Şimdi Ara

Seçili LENOVO Notebooklarda özel İndirimleri kaçırma! (103. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir (3 Mobil) - 7 Masaüstü3 Mobil
5 sn
5.031
Cevap
140
Favori
1.179.833
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
60 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ups kargo çalışanı 2 haftadır haftasonları ve akşam dahil olmak üzere fazla mesai yaptıklarını söyledi. Yani kargo firması doğru bir şekilde çalışıyor, sorun Ups da değil satıcı/larda.
  • recon0732 kullanıcısına yanıt
    Sinire şikayete gerek yok pazar günü akşam sipariş verdim bi tane kasa bi tane hdd. Pazartesi burda yorumları okudum. Salı günü de öğle saatlerinde iptal ettim. Başka siteden aldım kasa yarın Hdd de Ctesi günü ya da kargo çıkarmadı diyelim Ptesi günü elimde olur. Bu firmanın elinde ürün falan yok açık net belirtiyorum. Sipariş veriyorsunuz tamamen çarkıfelek şekilde ellerinde varsa bingo kazandınız verirler kargoya gelir. Ama yoksa 1 ay mı beklersiniz 2 ay mı Allah bilir. Hdd istedim 20 lira ucuz diye yukarda mesaj atan bi arkadaşa un çuvalı gönderir gibi göndermişler bozuk gelmiş şimdi iade etmeye çalışsan en az 3-4 ayı var. 20 Lira için çekilir mi asla. Kasa isiyorsun boş kasa psu var içinde size de demişler ki ayar yapıyoruz psu kasaya koyup göndereceksin onun ayarı falan yok daha dün pc kullanmaya başlamadık.
    İptal talebimi dün onayladılar bugün de yatmadı para yarın da yattı yattı yatmadı harcama itirazını eklerim banka ile muhattap olsunlar. Yasal süre 3 gün 1 gün daha beklemem. Daha da bedava verse bu firmanın önünden geçmem. Az yiyip 2 tane adam çalıştırsalar bu kadar adam mağdur olmaz ama belli ki sahibi beyefendi bmwden audiden inmemek 2 kişiye daha maaş vermeme için salmış firmayı Allah'a emanet 2 kişi koşturuyor. Şu forumda şu sayfanın bi daha açılmamak üzere kapatılması lazım. Bu adamlar insanları mağdur ediyor. Forum sayesinde reklam yapıyorlar. İzin verilmemeli.
    Ayrıca indirim yapıyorlar diye üşüştüğümüz firma vade farkında makası en açık firmalardan biri. 5 bin liralık ürün alıyorsun 10 taksite 1000 lira ekliyor. o kadar alışveriş yapıyorsun 20-30 lira kargo ödeyeceksin diyor. Şaka gibi firma resmen ölücülük peşindeler. Adam milyarlarca lira alışveriş yapmış 20 lira kargo peşindeler. Bizde suç ki alışveriş yaptık burdan. Yanından dahi geçmeyeceksin batacak gidecek.

• bende aoc monitor ve corsair k95 sipariş ettim not kısmına özellikle ambalajı açılmamış olsun yazdım ama ikisinin ambalajı açılmış denenmiş kullanılmış geldi sayın itopya monitörde ölü piksel ve ışık sızması var klavyede bir sıkıntı görmedim.
    Sosyal medyaya bakıp arayan ekip ile müşteri temsilcisi ekibi farklıymış sesleri benziyor bu konuda hatalıymışım az önce aradılar tekrar çift mesai yapıyorlarmış ürün hazırlama vb. durumlarda şu an bu şekilde bilgi verdiler. Ürün olup olmama konusunda şunu söyleyeceğim şöyle bir ihtimal var, gerçekten çok az insan çalıştırıp bu sektörde ki rakip firmalardan daha fazla sipariş aldılar heralde bu da resmen firmayı salladı nereye yetişeceklerini bilemiyolar ya da ürün yok ama şöyle söyleyim itopya reklamını iyi yaptı bu işin başında bu da hızlı büyümelerini sağladı forumda rakip olarak kaç senelik firmayı kıyaslıyor millet bu firmayla bilemiyorum artık ikiside bi ihtimal ama durum bu şekildeyse ve bu sipariş sayılarına rağmen bu kadar az insan çalıştırmak o insanlara da eziyet bu iş böyle gitmez bilemiyorum artık hocam. Bu şekilde ucuz ürün alıp beklemek isteyen bekler istemeyen verir parayı beklemez artık o müşterinin seçimi. Bu kargo olaylarını hızlandırırlarsa özellikle indirim döneminde o zaman belki tekrar itopyayı düşünürüm kendi adıma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: acura07

