de değiştirebilirsiniz.

Ama şöyle bir sorun var; lisans eğitimine güz döneminde yeni başlayanlar, bu ilk döneminde Add/Drop yapamıyor ve danışman hocasına yaptıramıyor. :) Sonraki dönemlerde önce siz kendiniz Web üzerinden, sonra da danışman hoca aracılığıyla yapabiliyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: steelpanther

Bu Türk Dili'nde falan devam zorunluluğu var mıdır acaba? Zaten yarına 8 saat ders koymuşlar bari Türk Dili'nden falan kurtaralım biraz

Hocasına göre değişir; ama genelde var. Bildiğim kadarıyla neredeyse tüm hocalar yoklama alıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoobDotacı

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HIT N RUN

Danışman onayı yaptırılması zorunlu bir şeymi arkadaşlar?Yaptırmazsam ne olur?

Bir şey olmaz.

Danisman onayi neydi reis?

Birde teknik resimin ilk dersini kacirdim kazayla yanlis bakmisim programda tamda hevesliydim ilk dersine. Bugun giden var mi hic nasildi?

Ders programını danışman hocana gösteriyorsun. Danışman hocan yorumluyor. Şu şu dersi çıkarmanı öneriyor, bu bu dersi neden aldığını sorguluyor... Tabii bunlar kağıt üstünde. Genelde danışman hocan programa, aldığın derslere şöyle bakar; onaylar geçer.

Bunu yaptırmak zorunda da değilsiniz. Yaptırmazsanız bir şey olmaz.

• 
Sayfa: önceki 186187188189190
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.