Şimdi Ara

ittifak basvurusu sorunu hakkinda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaslar.. 33. evrendeyim ve ne zaman genel durumdan ittifaklar a tiklasam sayfa goruntulenmiyor uyarısı alıyorum. ve galaksiden herhangi bir oyuncunun ittifaginin uzerine gelsem ve basvuru secsem yine aynı sekilde sayfa goruntulenmiyor uyarısını alıyorum. aynı anda evren 14 tede oynuyorum orada bir sorun yok bu bahsettiğim durumlarla alakalı yani bilgisayarımdan kaynaklanan bir sorun değil . peki sorunum nedir ittifak kuramıyorum ve herhangi bir ittifaka katılamıyorum.
    yardimci olursanız çok sevinirim.. herkeze iyi bayramlar

• quote:

Orjinalden alıntı: braveheart28

merhaba arkadaslar.. 33. evrendeyim ve ne zaman genel durumdan ittifaklar a tiklasam sayfa goruntulenmiyor uyarısı alıyorum. ve galaksiden herhangi bir oyuncunun ittifaginin uzerine gelsem ve basvuru secsem yine aynı sekilde sayfa goruntulenmiyor uyarısını alıyorum. aynı anda evren 14 tede oynuyorum orada bir sorun yok bu bahsettiğim durumlarla alakalı yani bilgisayarımdan kaynaklanan bir sorun değil . peki sorunum nedir ittifak kuramıyorum ve herhangi bir ittifaka katılamıyorum.
    yardimci olursanız çok sevinirim.. herkeze iyi bayramlar

Bende oyuna ilk başladığımda sürekli böyle oluyor kafayı yiyordum ama zamanla kendiliğinden düzeldi
  • Düzelir.
  • bi çık - gir yap
    düzelmezse op'a mail at
    işine onun
  • Internet Explorer kullanıyorsun değil mi
  • 33. evrende bu ve buna benzer bir çok problem var sıkıntılı evren..
  • mozilla fire fox kullan bole bi sorun yaşamazsın yeni açılan evrenlerde bu sorunu yenmek için hesabımı mozilladan açarım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.