Şimdi Ara

# İTÜ 2013 Girişliler # (185. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.273
Cevap
45
Favori
162.567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 183184185186187
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben de ne yapacağımı bilmiyorum,endüstri müh. oryantasyonu olur mu acaba,kaçta nereye gitmek gerekir?? :s
  • Arkadaşlar 2014 girişliyim vadi yurdu çıktı oda listeleri açıklanmış kapıya asmışlar fotoğrafını çekip pm den atabilecek olan var mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fizik müh. yandal kazandım.Bir dilekçe örneği var yandal başvurusu için.Onu doldurup öğrenci işlerine veriliyormuş.Öğrenci işleri denilen yer şu inşaat fakültesinden aşağıya doğru gidince olan yer mi ? Oradan bir ara öğrenci belgesi almıştım.Bir de başvuru işi ne kadar sürer, uğraştırırlar mı ? Yapmam gereken başka bir şey var mı?
  • D.Howard_12 kullanıcısına yanıt
    sorularının cevabını bilmiyorum ama hayırlı olsun, seçmeli derslerinde karşılaşırız belki
  • benim bölümün oryantasyonu 9 eylülde saat 10:00 da yazıyor ama 2014 girişlileri bekliyoruz diyor, ben 2013 girişli olduğumdan dolayı(hazırlık) bu oryantasyona gitmeme gerek var mı, o zaman programda ders varsa zaten gidemem de yoksa gitsem mi
  • Ya bu oryantasyonlara falan nereden bakıyorsunuz? Ders programı yarın belli olacak diyorlar, yani benim elimde hiçbir program, ders, hoca falan yok. Yarın saat kaçta nereye gideceğim onu da bilmiyorum. Direk fakülteye mi gideyim 9 gibi napayım?
  • Merhaba.. Acil yardiminiza ihtiyacim var. Benim Ganom : 2.08 A-ganom:1.20 ben bu sene 2.sinif 1.donemden ders alamayacak miyim ? Hem alttan basarisiz oldugum dersleri hem de 2.sinif 1.donem dersleri gibi alamayacak miyim yardimci olursaniz sevinirim.. adını bir sayfada gördüm yardımcı olabileceğini düşündüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: steelpanther

Ya bu oryantasyonlara falan nereden bakıyorsunuz? Ders programı yarın belli olacak diyorlar, yani benim elimde hiçbir program, ders, hoca falan yok. Yarın saat kaçta nereye gideceğim onu da bilmiyorum. Direk fakülteye mi gideyim 9 gibi napayım?

ders programı açıklanmadı hala galiba, belki akşam açıklarlar diyorlar, ya da yarın sabah bakacaksın hocam, yapacak bir şey yok, ben de seninle aynı durumdayım, oryantasyonu ise itüde kendi bölümünün sitesindeki duyurulara bakman gerekiyor
  • Ders programı yok ortalarda maalesef, yarın belli olacakmış.
  • Ya arkadaş yarın oryantasyona gitmek istesem kaçta nereye gidicem onu bile bilmiyorum hiçbir duyuru yapmadılar ne biçim iş bu böyle.

• quote:

Orijinalden alıntı: -FoundeR-

Ya arkadaş yarın oryantasyona gitmek istesem kaçta nereye gidicem onu bile bilmiyorum hiçbir duyuru yapmadılar ne biçim iş bu böyle.

Aynen...

• Yok çok aradım bulamadım, işin kötüsü benim bölümümde oryantasyona 1 kredi vermişler, zorunlu yani. Ne yapayım bilemedim

• quote:

Orijinalden alıntı: mdream

quote:

Ya arkadaş yarın oryantasyona gitmek istesem kaçta nereye gidicem onu bile bilmiyorum hiçbir duyuru yapmadılar ne biçim iş bu böyle.

Aynen...

Hocam peki sen yarın ne yapmayı düşünüyorsun?

• kendi tecrübemi anlatayım ama her bölümün farklıdır ona göre kesin bilgi diye algılamayın. ben bölümden arkadaşımla fen edebiyata gidip sormuştum ilk gün sabahtan, hocada bizi alıp bir sınıfa götürüp ilk fizik dersini yapmıştı. öğlen de oryantasyon yaptılar, iş fırsatları, bölüm dersleri, stajlar ve paket programlar hakkında bilgi verdiler.

• makinaya gitmen lazım diye düşünüyorum, ben 8:30da gitmiştim en erken ders bu saatte başlar kesin çözüm

• quote:

quote:

quote:

Aynen...

Bilemiyorum ama buyuk ihtimalle gitmeyecegim.twitterdan itu sayfasina mesaj attim.bana gitmezsen pek bir sey kaybetmezsin dediler zaten ders programinda ancak yarin belli olur dediler..ben de o yuzden gitmesemmi diye dusunuyorum.zaten saati de bilmiyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdream -- 7 Eylül 2014; 21:04:50 >

• Ayazağaya ulaşımın kolay olduğu bi yerde eşyalı oda arıyorum, evi olupda 1 odası boş olan arkadaşınız varsa mesaj atabilir misiniz.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Aynen...

Bilemiyorum ama buyuk ihtimalle gitmeyecegim.twitterdan itu sayfasina mesaj attim.bana gitmezsen pek bir sey kaybetmezsin dediler zaten ders programinda ancak yarin belli olur dediler..ben de o yuzden gitmesemmi diye dusunuyorum.zaten saati de bilmiyorum..

Tamam hocam sağol cevapladığın için. Hakkımızda hayırlısı

• Kimisi 9 eylül diyor kimisi 11-12 eylül diyor ne yapacağımızı şaşırdık.
  • Schwarmer S kullanıcısına yanıt
    teknikforumdaki ilanları ara bulursun, buradan olmaz
  • 
Sayfa: önceki 183184185186187
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.