Şimdi Ara

itopya.com indirim mantığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Az önce itopya.com da sistem toplamaya çalışıyordum. Asus ROG Strix RX580 OC 8GB GDDR5 256Bit AMD Radeon DX12 Ekran Kartı'na baktım. Bugüne özel indirim yazıyor. İndirimin bitmesine 7 saat varmış. Fiyat 1700 TL. Anlamadığım şey şu; bu kart zaten başka sitelerde 1700-1800 tl arası (Vatan hariç). Nasıl bir indirim bu? :D

• İtopya sürekli reklam yapıyor yayıncılara vs sistem hediye ediyor sponsor oluyor, reklama bu kadar para harcayan şirket o reklamın parasını bi şekilde müşteriden alır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ferucci kullanıcısına yanıt
    bendende alacaklar galiba :D g2 sistemini almayi dusunuyorum
  • Bu itopyadaki indirimli fiyatalar sadece internetten alınca mı geçerli oluyo?
  • Ben de bu indirimlerden faydalanarak sistemim için 4 bileşen aldım. Piyasaya göre gayet uygundu. Belki bazı bileşenler piyasa fiyatı civarındadir. Sizin baktığınız ürünlere göre değişiyor demek ki durum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DersuuUzala -- 10 Mart 2019; 10:38:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İtopya firmasının sattığı ürünlerin fiyatlarının piyasaya göre uygun olduğunu söyleyen birisini gördüğüme göre artık ölsem gam yemem

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Youtuber lar tarafından şişirilen bir.firma çok reklam yapıyor youtuber lara sistem topluyor. Özellikle donanım arşivi reklam kanalı gibi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hizlial.com indirim kodu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • da g2 nin bi esprisi kalmadı sakın alma:
    şu konuya ve 2. mesaja bi bak:
    donanımhaber forum
    Ryzen 5 2600 - GTX1070'li sistem 4700 tl » Sayfa 1 - 1
    https://forum.donanimhaber.com/ryzen-5-2600-gtx1070-li-sistem-4700-tl--137417658#137417759

• İtopya indirim mantığı nedir çok kısa açıklıyorum.
    2 gün önce ekran kartı 1700Tl 1 gün önce ekran kartı 2000TL
    bu akşam %30 indirim şok şok şok 1700TL
    :D çok kısa oldu ama
  • Yani bu anlama nasıl ulaştığınızı anlayamadım. Aldığım ürünler piyasa fiyatı altındaydı dedim. İtopyanın piyasaya göre uygun olduğunu söylemedim.

Araştırmak lazım gerçek indirimleri yakalamak lazım sadece. Gördüğünüz ürün ve fiyatı ile ilgili hemen google araştırması yapabiliyorsunuz sonuçta.

Mesela şuan corsair hydro h115i sıvı soğutma sistemi 899 TL itopyada.

Bazı sitelerden fiyatlar da şöyle.
    www.vatanbilgisayar.com
    CORSAIR HYDRO SERİSİ™ H115i SIVI SOĞUTMA SİSTEMİ - Vatan Bilgisayar
    https://www.vatanbilgisayar.com/corsair-hydro-serisi-h115i-sivi-sogutma-sistemi.html
    1.220 TL
    akakce.com
    Corsair Hydro H115i PRO RGB CW-9060032-WW S�v� So�utma Fiyatlar�, �zellikleri ve Yorumlar� | En Ucuzu Akak�e
    https://www.akakce.com/cpu-sogutucu/en-ucuz-corsair-hydro-h115i-pro-rgb-cw-9060032-ww-sivi-sogutma-fiyati,202735239.html
    en ucuz 1.006 TL
    akakce.com
    Corsair Hydro Series H115i CW-9060027-WW S�v� So�utma Fiyatlar�, �zellikleri ve Yorumlar� | En Ucuzu Akak�e
    https://www.akakce.com/cpu-sogutucu/en-ucuz-corsair-hydro-series-h115i-cw-9060027-ww-sivi-sogutma-fiyati,6903856.html
    farklı modeli.en ucuz 1.052 TL
    Cimri.com - En ucuz fiyatı bulur, cebinize çalışır!
    Corsair H115i Fiyatları
    https://www.cimri.com/corsair-h115i
    en ucuz 1.007 TL

inventus,sinerji ve hepsiburada da tedarik edilememekte şuan.

Benim için piyasa altı bu fiyat. Siz daha ucuzunu tedarik edebiliyorsanız ne mutlu size.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DersuuUzala -- 10 Mart 2019; 16:44:8 >

• DersuuUzala D kullanıcısına yanıt
    Her şey dahil 132 Euro(800 TL)' ya kapınıza kadar geliyor:

https://www.amazon.de/gp/aw/d/B077G3C6HH/ref=ox_sc_act_image_1?smid=A3JWKAKR8XB7XF&psc=1

5 yıl Corsair ve 2 yıl Amazon.de garantisine sahip. Taksitle alacağım derseniz banka üzerinden ücretli olarak taksitlendirilse dahi İtopya' dan uyguna gelir. Ürünün satıcısı da güvenilir bir firma olmuş olur.

Bir ürünü satın almadan önce fiyat araştırması yapmanızı tavsiye ederim. İyi günler dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-22C714979 -- 10 Mart 2019; 16:48:59 >
  • Ben şahsen yurt dışından ürün almak ile uğraşamam. Zaten 5-10 yılda bir sistem toplama ile uğraşıyorum. Bir de yurt dışından ürün gelmesini bekleyemem. O yüzden araştırmamı yurt içi firmalardan yapıyorum.
    Amazon.de' den satın aldığınız ürünlerde stok sorunu yoksa(ki bahsettiğimiz üründe yok.) Inter by MNG ile satın aldığınız ürün 7 gün içerisinde elinize geçer. İstanbul' dan çok uzakta bir şehirde oturuyorsanız 1 gün daha ekleyin. Böyle bir yorum yaptığınıza göre Amazon' dan hiç ürün satın almadığınızı düşünüyorum.

