Şimdi Ara

İTO Burs 2015 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
622
Cevap
10
Favori
118.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • daha yeni gordum, telefon sarjda idi :)) hayirli olsun herkese

• Bana da yattı

• Mevcut bursiyerlere burs ödemeleri ne zaman başlıyor bilen var mı

• quote:

Orijinalden alıntı: Xecutioner01

Mevcut bursiyerlere burs ödemeleri ne zaman başlıyor bilen var mı
    Ben de bursiyerim hala yatmadı. Size de mi yatmadı?

• DiBEVeDa D kullanıcısına yanıt
    Aynen. Mevcut bursiyerlerden bazı belgeler isteyeceklermiş. Ondan sonra yatacakmış

• quote:

Orijinalden alıntı: Xecutioner01

Aynen. Mevcut bursiyerlerden bazı belgeler isteyeceklermiş. Ondan sonra yatacakmış
    Hangi belgeler hocam başvururken yeteri kadar belge vermedik mi zaten? Aynılarını mı isteyecekler tekrar? Ben transkript yeter diye biliyordum. Ne zaman isteyeceklermiş acaba bilginiz var mı? Benle kimse iletişime geçmedi henüz.

• Ne zaman iletişime geçerler,hangi belgeleri isterler bilemiyorum artık.Sitesinde bir duyuru var orada yazıyor bir şeyler

• arkadaslar bu yıl ito burs mülakatına girdim sonuçlar acıklandı mı? bilginiz var mı
  • açıkçası benim iyi geçti gibi ama ne kadar burs almaya hak kazanacam belirsiz. Kişiye göre sordukları soru farklılaşıyor. Gerçekten ihtiyacı olup olmadığına dikkat ediyorlar anladığım kadarıyla
  • Önerebileceğim, eger gerçekten ihtiyacınız varsa bunu en iyi şekilde hikayeni anlatarak anlatın. Yani herhangi bir yerden aldığım gelirim yok, maddi durumun olmadığı için ne gibi zorluklar yaşıyorsun, gibi maddi yönden sıkıntılarını belirt. Siz daha mülata girmediniz mi?
  • rica ederim şimdiden başarılar sana. Peki mülakat tarihin belli mi?
  • Arkadaşlar bende 17 aralıkta mülakata gidicem. Hiçbir yerden burs almıyorum bundan da umudum yoktu ama gidicem bakalım. Bayağı bir evrak istiyorlar, Allahtan e devletten hallediliyor hepsi. Merak ettiğim bir şey var. Evdeki herkesin tapu kaydı olup olmadığını gösteren belge istiyorlar. Küçük kardeşim ilkokul 8e gidiyor. Onun için de bu belgeyi götürmem gerekiyor mu acaba? Ona göre e devlet şifresi alıp halletmem lazım. Bildiğim kadarıyla 15 yaşından küçüklere e devlet şifresi de verilmiyor. Nasıl yapıcam bilmiyorum.

Edit. Ne olur ne olmaz diye aradım. 18 yaşından büyükler için isteniyormuş. Bilgi olarak kalsın burda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aeson01 -- 5 Aralık 2018; 13:58:23 >
  • arkadaşlar burs mulakatlları sonuçları daha açıklanmadı mı?
  • Taahhütname imzasına giderken Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğü’nden (KYK) karşılıksız burs almadığınıza dair yazı ya da KYK internet sitesinden üzerinde isminizin de yer aldığı belge (KYK’dan burs çıkan öğrencilerin bu bursu krediye çevirmeleri halinde buna ilişkin yazı) istiyorlar. Siteyi o kadar kurcaladım ama bir şey elde edemedim.Daha önce burs almış olanlar yardımcı olabilir mi.Siteden halledemiyorsak mecbur il müdürlüğüne gideceğim.
  • yaa arkadaşlar bana bur çıktı da ama ben harhangi birşey yapmadım yani herhangi bir işlem yapmam gerekiyor mu? yoksa sadece bana ayrılan tarihte belgeler gitmem yeterli mi?
  • Kykdan burs almadığımıza daie evrak kyk müdürlüklerinden alınmıyormuş. Kykyı aradım ankaraya dilekçe yollayın dediler. Dilekçenin geri dönüş süresi maksimum 30 gün. Benimse 3 5 günüm var. Ordan sonuç gelmez.

Siteden alınıyormuş evrak. Ben geçen gördüğüm evraklar doğru değildir diye çıktı almadım ama meğer onlarmış. Şimdide kyk sitesinde o sorgulama ekranları bakımda.

İtoyu aradım ya o belgeleyi getirin yada burs alamazsınız dediler. Gidene kadar kyk yada e devletten sistemin açılmasını bekliycem.

Hiçbir yerden burs almıyorum, iyiki bu çıktı diye sevinmiştim. Sistem bakımı yüzünden bunu alamıycam belkide. Böylede salak iş anca bizim ülkede olur.

• aeson01 kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Aynı sıkıntıyı ben de yaşıyorum. Bir çözüm bulabildiniz mi?

2,5 yıldır çalıştığım iş yerinden bu burs için ayrıldım. Ayrılmam için beklemem gereken süreyi beklemedim. Yüksek ihtimalle aynı kişiyle telefonla konuştuğumuz için. Ne yapacağımı bilmiyorum şuan.

• quote:

Orijinalden alıntı: selferhat

Merhaba,

Aynı sıkıntıyı ben de yaşıyorum. Bir çözüm bulabildiniz mi?

2,5 yıldır çalıştığım iş yerinden bu burs için ayrıldım. Ayrılmam için beklemem gereken süreyi beklemedim. Yüksek ihtimalle aynı kişiyle telefonla konuştuğumuz için. Ne yapacağımı bilmiyorum şuan.
    Kyk'yı aradım az önce.Yine Ankara'ya dilekçe göndermemi söylediler.Sitedeki bakımı sordum, 10 günlük bir bakımdaymış şuan.Önümüzdeki hafta boyunca da muhtemelen devam edecek ama aralıklarla sisteme girmeyi deneyebilirsiniz dedi.

Pazartesi günü kyk il müdürlüğüne gidip şansımı deniycem.Belki onlar kendi alt sistemlerine girebiliyorlardır.Yalvar yakar halledebilirsem ne ala.
  • aeson01 kullanıcısına yanıt
    Bana da aynı şeyleri söylediler. Lakin İto'nun bizden kaynaklanmayan bir sorun nedeniyle alamazsınız demesi çok saçma. Konuşan kadın aklıma geldikçe sinirim bozuluyor.

Umarım halledebiliriz. O kadar uğraştık.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.