Şimdi Ara

itools hakkında 3 soruya cevap arıyorum.. yeni ios kullanıcısı..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ilk olarak ios da yeni olduğum için bu applicationlar konusunda çok uzman değilim. sorularım şunlar. itunes ve itools ipadime dosya atmak için alternatif. ama itunes biraz karışık geldi bana esasında menüler net ama bu eşzamanlama yedekleme fln var ilk olduğu için o yüzden araştırdım ve itools u buldum.

bu programı kullanmak cihaza veya yazılıma bir zarar verir mi ?
    bunu pcye kurduk diyelim dosyamızıda attık cihazımız jailbreak fln olmuyor değil mi ? bir forumda buna benzer birkaç yorum görmüştüm ( o işe kesinlikle bulaşmak istemiyorum )
    burdan yaptığımız işlemler itunes ile yaptığımız işlemleri etkiliyor mu ( mesela itools ile attığım dosyalar ituneslada görüntülenebilir mi ?

vakit ayırıp cevap verecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

• Jb olmaz . Zarar vermez . İtuneste gözükür. Bende kullanıyorum itunesle uğraşılmaz iTools çok kullanışlı bi program.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jailbreak falan olmaz dostum ama itoolsla attıgın dostaları itunes da göremezsin. cihazınada hic bir zararı yok itools un
  • itoolsu rahatlıkla kullanabilirsin jb gerektirmez veya kendi jb yapmaz amatör kullanıcılar için güzel bir veri aktarım yoludur bazen zaman zaman hepimizin ihtiyacı oluyor itools ile devam edip itunes üzerinden eşzamanlarsan itools'un attıklarını silebilir çünkü onlar itunes arşivinde olmamış oluyor zaten arşiv işini çözersen itools pek gerekmiycek.
  • Teşekkürler arkadaşlar yardımlarınız için son birşey daha sormak istiyorum . İpadi ilk kez bağladığım için herhalde ' eş zamanlama istiyor bunu yapmak zorundamıyım tek ios cihazım var açıkçası tam olarak ne işe yarıyor eş zamanlama onuda bilmiyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İphone u eşzamanlamak hem verilerinizi bilgisayarınızda saklayabilmenize hem de telefonunuzu güncel tutmanıza yarar. Eşzamanlama ayrıca bilgisayarda kullandığınız ayarları en kolay şekilde telefona aktarmanın da yoludur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar konu biraz eski k bakmayın ancak kafama birşey takıldı mesela ;

itoolsu rahatlıkla kullanabilirsin jb gerektirmez veya kendi jb yapmaz amatör kullanıcılar için güzel bir veri aktarım yoludur bazen zaman zaman hepimizin ihtiyacı oluyor itools ile devam edip itunes üzerinden eşzamanlarsan itools'un attıklarını silebilir çünkü onlar itunes arşivinde olmamış oluyor zaten arşiv işini çözersen itools pek gerekmiycek.

demiş arkadaş...yani itools kullanıp itunes ile eşzamanlama yaparız buraya kadar ok sıkıntı yok peki;

itools ile yüklediğim müzikler ,resimler v.s itunes ile eşzamanlama yaptıktan sonra silinecek se ne anlamı kaldı onları yüklememin?

Doğru mu anlamışım yardımcı olurmusunuz.Sonuçta her halikarda eşzamnlama yapmak için(telefonu güncel tutmak adına) itunes'a bağlanacam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: BerAd

Arkadaşlar konu biraz eski k bakmayın ancak kafama birşey takıldı mesela ;

itoolsu rahatlıkla kullanabilirsin jb gerektirmez veya kendi jb yapmaz amatör kullanıcılar için güzel bir veri aktarım yoludur bazen zaman zaman hepimizin ihtiyacı oluyor itools ile devam edip itunes üzerinden eşzamanlarsan itools'un attıklarını silebilir çünkü onlar itunes arşivinde olmamış oluyor zaten arşiv işini çözersen itools pek gerekmiycek.

demiş arkadaş...yani itools kullanıp itunes ile eşzamanlama yaparız buraya kadar ok sıkıntı yok peki;

itools ile yüklediğim müzikler ,resimler v.s itunes ile eşzamanlama yaptıktan sonra silinecek se ne anlamı kaldı onları yüklememin?