5km git 5km gel yaptım.
    Yapacak birşey malesef yok. Bu şekilde bir süprizi kaldıramazdım.

Tabana kuvvet dedim

Alıntıları Göster
    Güncelleme, dün ben bunu paylaşmayı unutmuşum

Bu nedir diye sorabilir miyim hdmi portlarının orda paketimsi bir şey var , bu modeli alan biri var mı burda Philips 272V8A

Seçili LENOVO Notebooklarda özel İndirimleri kaçırma!

• quote:

Orijinalden alıntı: recon0732

Sosyal medyaya bakıp arayan ekip ile müşteri temsilcisi ekibi farklıymış sesleri benziyor bu konuda hatalıymışım az önce aradılar tekrar çift mesai yapıyorlarmış ürün hazırlama vb. durumlarda şu an bu şekilde bilgi verdiler. Ürün olup olmama konusunda şunu söyleyeceğim şöyle bir ihtimal var, gerçekten çok az insan çalıştırıp bu sektörde ki rakip firmalardan daha fazla sipariş aldılar heralde bu da resmen firmayı salladı nereye yetişeceklerini bilemiyolar ya da ürün yok ama şöyle söyleyim itopya reklamını iyi yaptı bu işin başında bu da hızlı büyümelerini sağladı forumda rakip olarak kaç senelik firmayı kıyaslıyor millet bu firmayla bilemiyorum artık ikiside bi ihtimal ama durum bu şekildeyse ve bu sipariş sayılarına rağmen bu kadar az insan çalıştırmak o insanlara da eziyet bu iş böyle gitmez bilemiyorum artık hocam. Bu şekilde ucuz ürün alıp beklemek isteyen bekler istemeyen verir parayı beklemez artık o müşterinin seçimi. Bu kargo olaylarını hızlandırırlarsa özellikle indirim döneminde o zaman belki tekrar itopyayı düşünürüm kendi adıma.
    Hocam bakan falan yok mesajlara çift mesai de yalan. ben burdan mesaj gönderdim facebooktan mesaj gönderdim cevap veren yok. Yani farklı kişi demiyorum bakın komple yok. 40-50 lira için bu rezilliği çekmek isteyen varsa bilemiyorum da burda sorun yaşayanların bir daha itopyaya yanaşmayacağını biliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: |Eren|

Bu nedir diye sorabilir miyim hdmi portlarının orda paketimsi bir şey var , bu modeli alan biri var mı burda Philips 272V8A

Alıntıları Göster
    sizin malzeme fırlatılarak gelmiş hocam sanırım içerde olması gereken bir şey o

• quote:

Yalan ya ne çift mesaisi , çift mesai yapsalar kargoları yetiştirmek için elbet bu forumdan 1-2 kişi çıkar der benim kargoyu vermişler bugün der , son sayfaları baştan sona okursan kimsenin kargosu çıkmamış daha.
    CPU: AMD Ryzen 5600x | Cooling: Scythe Fuma 2 | MB: MSI B450 Gaming Plus Max | GPU:EVGA Rtx 3070 FTW | RAM: Crucial 16GB 3800 @16-20-16-38 | SSD: JAMESDONKEY JD12 512GB NVMe | MONITOR: SAMSUNG LC24FG73 24' 144Hz 1Ms | CASE: MSI Mag Vampiric 010M | PSU: GIGABYTE G750H 750W 80 Gold | KEYBOARD: CORSAIR K68 Cherry MX Red Switch | MOUSE: RAZER Deathadder V2 | PAD: STEELSERIES Qck | HEAHPHONE: LOGITECH G PRO X

• 26 sabahında verdiğim sistem siparişi bugün saat 3 de geldi. Kutulama güzeldi bütün parçalar içindeydi civatasına kadar koymuşlar poşetine. Boş kutuları ayrı kolide göndermişler. Kasanın üstünde jelatinler duruyordu.

