Şimdi Ara

###İTÜ 2012 GİRİŞLİLER (*83 kişi*)## (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.183
Cevap
28
Favori
139.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şimdi sevinin kayıt zamanı harçlar haşırtt diye girdiğinde biraz moraliniz bozulacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: cwr

Şimdi sevinin kayıt zamanı harçlar haşırtt diye girdiğinde biraz moraliniz bozulacak

###İTÜ 2012 GİRİŞLİLER (*83 kişi*)## stayla :)

• quote:

Orijinalden alıntı: B747

quote:

Orijinalden alıntı: casper7

quote:

Orijinalden alıntı: srgn03

quote:

Orijinalden alıntı: casper7

uzay var mı uzay

%99 İTÜ Uzay

benimde öyle çok tereddütde kaldım ama hayırlısı :) 2 kişiyiz var mıdır acaba daha

Senin siralama kacti? Benim 16490

Alıntıları Göster
    Hazırlık harç ücreti ne kadar ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi casper7 -- 18 Ağustos 2012; 0:28:55 >

• Arkadaşlar Merhaba;

Sınavda İTÜ'yü kazanan arkadaşları tebrik ediyorum. Makina Mühendisleri Odası İTÜ Öğrenci Komisyonu olarak Makina , İmalat , Endüstri , İşletme ve Uçak Mühendisliklerini kazanan arkadaşlar için ortam ve bölüm hakkında bilgi alabilecekleri bazı iletişim adresleri vermek istiyorum. Buralardan gerek sorularınızı gerekse düşüncelerinizi bizimle paylaşabilirsiniz. Zaten kayıtlarda sizler için hazırladığımız bilgilendirme amaçlı fanzini de dağıtacağız ama internet ortamında da destek vermek istiyoruz.

2012-2013 girişli Makina ve İmalat Mühendisliği öğrencileri için Facebook Grubu

https://www.facebook.com/groups/340734705986932/

MMO İstanbul Öğrenci Komisyonunun Twitter Hesabı

https://twitter.com/mmoistogrenci

Düzenli olarak çıkardığımız fanzin Korsan Yayın'ın Facebook sayfası

https://www.facebook.com/mmoituKorsanYayin?ref=hl

• Meteoroloji'yi kazandım ilk tercihle.
  • bilgisayar
  • benim bir sorum olacak makina fakültesi öğrencileri 1. sınıfı hangi kampüste okuyor ?
  • quote:

Şimdi sevinin kayıt zamanı harçlar haşırtt diye girdiğinde biraz moraliniz bozulacak

Kaç lira ki ?
  • ehm yi kazandım okul birinciliğlnden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarman63

benim bir sorum olacak makina fakültesi öğrencileri 1. sınıfı hangi kampüste okuyor ?

Dersleri hangi kampüsten alırsan orada. :)

Şu havuz derslerinin (Matematik I & II, Fizik I & II, Genel Kimya, İngilizce dersleri, Türkçe dersleri vb.) çoğu şubesi Ayazağa Kampüsü'nde açılır. Gümüşsuyu Kampüsü'ndeki Makine Fakültesinde açılan şubeler de var; ama az. Siz de büyük ihtimal Ayazağa Kampüsü'nden alacaksınız bu dersleri. Bu nedenle ilk yılın büyük bir bölümünü, ikinci yılın da hemen hemen yarısını Ayazağa Kampüsü'nde geçirme olasılığınız oldukça yüksek. Bunlar dışında, bölüm derslerinizin tamamını Gümüşsuyu Kampüsü'ndeki Makine Fakültesinde alıyorsunuz. Bu da, özellikle 3. ve 4. sınıfta Gümüşsuyu Kampüsü'ne sık sık gideceğinizi gösterir.

En başta söylediğim şey bütün bölümler için geçerli.

Hazırlık sınıfı da zaten doğrudan Maçka'da.

• quote:

Orijinalden alıntı: sarman63

benim bir sorum olacak makina fakültesi öğrencileri 1. sınıfı hangi kampüste okuyor ?

hazırlık sınıfı maçka kampüsünde olacak.

birinci sınıfla ilgili çok bilgim olmamakla birlikte ayazağa kampüsünde diye biliyorum. yanlışım varsa düzeltin lütfen.

makina fakültesi ise gümüşsuyu kampüsünde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonics093

Elektrik %100 ing.

Hayırlı olsun bakalım umarım memnun kalırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: endulusi

alıntı yapsanız iyi olur
    yarın editlicem ilk mesajı toplansın

UZAY
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sébastian

quote:

Kaç lira ki ?

Bütün fakültelerin fiyatlarını hatırlamıyorum; ama ben Bilgisayar Mühendisliğinden örnek vereyim. Geçen yıl bu bölümün %100 İngilizce programını kazanmış olsaydınız, kayıt için ödemeniz gereken ücret 150 + 464,4 + 464,4 TL toplamı olacaktı. Bu yıl bu fiyatlar oynayabilir; ama buna yakın bir şey olur.

Gerçi harçların kaldırılacağı söyleniyordu; ama gelecek yıldan itibaren geçerli olabilir bu.

• itü ehm %30 kazandım okul birinciliğiyle

• makina
  • quote:

Orijinalden alıntı: endulusi

alıntı yapsanız iyi olur
    yarın editlicem ilk mesajı toplansın

yaz kankaaa itü elektriikk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinan233 -- 18 Ağustos 2012; 0:25:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: :AlacaKaranlık:

quote:

Orijinalden alıntı: Sébastian

quote:

Kaç lira ki ?

Bütün fakültelerin fiyatlarını hatırlamıyorum; ama ben Bilgisayar Mühendisliğinden örnek vereyim. Geçen yıl bu bölümün %100 İngilizce programını kazanmış olsaydınız, kayıt için ödemeniz gereken ücret 150 + 464,4 + 464,4 TL toplamı olacaktı. Bu yıl bu fiyatlar oynayabilir; ama buna yakın bir şey olur.

Gerçi harçların kaldırılacağı söyleniyordu; ama gelecek yıldan itibaren geçerli olabilir bu.

Usta o nedir öyle İnternetten baktım 284 lira falan yazıyordu hep aha sçtım

• itü ehm % 30 okul 1. Liğinden

• EHM %30 İng. oldu benim de. %100 İng'den az da olsa umutluydum ama 2800 ile giremedim.
    En azından yurt çıkar, ilk sıralardan yerleştik.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.