Şimdi Ara

# İTÜ 2013 Girişliler # (190. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.273
Cevap
45
Favori
162.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 188189190191192
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu teknik resimin ilk ödevi nasıl olacak?Yapacağımız satırlar 2x2mm'lik olacakmış galiba.Sağdan kaç mm soldan kaç mm yukarıdan kaç mm kaydıracağız bilen arkadaşlar var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uchiha69 -- 13 Eylül 2014; 19:51:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uchiha69

Bu teknik resimin ilk ödevi nasıl olacak?Yapacağımız satırlar 2x2mm'lik olacakmış galiba.Sağdan kaç mm soldan kaç mm yukarıdan kaç mm kaydıracağız bilen arkadaşlar var mı?

Off ben de 2 saattir onunla ugrasiyorum, su dikey kutucuklarin milimi tam tutmuyor.dogru mu saydim yanlis mi artik...sizde de oylemi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mdream

quote:

Bu teknik resimin ilk ödevi nasıl olacak?Yapacağımız satırlar 2x2mm'lik olacakmış galiba.Sağdan kaç mm soldan kaç mm yukarıdan kaç mm kaydıracağız bilen arkadaşlar var mı?

Off ben de 2 saattir onunla ugrasiyorum, su dikey kutucuklarin milimi tam tutmuyor.dogru mu saydim yanlis mi artik...sizde de oylemi

Kağıtlarda da bir yamukluk var sanki. Bir de ne kadar uğraşırsak uğraşalım çizdiğimiz çizgisinde bir kalınlığı olduğu için illaki aralıklardan bazıları tam 2mm olmuyor. Herhalde o kadar hata payımız vardır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tarik13

quote:

quote:

Kağıtlarda da bir yamukluk var sanki. Bir de ne kadar uğraşırsak uğraşalım çizdiğimiz çizgisinde bir kalınlığı olduğu için illaki aralıklardan bazıları tam 2mm olmuyor. Herhalde o kadar hata payımız vardır.

Evet sanirim oyle,ben de 2mm icin ugrasiyorum artik oldugu kadar.. :|

• quote:

Ya o kutular nasıl 2mm olacak? Kitapta 1.4mm demiş, derste de hoca 1mm dedi?

Anlamadım hiçbir şey.

• quote:

Orijinalden alıntı: -FoundeR-

quote:

Anlamadım hiçbir şey.

Galiba a tipi yazıya bakımışsın çünkü 1.4 mm bu cetvellerle nasıl çizeceğiz. Ben şöyle hesapladım bir sayfada 6 tane satır olucak. Her satır 32 mm. Aralarındaki boşluklar 15 mm. Üstten alttan 15er mm boşluk. Toplam 297 yapıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• yarkın kimyae lab var. geçen hafta ders olmamıştı. herhangi bi donanım almam gerekiyor mu önlük vs ?
  • yarın fiz lab var mı fiz101el yani, ben ilk derste önlük almayı düşünmüyorum, zaten deney yaptırmazlar bence, sadece dersi, ne yapılacağını falan anlatırlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: hiromen3

yarın fiz lab var mı fiz101el yani, ben ilk derste önlük almayı düşünmüyorum, zaten deney yaptırmazlar bence, sadece dersi, ne yapılacağını falan anlatırlar

Benim de yarın fizik lab var. Arkadaşa sordum sene alan daha deneye başlamazlar ne yapılcağını anlatırlar dedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tarik13

quote:

quote:

Anlamadım hiçbir şey.

Galiba a tipi yazıya bakımışsın çünkü 1.4 mm bu cetvellerle nasıl çizeceğiz. Ben şöyle hesapladım bir sayfada 6 tane satır olucak. Her satır 32 mm. Aralarındaki boşluklar 15 mm. Üstten alttan 15er mm boşluk. Toplam 297 yapıyor.

6 satır biraz fazla olur sanki, benim bi arkadaşımın ödevi var elimde -geçen yıl 1. sınıftı-, o 4 kutu yapmış sayfaya ve bütün alfabeyi sığdırmış ve hatta üzerine boşluk bile kalmış 4. satırda. kutucuk başıda ortalama 2mm aynı senin dediğin gibi. ama kutucuk araları acayip istikrarsız, kimisi 2mm kimisi 1,5 ama 70 almış

yine de dediğin gibi bende 2mm yapacağım, kutucukları yetmezse başlık kutusunun oraya 5'i sallarım

• quote:

Orijinalden alıntı: İçen Arı

quote:

yarın fiz lab var mı fiz101el yani, ben ilk derste önlük almayı düşünmüyorum, zaten deney yaptırmazlar bence, sadece dersi, ne yapılacağını falan anlatırlar

Benim de yarın fizik lab var. Arkadaşa sordum sene alan daha deneye başlamazlar ne yapılcağını anlatırlar dedi.

Ben de baktim da daha siniflar belli olmamis.umarim islemezler ders :D

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: İçen Arı

quote:

Ben de baktim da daha siniflar belli olmamis.umarim islemezler ders :D

22sinde baslayacakmis fizik labi

• mdream kullanıcısına yanıt
    benim de var yarın, haberdar olursanız ne olacağından yazın buraya lütfen.
  • .insan . kullanıcısına yanıt
    Twitterda duyurmuslar simdi gordum bende,22sindeymis:)

• Kimya labı için önlük ve gözlüğü kampüs dışında nerede bulabiliriz uygun fiyata?

• Gölet mi mezunlar yurdu mu daha iyi sizce. Tek kişilik düşünüyorum başka biriyle uğraşmadan için. Tuvalet Banyo vs temiz bir insan gelmezse sıkıntı. Sabah erken kalkma geç yatma veya erken yatıp senin rahat iş yapmanı engelleme gibi durumlar.
    Lafı biraz uzattım tavsiyelere açığım.
    İstanbul'da oturuyorum ailemle normalde okula 1sa 10-15 dk.( otobüs metrobüs metro)
    Tavsiye verin şu kardeşinize

• Arkadaşlar teknik resim dersinde bi twitter adresi yapmışlardı onu bilen var mı?

• quote:

Arkadaşlar teknik resim dersinde bi twitter adresi yapmışlardı onu bilen var mı?

Google'a res105 yaz çıkıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: rambocell

Kimya labı için önlük ve gözlüğü kampüs dışında nerede bulabiliriz uygun fiyata?

okulda ne kadarmış hocam gözlük+önlük
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: rambocell

Kimya labı için önlük ve gözlüğü kampüs dışında nerede bulabiliriz uygun fiyata?

okulda ne kadarmış hocam gözlük+önlük

23 önlük 6,5 gözlük. soyguncu şerefsizler afedersiniz.
  • 
Sayfa: önceki 188189190191192
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.