11-12 gündür takip ediyorum tek tek yorumları beni birazda sinirlendiren benden sonra sipariş verenlerin bazı siparişinin kargolanmasıydı bide siparişi kargolanan adam siparişi gelmeyenlere burda sabredin celallenmeyin vs. tarzı şeyler yazıyor iyice sinir bozuyor sanırım sıraya koymuyorlar siparişi ne varsa kutuluyorlar hızlı gönderelim diye bilmiyorum artık ama siparişi kargolanan bazı insanlar var konuda

edit:https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/141101834

varan 1 mesela benden sonra sipariş vermiş adam ürünü gelmiş bile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi recon0732 -- 5 Aralık 2019; 19:31:31 >

• quote:

11-12 gündür takip ediyorum tek tek yorumları beni birazda sinirlendiren benden sonra sipariş verenlerin bazı siparişinin kargolanmasıydı bide siparişi kargolanan adam siparişi gelmeyenlere burda sabredin celallenmeyin vs. tarzı şeyler yazıyor iyice sinir bozuyor sanırım sıraya koymuyorlar siparişi ne varsa kutuluyorlar hızlı gönderelim diye bilmiyorum artık ama siparişi kargolanan bazı insanlar var konuda

edit:https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/141101834

varan 1 mesela benden sonra sipariş vermiş adam ürünü gelmiş bile
    Asıl oyalayan şu sistem siparişi verenler bir adamın bir kasayı toplaması en az 30dk 40dk sını alır.10 kasa olsa 1 adam tüm gün uğraşır,o 1 adam sistem toplama yerine bizim tekli parça siparişlerini kutulayıp kargolasa 100 kişinin kargosunu çıkartır 1 günde .
    CPU: AMD Ryzen 5600x | Cooling: Scythe Fuma 2 | MB: MSI B450 Gaming Plus Max | GPU:EVGA Rtx 3070 FTW | RAM: Crucial 16GB 3800 @16-20-16-38 | SSD: JAMESDONKEY JD12 512GB NVMe | MONITOR: SAMSUNG LC24FG73 24' 144Hz 1Ms | CASE: MSI Mag Vampiric 010M | PSU: GIGABYTE G750H 750W 80 Gold | KEYBOARD: CORSAIR K68 Cherry MX Red Switch | MOUSE: RAZER Deathadder V2 | PAD: STEELSERIES Qck | HEAHPHONE: LOGITECH G PRO X

• quote:

Orijinalden alıntı: DH | equ*

Asıl oyalayan şu sistem siparişi verenler bir adamın bir kasayı toplaması en az 30dk 40dk sını alır.10 kasa olsa 1 adam tüm gün uğraşır,o 1 adam sistem toplama yerine bizim tekli parça siparişlerini kutulayıp kargolasa 100 kişinin kargosunu çıkartır 1 günde .

Alıntıları Göster
    Emin ol sistem alanların sayısı parça ürün alanlardan fazladır.

• hernos2 kullanıcısına yanıt
    Sistem alanların sayısı parça ürün alanlardan fazlaysa 1 haftadır ellerine mi yapıştı da kargolayamadılar 1 tane kulaklığı ?

Alıntıları Göster
    Bunun panellerin içindeki yansıtıcı olma ihtimali çok yüksek.
    Size ne göndermişler öyle

asus rog 3080
    corsair rm850
    benQ zowie xl2566k 360 Hz

• quote:

Alıntıları Göster
    Ohaaaaaaa.Hocam buna defolu dicem ama diğer defolulara ayıp olcak bu bildiğin hurda

• Para iade mi adlım daha da işim olmaz bu firmayla.

asus rog 3080
    corsair rm850
    benQ zowie xl2566k 360 Hz
  • acura07 kullanıcısına yanıt
    Şans
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.