Şimdi Ara

itopya bilgisayar rezaleti (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
116
Cevap
0
Favori
3.655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam itopya denen illete bir çok youtuber ve yayıncının reklam yapmasından ötürü bir güven duydum açıkcası. Youtube'da çok dönüyor bunların reklamları. Bundan sonra sponsorlu hiç bir videoya zerre itibar etmem zaten

• besttrr kullanıcısına yanıt
    Hocam tamamen tokat işi, dava et. Sana yasal hakkını kullandırmıyorlar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Broon kullanıcısına yanıt

Düşünüyorum hocam. Üşenmezsem ve vakit bulursam uğraşacam bu firmayla. Yani kutuya bi zarar vermiş olsam, içindeki parçalara vs anlıcam ama inanın naylonuna ve kablo bağlayıcı tellere kadar eksiksiz şekilde sıfır gibi gönderdim.

Yok hocam tahmin edebiliyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Perturbator kullanıcısına yanıt

Blokla rahatla hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

En azılı Atatürk ve Cumhuriyet düşmanlarını bile bloklamıyorum hocam çünkü onlarında yazılarını görmek yaptıkları yanlışları gösterip genç kardeşlerimize doğruyu göstermek gerek, troller zaten bir süre sonra banlanıyorlar bloklamaya gerek olmuyor. Bu eleman bir kaç ay önce böyle değildi yine 40cm kol muhabbeti yapıyordu ama bu kadar kavga çıkartıcı bir tip değildi şimdi küfür etmeyen kayraya dönmüş.

Size de geçmiş olsun, bugün bende itopyaya gittim monitörü bıraktım müşteri hizmetlerine çok müşteri olduğu için adamlar bıkmış yorulmuş suratlarında mutluluk kalmamıştı, bayramdan sonraya sarkabilir dediler bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Perturbator -- 21 Temmuz 2020; 19:40:55 >
  • Perturbator kullanıcısına yanıt

3 hafta surdu hocam benim urunu geri gonderdiler. Siz istanbuldasiniz, oyle bir imkaniniz var. Ama istanbul disinda telefonla ulasmak isteyince 30-50 dk bekliyoruz maalesef ve duzgun bi cevap alamadigimiz gibi surayima kapatiyor musteri temsilcisi telefonu. Yani sadece magdur etmiyolar, terbiyesizlik yaparak insanlarin zamanini da caliyorlar.

• Forumda o kadar arızalı tip var ki illaki birine denk geliyorsunuz. İtopya ile yaşanan durum hakkında da firma ile bir daha konuşmayı deneyin, yasal hakkınızı kullandığınızı, ürünü eksiksiz ve ilk hali gibi teslim ettiğinizi, eğer hala teslim almamaları halinde tüketici mahkemesine gideceğinizi söyleyin. Yine diretirlerse mahkemeye gider söke söke alırsınız paranızı. 2-3 ay beklersiniz bi o sıkıntısı var.

• Her şeyi anlarım da yazım imlâ kurallarından insanların eğitim düzeyini ölçmeye çalışmayı anlayamadım. Bütün Türkiye'ye yayılmış bir hastalık olduğunu düşünüyorum. Abi size ne milletin yazımından? Ufak tefek hatalar yapabilir, hızlı yazabilir. (Demet Akalın'ı ayrı tutuyorum.)
    Hedefiniz TDK'de yüksek makamlara gelmek mi? Ne zaman son vereceksiniz buna?

• Pweck5 kullanıcısına yanıt

Hocam iletisim kurmak imkansiz frimayla. Bugun aradim 30dk sonra sansa baglandim musteri temsilcisine ve kadin beni dinlemedi bile, agzima tikti kelimeleri en son da yuzume kapadi telefonu.

Israrla bizlik degil, urunu aldigimiz yer iade almadi diyor. Kardesim beni ne ilgilendirir nereden aldiginiz ürünü, ben sizden aldim ve yasal hakkımı kullaniyorum.

Mail de attim bir cevap gondermediler.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.