Şimdi Ara

İTOPYA.COM dan NEDEN BİR DAHA ALIŞVERİŞ YAPMAYACAĞIM? (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
155
Cevap
3
Favori
20.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
613 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Geçmiş olsun okurken ben bile stres sıkıntıya girdim. En başta yapmanız gerekeni en sonda yapmışsınız ama bunda ne sizin nede itopyayı tercih eden insanların suçu yok . Bu firmayı kanallarında sitelerinde bas bas bağıran insanların mağdur olmalarında katkıda bulunanlardır asıl suçlu. Forumun sağ alt kısmındaki önerilen sistemlerin itopya üzerinden satın alınabilmesi de ayrı bir ironi biz burada ne konuşuyorsak. Türkiye'de 3 5 bilinen site harici diğerlerinin hepsi gözümde bir hiç.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: themontana

    itopya mıdır nedir bu siteyi gerçekten tebrik ediyorum.
    o kadar şikayet yazılmasına rağmen halen insanların kendilerinden alışveriş yapmalarını sağlayabiliyorlar.
    büyük başarı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • bende oyun bilgisayarı toplamayı düşünüyordum
  • 1 fatura yüzünden koskoca kurulusun düştüğü hallere bak beter olsun böyleleri , daha da alışveriş yapmam hadi eywallah
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ZEIII



    23 nisanda vermiş olduğum sipariş hala hazırlanıyor aşamasında

    1 saat önce aradım ve sırada 82 kişi vardı. Tam 1 saat telefonda bekledim.
    Sıra bana geldi ve başka bir müzik çalmaya başladı.
    Sonra ne oldu dersiniz tabi ki telefon kapandı.

    Tekrar aradım hemen bu sefer 89 kişi sırada bekliyor diyince kapattım.
    Her saat 90 kişi sıraya giriyor siz anlayın artık gerisini...
    Benim ürünler bugün sorunsuz şekilde geldi.
    Daha önce yazıcaktım ama konu kilitliydi. Neden kilitlendiğine dair bir bilgi verildi mi acaba merak ediyorum.
    Sipariş tarihim 23 nisan ve tüm ürünlerim sipariş tarihinde stoktaydı.

    Ekran kartının yanında oyun hediyesi vardı o gelmemiş ama ürünlerin geldiğine şükür edecek duruma soktukları için oyunları çok dert etmiyorum.

    Niye itopyadan alıyorsunuz diyen arkadaşlar var ama 4 parça ürün aldım 5000 tuttu.
    Aynı ürünleri o gün farklı sitelerden en uygunlarını topladığımda 5700 tutuyordu. Bugün 6200 tutuyor.

    Firmayı savunmuyorum ama benzer durumlar tüm e-ticaret sitelerinde oluyor. Olmuyor diyen varsa daha denk gelmemiştir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZEIII -- 9 Mayıs 2020; 1:8:41 >




  • Ben 1 kere alışveriş yapma girişiminde bulundum ve pişman oldum. 3 kuruş kargo parasına minnet ediyorlar. 2 tane ürünü iki ayrı kredi kartından sipariş vermek zorunda kaldığım için 2 kere kargo parası işliyordu ve ben de açıklamaya özetle "Lütfen tek pakette gönderin, 2 farklı kredi kartından geçtiğim için 2 kere kargo ücreti ödemek zorunda kalmak istemiyorum, gerekiyorsa farklı bir işlem de yapabiliriz." yazmıştım fakat "sistemsel olarak bunu gerçekleştiremiyoruz" gibi saçma sapan cevaplar verdiler, ben de aynı anda gelen 2 ayrı kargo paketini de hiç teslim almadan geri yolladım fakat benim kargo parama minnet edip teslim almadığım 2 ürünün de kargo parasını benden kestiler. Sözde %100 müşteri memnuniyeti ama hikaye, müşteriyi anlamayı bilmiyorlar.

