Bildirim
İtme-Momentum bir adet sorum
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Cevap ne
Ben 1\3 buldum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mithrandir. -- 18 Eylül 2018; 15:41:33 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
1/ kök3 hocam . Nasıl yaptın?
-
quote:
Orijinalden alıntı: skirmish4
1/ kök3 hocam . Nasıl yaptın?
Hocam F.x grafigi bize yapilan isi veriyor. Yapilan is de enerjideki degisim. Simdi p1de F.xlik alan bize V enerjin kazandirirsa 3Fxlik(toplam alan) alan kok uc kazandirir. Bunun nedeni F.x=1/2mv^2 den geliyor. Enerjinin kokunu alinca hizi buluyorsun bir nevi. O yuzden 1/kok3 geliyor. Ben basta F.t grafigi sandim o yuzden 1/3 demistim.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
İkiniz de sağolun hocam
kuvvet zaman gördüm hemen moment hesaplıyacaktım bende ama bize kuvvet-yer grafiğini vermiş F.X=İŞ=W iştede w=1/2mv2 F.X=1/2MVBİRKARE TOPLAM ALAN 3.FX=1/2MVİKİKARE hızlarını bulup kütleler aynı olduğu için oran orantı yaptığın kök2/kök6 gelir buda 1/kök3
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X