Şimdi Ara

iTools , Copytrans , Sharepod , iFunbox , bu programlardan hangisi daha iyi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba , iPhone'numuzdaki şarkıları bilgisayarımızı yüklemek için bazı programlar kullanıyoruz , iTools , Copytrans , Sharepod , iFunbox , vs gibi bu tarz programları kullanıyoruz , peki arkadaşlar bu programlardan hangisi en iyisi , yani hangi program şarkının bir şeyini kısmadan eksiltmeden olduğu gibi export yapar , yani şarkının adını bozmayacak , şarkı bilgilerini albüm bilgilerini , yılı , katkıda bulunan sanatçıları , tarzını , vs gibi bilgilerini silmeden ve en önemlisi albüm kapak resmini çıkartıp silmeden olduğu gibi export yapan program hangisi , yani albüm kapak remini çıkartmadan , şarkı bilgilerini silmeden şarkıyı olduğu gibi export yapan program hangisi

• iTools ve copy trans kullandım. Ikisi de iyi ancak şu ara iTools un son halini seviyorum. Hafıza temizliği de yapıyor. Vine vb Programların şişirdiği belleği temizliyorum iyi oluyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • iTools ve copy trans kullandım. Ikisi de iyi ancak şu ara iTools un son halini seviyorum. Hafıza temizliği de yapıyor. Vine vb Programların şişirdiği belleği temizliyorum iyi oluyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • iPhone JB li ise Cydiadan Filza ile direk iphone üzerinden sarkilari ipoda aktarabilirsin yoksa iMazing var PC icin en iyisi o.
  • Foto aktarımı için dün birsürü denedim. ifunbox işe yarıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Normal işlemler için itools diğer daha karmaşık işlemler için ise iFunbox diyorum.
  • iTools.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tongbu da iyidir

• En rahati ve basiti bence itools digerlerini kullanmadim o ayri da kullanma ihtiyaci hissetmedim.

• İtools mu yani en iyisi

• iTools diyen arkadaşlar uygulamayı güncellemesinler. Çünkü artık tek bir fotoğrafı bile aktarmak için 20 dolar ödemek zorunda kalacaksınız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.