Şimdi Ara

İTOPYA' dan alışveriş yapmayı düşünenler içeri. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
1
Favori
18.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

24 Kasımda sipariş verdim aynı gün iptal ettim. İtopyada sadece 2-3 gün iptal süreci oluyor.İptal ederlersede 9 iş günü içinde para iadesi yapılacakmış.

Vatan,gg,n11,hb gibi siteler en fazla 1-2 güne para iadesi yaparken bunlar en az 10-12 gün sonraya iade ediyor.İade işlemi olur olmaz,hesabımı sildireceğim.İptalde bile bu kadar bekletiyorsa sorun olunca kan kustururlar.İTOPYA' dan alışveriş yapmayı düşünenler içeri. 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KISKANIYORLAR -- 1 Aralık 2020; 15:16:47 >
  • Gün içinde birkaç kez daha aradım, 89 85 84. sıradan başlattı. Beklemek de çözüm değil, sıranız gelince yüzünüze kapatıyorlar. Bir de mail attım bakalım dönecekler mi?

• 20 kasım da verdiğim siparişi hala kargolamamışlar

İtopya dan en ufak birşey alınmaz kesinlikle yani şu aldıhgm ürün gelse yada parasını kurtarsam dolandırılmadan bir daha bulaşmayacağım

İsterse yarı fiyatına veriyoruz desinler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozi_41 -- 2 Aralık 2020; 7:17:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar dün telefonda konuştuktan sonra iademi dün akşam hesaba yollamışlar. Şüphelenmiştim ama gayet temiz bir şekilde halledebildim. Rahatladım 😃
  • Telefonla ulaşmayı nasıl başardınız? :)

• Hocam 90. sıradan başladım. Mikrofonu kapatıp hoparlöre alıp yaklaşık 1 saat bekledim. Sonra müşteri temsilcisine bağlandım. Kendisine durumumu anlattım.

Durumum:

"Arkadaşlar ben de klavye siparişi vermiştim ve 1 gün sonra siparişimi iptal ettim. Her neyse sonrasında "iptal talebiniz değerlendiriliyor" ibaresi çıktı ve sitesinde "Sipariş iptal talebinde bulunduktan sonra 2 iş günü içerisinde iptaliniz koşullara uygun ise onaylanır ve iptalinizin onaylanmasının ardından 7 iş günü içerisinde bankanıza bağlı olarak ödemeniz ödeme yöntemine göre kartınıza ya da banka hesabınıza iade edilir." bilgilendirmesine göre beklemeye başladım. İlk mailime 27 Kasım tarihinde atmama ve "iptal işleminin otomatik başlatıldığını belirten" cevap mailini almama rağmen hala sistemlerinde "iptal işleminiz değerlendiriliyor" ibaresini görmeye devam ediyordum. İkinci maili bu konu hakkında bilgi alma amacıyla attığımda ise yine bana aynı cevap gelince hem kafam karıştı hem de şüphe oluştu.

3.Maili de ilk iki mailde gelen "otomatik cevaba" binaen attım. Bekliyorum cevapları ne olacak. Sitelerinde hala "iptal talebiniz değerlendiriliyor" şeklinde uyarı çıkıyor. Yani ödemem gereken kredi kartı borcum var ve bu klavyenin ödemesini nakit olarak tek çekim yapmıştım. Eğer Aralık 9'una kadar yatmazsa direk mağdur olacağım. "

Hatice Hanım'dı sanırım ismi. Bana 24'ünde talebin onaylandığını ve sistemde görünmemesinin bir sorun teşkil etmeyeceğini 4 Aralık tarihine kadar bankaya geri ödeme emrinin iletileceğini söyledi. Dün gece yatarken bir ihtimal yatmıştır diye bakmak istedim. Paranın hesabımda olduğunu gördüm.

Mağdur olan insanlara hiçbir lafım yok umarım işleri de bir an önce çözülür ama benim işimi de hallettiler zamanında o yüzden bunu da belirtmek istedim.

@gurkans

• Bu kadar sorun yaşayan insanlar varken dhninde bunlarin reklamını yapması olacak iş değil alışveriş yapanlara Allah sabır versin ucuz olsa bile tercih etmeyin...
  • Allah bu firmanın eline düşürmesin hala iptalim değerlendiriliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: sabarra

Hocam 90. sıradan başladım. Mikrofonu kapatıp hoparlöre alıp yaklaşık 1 saat bekledim. Sonra müşteri temsilcisine bağlandım. Kendisine durumumu anlattım.