    Edit: mITX kasam için işlemci soğutucu arıyordum, Teknobiyotik'i aradım adamlar hemen açtı ve "uymazsa ürünü kullanmadan paketi açık şekilde iade ettiğimde sorun olur mu" dedim "kullansanız bile 14 gün içerisinde geri alırız" dediler. 7 Mayıs gecesi sipariş verdim, 8 Mayıs günü kargoladılar. Kasım ayında da b450i Fatal1ty anakart almıştık 2. nesil ile kullandık denedik fakat 3. nesil Ryzen takınca çalışmıyordu, normalde çalışması gerektiği için hiç zorluk çıkartmadan onu da iade almışlardı.

    Ama ne hikmetse %100 müşteri memnuniyeti itopyanın sloganı. Müşteri memnuniyet anketi yapsak %40 çıkarlarsa öpüp başına koysunlar.

    İTOPYA.COM dan NEDEN BİR DAHA ALIŞVERİŞ YAPMAYACAĞIM?


    İTOPYA.COM dan NEDEN BİR DAHA ALIŞVERİŞ YAPMAYACAĞIM?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PSDN915 -- 9 Mayıs 2020; 3:0:5 >




  • Tam bugün YouTube reklamıyla alışveriş yapmaya niyetlendiğim site.Bu konuyu gördükten sonra u çizip vazgeçtim.Teşekkür ederiz arkadaşlar.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ZEIII kullanıcısına yanıt
    oyun@itopya.com mu ne o adrese mail atman lazım sanırım. o da verirlerse hocam.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: efe.1905se

    1 fatura yüzünden koskoca kurulusun düştüğü hallere bak beter olsun böyleleri , daha da alışveriş yapmam hadi eywallah
    bir onlar fatura kesiyor bu ülkede. bir tek onlar biliyorlar. üstüne salak yerine koyuyorlar, 2 oyun için iade yapamayacağımı düşündüler nedense. delirdim!!
    üşenmedim, oturdum her şeyi anlattım. konuyu yanlış yere açmışım, konu silindi, bir daha açtım.
    hala sinirliyim!
  • PSDN915 kullanıcısına yanıt
    koskoca site yapmışlar, site içinde bir yöneticiye ne mesaj ne istek formu, ne BİR ŞEY!
    hiçbir şey yazamıyorsun. üstüne 3 tane mail attım, 10 gün içinde okurlarsa kralsın.
    bi de "sistemsel olarak mümkün değil" lafları var, mükemmel ötesi bir şey(!)
  • Her gün bu firmayla ilgili yeni bir konu açılıyor keşke bir baksaydınız hocam. Kötü bir tecrübe olmuş. Reklama verdikleri önemin bir kısmını teknik destek ve müşteri hizmetlerine verseler şu an çok farklı bir konumda olabilirlerdi.
  • Benim anladığım şey şu. Çoğu site koronayı bahane ederek elinde olmayan ürünlerin satışını yapıyor. Parayı kullanıyorlar. Bunun başka açıklaması yok. Sonrası korona nedeniyle kargolar geçikiyor vs. Neden gg veya n11 den alınan ürünlerde sıkıntı yok?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • burdan alışveriş yapmayı düşünen ,veya yapanın aklı yoktur. ilk kez yapıcak veya terettüt de kalan lara tavsiyem hemen itopya sitesini kapatın ve bakmayın bile. bu firma kapansızn gitsin . hiçbir yerde olmayan ozel bileşenlerini bi taraflarına monte etsinler defolsun gitsin bu firma.

    yokmu maliye de calışan veya maliye de yüksek makamlarda görev yapan bir akrabası. böyle rezil bir firmayı bir mercek altına alsınlar .ne halt yedikleri tek tek cıkar bence.
  • Arkadaşlar 28 Nisan'da bu siteden alışveriş yaptım. Ürün tutarım 8.880₺ ve bu firma verdiği taahhütleri yerine getirmeyi beni kandırdı ucuz bir numara ile.