Doğru mu anlamışım yardımcı olurmusunuz.Sonuçta her halikarda eşzamnlama yapmak için(telefonu güncel tutmak adına) itunes'a bağlanacam.

Bence itoolsun son haliyle artık tamamen itunes tan kurtulabilirsiniz. itunes'un her farklı bilgisayarda müzik ve film arşivinizi silmek istemesi, telefondaki medyaı bilgisayara geri atamamanız gibi anlamsız kısıtlamaları çözüyor.

Ayrıca buradan attığınız dosyalat itunes üzerinden de gözükür.

Arkadaşın anlatmak istediği şey, itunes aptalca bir mantıkla cihazınızı sadece tek bir bilgisayar ile eşleştirmenize zorluyor sizi. Eğer yeni bir bilgisayarda eşleştirme yapmak isterseniz kendinde olmayan medyayı siliyor.

iTool üzerinden attığınız müzikler ve videolar da başka bilgisayardan gelmiş gibi algılandığından itunes bunları silmek isteyecektir.

bunun olmasını engellemek için yapacağınız tek şey itunes2un müziklerinizi veya videolarınızı eşzamanlamasına izin vermemek (bunları manuel olarak yönet diye bir seçenek var.)

Onun dışında itools'tan mesela bir müzik attınız, itunes üzerinden de cihazı backuplayıp yeni ios versiyonu kurdunuz mesela, o zaman itoolstan attığınız medyalar telefonunuza geri gelecektir.

Yani uzun lafın kısası itunes'u firmware update dışında kullanmanın bence itools varken bir anlamı yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: dreampowder

quote:

Orijinalden alıntı: BerAd

Arkadaşlar konu biraz eski k bakmayın ancak kafama birşey takıldı mesela ;

Bence itoolsun son haliyle artık tamamen itunes tan kurtulabilirsiniz. itunes'un her farklı bilgisayarda müzik ve film arşivinizi silmek istemesi, telefondaki medyaı bilgisayara geri atamamanız gibi anlamsız kısıtlamaları çözüyor.

Ayrıca buradan attığınız dosyalat itunes üzerinden de gözükür.

Arkadaşın anlatmak istediği şey, itunes aptalca bir mantıkla cihazınızı sadece tek bir bilgisayar ile eşleştirmenize zorluyor sizi. Eğer yeni bir bilgisayarda eşleştirme yapmak isterseniz kendinde olmayan medyayı siliyor.

iTool üzerinden attığınız müzikler ve videolar da başka bilgisayardan gelmiş gibi algılandığından itunes bunları silmek isteyecektir.

bunun olmasını engellemek için yapacağınız tek şey itunes2un müziklerinizi veya videolarınızı eşzamanlamasına izin vermemek (bunları manuel olarak yönet diye bir seçenek var.)

Onun dışında itools'tan mesela bir müzik attınız, itunes üzerinden de cihazı backuplayıp yeni ios versiyonu kurdunuz mesela, o zaman itoolstan attığınız medyalar telefonunuza geri gelecektir.

Yani uzun lafın kısası itunes'u firmware update dışında kullanmanın bence itools varken bir anlamı yok.

Yani sadece itunes'i yedekleme ve güncelleme yapmak için kullanın diyorsunuz sanırım.Peki teşekkür ederim.Peki madem itools kullanan birisiniz;

Mesela bilgisayarda var olan bir müziği import-export v.s şey yaparak rahatlıkla telefona atabiliyorum..ancak bu inen mp3 SON EKLENEN adlı klasöre geliyor.Aslında bu normal ve iyi birşey ancak ben bunu yapmış olduğum klasörlere nasıl atabilirim...mesela yapmış olduğum klasörlerim var(pop-yabancı v.s).

Size yazdktan sonra tekrar denedim ve yaptım son eklenen adlı klasörden alıp şstediğim klasöre atabildim,ancak bu seferde son eklenenler klasöründe halen duruyor silmek ordakini silmek istedim bu kez dosyaya attığım şarkıda silindi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BerAd -- 12 Kasım 2013; 13:01:48 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.