Şimdi Ara

# İTÜ 2013 Girişliler # (187. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.273
Cevap
45
Favori
162.567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 185186187188189
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de muaf old.halde ders programinda var..
    Arkadaslar yarinki 2dersimin biri ayazaga digeri macka kampusumde.nasil gidebilirim mackaya hangi otobusler vs.geciyor bilen var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tarik13

Evet açıklandı sonunda ama bil101den 72,5 aldığım halde dersi vermişler sorun mu var acaba?

Bende aynen 72,5 aldım ve bil101e programımda var gözüküyor

• bil101e kişiye özel değil galiba, ortak herkese açılmış, muaf olanların gitmesine gerek yok diye düşünüyorum, öğrenci işlerine sorun yarın bence
  • Beyler ben sisteme giremiyorum.Sizde de var mı böyle şeyler?
  • 1. sınıflar add drop yapabiliyor mu beyler? 1 saat ders için 4 saat yol gidip gelmem lazım
  • Yarınki bu derslerin hangi fakültede olduğu yazıyor ama hangi sınıfta olduğu yazmıyor İşlenir mi bu dersler, fakülteye gidince mi belli olur yoksa sınıflar?

MAT 101E-1
    11190 Class
    8:30 am-11:29 am
    FEB

FIZ 101EL-0
    10838 Class
    1:30 pm-3:29 pm
    FEB

• ninova'dan bak, hiç olmadı derslerin hocalarına mail at.
  • aralıksız 5 saat ders koymuşlar birşey yemeyecek miyiz o kadar saat diğer sınıfa yürürken popkek falan yerim artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -FoundeR- -- 8 Eylül 2014; 20:44:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -FoundeR-

aralıksız 5 saat ders koymuşlar birşey yemeyecek miyiz o kadar saat diğer sınıfa yürürken popkek falan yerim artık

lablar erken bitiyormuş hocam
  • quote:

aralıksız 5 saat ders koymuşlar birşey yemeyecek miyiz o kadar saat diğer sınıfa yürürken popkek falan yerim artık

5 saatse iyimiş benım pazartesi-salı 8:30 3:30 arası full dolu, beterin beteri var yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkpskl

quote:

5 saatse iyimiş benım pazartesi-salı 8:30 3:30 arası full dolu, beterin beteri var yani

hocam kuzenime de öyle vermişler vallahi geçmiş olsun sizlere, o gün oruç falan tutun bari de boşuna aç aç durmayın

@hiromen3

ama benim o 5 saatlik günde lab dersi yok işte

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: brkpskl

quote:

hocam kuzenime de öyle vermişler vallahi geçmiş olsun sizlere, o gün oruç falan tutun bari de boşuna aç aç durmayın

@hiromen3

ama benim o 5 saatlik günde lab dersi yok işte

o zaman gidip yetkililere başvur, benim sorunum yok hocam

• Bu Türk Dili'nde falan devam zorunluluğu var mıdır acaba? Zaten yarına 8 saat ders koymuşlar bari Türk Dili'nden falan kurtaralım biraz
  • steelpanther kullanıcısına yanıt
    Genelde devam zorunluluğu olur, hocasına göre değişir.
  • haziranda beklenmedik bi şekilde 60 la proftan geçtiydim. şu anda kendimi ingilizce ders anlayacakmışım gibi görmüyorum ama umarım sorun yaşamam :) sizce çok sorun olur mu? yarın öğrenecez hadi hayırlısı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sekoleyt -- 9 Eylül 2014; 0:00:15 >
  • Danışman onayı yaptırılması zorunlu bir şeymi arkadaşlar?Yaptırmazsam ne olur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Riven Mı -- 9 Eylül 2014; 13:41:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HIT N RUN

Danışman onayı yaptırılması zorunlu bir şeymi arkadaşlar?Yaptırmazsam ne olur?

Bir şey olmaz.
  • Arkadaşlar bil101e yi soran var mı biraz önce bilgisayar fakültesini aradım med de onun merkezi dediler. Hala ders programında namussuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -FoundeR- -- 9 Eylül 2014; 16:56:23 >
  • Ya bu gölet derslik binası (medb) nerede bilen var mı? Yarın saat 8:30 da ingilizce dersim var bina yeniymiş galiba kimse bilmiyor nerede olduğunu.

• Ders programımda beb103 diye bir beden dersi var sln-m yazıyor. Neresi oluyor bu sln-m?

• 
Sayfa: önceki 185186187188189
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.