    Olay şu : Siparişimin 6. Günü mail ile bilgi almak istedim. 3 defa mail attım ve siparişim hakkında bilgi almak istedim. Mail içeriğinde ürünüm 11-12 Mayısta kargoya verileceği söylenmiş. 7. Günüde 8/05/2020 tarihinde dolacağı için söz verdikleri tarihi geçtikleri için 6. İş gününde yasal hakkımı kullanıp iptal talebi verdim hem sitelerinden hem de müşteri hizmetlerinden. Bir anda sesi sedası çıkmayan İtopya Bilgisayar beni sabah 09:39'da aradı ve ürünümün hazır olup gün içinde kargoya verileceği bilgisini pylaşto. Durumu anlayışla karşılayıp iptal kararımı gözden geçirip tamam kargoya verilsin dedim.

    Gün içinde kargoya verilecek diye beklerken artık mesai sonununda yaklaşmasına yakın kendilerini aradım ve ürünüm kargoya verilmedi diye sordum. Telefonu açan kişi Dile hanım müşterisi ile sanki kahvehane'den arkadaşıymış gibi iletişim kurup 'kargoya sevkiyatı saat 5'de' gibi bir tavırla cevap verdi. Siz ve biz gibi kelimeler kullanamayan kurumsallıktan oldukça uzak bir firma olduklarını belli ettiler.

    Ne tesadüf ki tam görüşme esnasında kargo takip numarası düştü sisteme. Anlaşmalı oldukları kargo firmasının 'kurye çağır' sekmesini inceleyin. Örneğin pazartesi saat 17:00'a rez yaptırırsanız gelip sizden teslim alıyorlar. Ve size bir takip kodu paylaşıyorlar. Kargoya verildi denilen ürünüm koskoca bir yalan dolan ile bugünde verilmedi. Verdiği sözü tutamadı İtopya. Ve bunu öyle bir güne denk getirdi ki hem kendileri hem kargo şirketi kapalı olduğu için mesai saatleri dışında asla bilgi alınamamakta.

    İstanbul içinde kendilerine 5km olan bir mesefaye bile verdikleri sözde kargolama yapmadılar. 7. İş gününde sözde kargoya verdik gibi bir aldatmaca işine girdiler.

    Bu kadar tecrübesiz ve kalitesiz bir firmadan daha önce alışveriş yapmamıştım! Para iadesi yapmamak için ve maddi, manevi zarara uğramamak adına müşteriyi nasıl oyalarız onu nasıl kandırırız gibi bir dolandırıcılığa başvurup ne yapıp ne edip ekstra süre kazandılar!

    Buradan alışveriş yapacaklar bir daha düşünün!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • iyi ki konuyu gördüm laptop bakıyordum bende ordan paramızla rezil olacaktık
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Wjéasz

    iyi ki konuyu gördüm laptop bakıyordum bende ordan paramızla rezil olacaktık
    ulaştıra bildiginiz kadar arkadaşlar bu firmanın kötü yanlarını insanlara ulaştırın arkadaşlar. bu vatana millete hizmettir. batsın gitsin bu firma.
  • Wjéasz kullanıcısına yanıt
    Merhaba , gerekirse aynı ürünü 100-200₺ fazla ödeyip daha önce alışveriş yaptığınız yerden alın. Görüyorsunuz şikayetleri nasıl ucuz numaralara sahip olduklarını...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boşverin iptal etmeniz iyi olmuş. 5500XT fiyatına göre çok kötü bir kart. 1660 Super ezici bir farkla geçiyor 5500XT'yi ve aralarındaki fiyat farkı çok az. 1650 Super'i zar zor geçen bir kart bu. Sizin sisteme olmamış.

    Böyle bilgililerle dolu bir forumun böyle bir ekran kartını neden ve nasıl önerdiğini anlamadım. Hiç mi yabancıları izlemiyorsunuz?
  • 10 lira fazla verin başka yerden alın 12 gündür kargoyu bekliyorum
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.