Durumum:

"Arkadaşlar ben de klavye siparişi vermiştim ve 1 gün sonra siparişimi iptal ettim. Her neyse sonrasında "iptal talebiniz değerlendiriliyor" ibaresi çıktı ve sitesinde "Sipariş iptal talebinde bulunduktan sonra 2 iş günü içerisinde iptaliniz koşullara uygun ise onaylanır ve iptalinizin onaylanmasının ardından 7 iş günü içerisinde bankanıza bağlı olarak ödemeniz ödeme yöntemine göre kartınıza ya da banka hesabınıza iade edilir." bilgilendirmesine göre beklemeye başladım. İlk mailime 27 Kasım tarihinde atmama ve "iptal işleminin otomatik başlatıldığını belirten" cevap mailini almama rağmen hala sistemlerinde "iptal işleminiz değerlendiriliyor" ibaresini görmeye devam ediyordum. İkinci maili bu konu hakkında bilgi alma amacıyla attığımda ise yine bana aynı cevap gelince hem kafam karıştı hem de şüphe oluştu.

3.Maili de ilk iki mailde gelen "otomatik cevaba" binaen attım. Bekliyorum cevapları ne olacak. Sitelerinde hala "iptal talebiniz değerlendiriliyor" şeklinde uyarı çıkıyor. Yani ödemem gereken kredi kartı borcum var ve bu klavyenin ödemesini nakit olarak tek çekim yapmıştım. Eğer Aralık 9'una kadar yatmazsa direk mağdur olacağım. "

Hatice Hanım'dı sanırım ismi. Bana 24'ünde talebin onaylandığını ve sistemde görünmemesinin bir sorun teşkil etmeyeceğini 4 Aralık tarihine kadar bankaya geri ödeme emrinin iletileceğini söyledi. Dün gece yatarken bir ihtimal yatmıştır diye bakmak istedim. Paranın hesabımda olduğunu gördüm.

Mağdur olan insanlara hiçbir lafım yok umarım işleri de bir an önce çözülür ama benim işimi de hallettiler zamanında o yüzden bunu da belirtmek istedim.

@gurkans

Bilgi için teşekkür ederim, ben de tam 1 saat bekledikten sonra sıram geldiğinde telefonu kapattıkları için bir daha aramak istemiyorum. E-mail gönderdim , cevaplayacaklarından ümidim yok ama göreceğiz.

Kesinlikle güvenilir bir firma değil, alışveriş yapacaksanız mağazadan direk almak dışında tercih etmeyin. Gerçi mağazadan alsak ve sorun yaşasak onda da muhtemelen bu sorunlar çıkacaktı , en iyisi hiçbir şekilde bu firmadan alışveriş yapmayın.

• gurkans G kullanıcısına yanıt
    Deneyimler farklılaşabiliyor Hocam. Dediğim gibi sorun yaşayan sizin gibi kişiler için hiçbir lafım yok yanlış anlaşılmasın. Sadece ben de kendi deneyimimi aktardım. Umarım bir an önce çözülür durumunuz.
  • 22 Kasımda ben de bir ssd alayım dedim. Demez olaydım hala ürünlerim hazırlanıyormuş. Mail atıyorsunuz otomatik bi kalıp ile cevap geliyor sonra o gelen cevaba yazdığınızda cevap gelmiyor. Umarım 2. bir istanbul bilişim vakası olmaz. Kesinlikle güvenilmezler alışveriş yapmayı düşünen arkadaşlar tekrardan düşünsünler derim.

• 20 kasımda verdiğim sipariş kargo ile bugun bana ulaştı daha aman aman Allah uzak tutsun

• Bedava ürün verseler almam benden uzak olsun kargo ve iptal süreci bir zulüm.

• 3 kurus ucuz diye itopya gibi iş ahlakı sıfır olan bir yerden alışveriş yapıp mağdur olanlara gram acımıyorum beter olsunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ROUGE44 -- 8 Aralık 2020; 11:53:45 >
  • Bugün gördüğüm en kötü haber buydu, bir dh li olarak önünden geçmem.
    Forum da bu kadar şikayete ragmen buraya kim gitmis. Gidenlerin eger hic alisverisi olmadıysa normal ama bunu donanimhaber olarak lanse edilmesi bizi yok saymaktir.
    Şuraya da bir link birakayim.

www.sikayetvar.com
    İtopya Bilgisayar İade Ve Kargo Sorunu!
    https://www.sikayetvar.com/itopya-bilgisayar/itopya-bilgisayar-iade-ve-kargo-sorunu

İTOPYA' dan alışveriş yapmayı düşünenler içeri.

• İtopyadan pc toplayacaktım ama bu yorumları görünce vazgeçtim, sinerji ve teknobiyotik, tekno genetik, jumbum bu siteler nasıl arkadaşlar?

• Monitör alacaktım buradaki yorumlardan sonrqa vazgeçtim

• İtopya hakkında çok fazla kötü yorum var, ama bir taraftan Türkiye'deki hiç bir teknoloji mağzası konusunda iyi yorumların çoğunlukta olduğunu görmedim, işini eksiksiz yapan bir teknoloji mağzasına ihtiyaç var buralarda

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.