• Amazon.com'dan alış veriş yapan yakın arkadaşlarım oldu. Aldıkları ürünler ellerine ulaşamadı bir türlü. İstisnai bir durum olabilir bu bahsettiğim ama daha önce mesajlarımda da dediğim gibi yurt dışından ürün almak ile uğraşmak istemiyorum.

Ürünün gelme süresi, üründe hata,eksik..vb olduğu durumda ürünün tekrar gidip gelme süresi, muhatap olduğum kişilere derdimi anlatma gibi durumlar beni yorar açıkçası. Tercih meselesi yani.

Esas konumuza dönersek, indirim mantığının yanlış uygulanması ile ilgili bizlerde oluşan bu yargının sadece itopya'ya özgü olduğunu düşünmüyorum. Firmalar maalesef bindirme yapıp tekrardan bu bindirilmiş fiyatlar üzerinden indirim yapma yoluna gidiyorlar. Yaptıkları biz tüketicileri aptal yerine koymak resmen. Bunun farkında olduğumuzu da muhakkak ki biliyorlar ama yedire bildikleri kadarı ile bu uygulamayı sürdürüyorlar. Bir yerde patlayacaktır diye ümit ediyorum. Firmaların çakallık peşinde koşup müşterilerini bu şekilde kandırmaya çalışmaları çok komik bir durum. Hele ki internet kullanımının bu kadar yaygınlaşması ile bilinçli müşterinin bu çakallıkları yediğini sanmıyorum.

www.fiyatseyir.com diye bir siteyi bilen biliyordur. Hazır bu çakallıklardan bahsediyorum bu siteyi tekrardan bilmeyenler için yazayım dedim.

Aradığınız ürünü aratıyorsunuz. Size en ucuz satış yerlerini buluyor. Sonra herhangi bir firma için bu ürüne tıkladığınızda size geçmişte bu ürünün o firmada hangi fiyatlara satıldığını gösteriyor. Gayet güzel bir site yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DersuuUzala -- 10 Mart 2019; 17:24:24 >

Yanlış anlaşılma olmasın diye dediklerinize bir ekleme yapayım, Amazon.com' dan ürünlerin geç gelmesi ne yazık ki istisnai bir durum değil. Satın almak istediğiniz ürün stoklarda mevcut ise 7-21 gün içerisinde ürünler elinize geçer. Amazon.de' de işler daha farklı. Eğer değişmediyse Amazon.com' dan normal kargo ile alınan ürünler iParcel ile ülkemize gelir ve Yurtiçi Kargo' da adresinize getirir. Amazon.de' nin normal kargo seçeneğinde ise paketi, Amazon' dan kapınıza kadar Inter by MNG getirir.

Fiyat geçmişi konusunda FiyatSeyir 1 aydan daha öncesini göstermiyor ne yazık ki. Eğer satın alacağınız ürün Epey sitesinde mevcutsa oradan 1 yıl öncesinin dahi fiyat geçmişini görebilirsiniz. Hepsiburada' nın sepette yaptığı sözde KDV indirimlerindeki fiyatlar da ne yazık ki FiyatSeyir sitesine yansımıyor.

Güzel yazmışsınız, elinize sağlık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-22C714979 -- 10 Mart 2019; 17:36:14 >

• dribblingmaster kullanıcısına yanıt
    Mağazayla site fiyatları aynı oluyor

• VS18 kullanıcısına yanıt
    Ürün indirime girdiyse indirimli fiyatın yazdığı kısımda geri sayan bi sayaç oluyo, bu sayaç sıfırlanınca da ürün eski fiyata dönüyo sonra arada ürün kafasına göre tekrar indirime giriyo indirimin ne zaman başlayıp ne zaman biteceği muallak. Geçen indirim kaçmasın diye psuyu internetten aldım normalde mağazasına uzak değilim elden alsam git gel 1 saatlik iş ama ürün elime 3 günde ulaştı.. upsle yolluyolar upste fomula diye biyere uğruyo ondan sonra teslim ediyolar. Şu indirimleri sayaçlı değilde vatan gibi hafta sonu yada belli zamanlarda yapsalar ok.
  • dribblingmaster kullanıcısına yanıt
    Mağazalarında genelde süreler daha esnek oluyor , sitesinde indirimi görüp alan ben çevremde çok insan var. Ben de sizin gibi magazısına yakın oturan biriyim , hiç olmazsa arayıp sorulabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VS18 -- 10 Mart 2019; 19:15:11 >
  • fiyat karsilastirmasi yapmadan aliyorsaniz o sizin sucunuz
    bende sharkoon icewind 750w i 390 lira gibi bir fiyata aldim. İtopya olmayabilirdi de bilisimport olurdu atiyorum. Onemli olan fiyat arastirmasi yapmak... itopyanin indirim mantigini ne yapacaksiniz :) karsilastir ucuzsa al degilse alma...

• newegg sitesi nasıl bir yer peki? bilginiz var mıdır?

şu ürün tr ye göre 1000 tl daha ucuz.
    www.newegg.com
    MSI GeForce RTX 2080 DUKE 8G OC Video Card - Newegg.com
    https://www.newegg.com/global/tr-en/Product/Product.aspx?Item=N82E16814137341

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.