Şimdi Ara

İtiraf Ediyorum Üniversiteye Torpille Girdim Soruları Alayım [Dayım Sağolsun ;)]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
1
Favori
1.623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu sene üçüncü kez giricem ortamı görmek adına bu gün yaşadığım şehirdeki üniye gittim giderken mahallenin bakkalından torpil aldım espri yapar kız ayıklarım diye girerken güvenlik iplemedi cebimde torpille okula girdim içeriye girince kızların bulunduğu alana yönelerek selam kızlar ben bu okula torpille girdim diye aynı anda cebimden torpili çıkarıp yaktım esprim kızların hoşuna kaçmıştı yarılıyorlardı espriyi patlatmıştım torpilide kızların üzerine attım gülen kızlardan birinin memintolarının arasına gelmiş bir patladı meğer slikonmuş her yer vıcık vıcık oldu güvenliği çağırdılar güvenlik kızın adamı çıktı slikon tabancasını bana doğrultup tetiğe bastı gelen slikonlardan moonwalk yaparak kaçtım olay yerinden uzaklaştım derken güvenlik yakaladı meğer zebaniymiş beni zindana attı slikonla dövüyor beni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeDiyemMahmutMuDiyem -- 11 Haziran 2014; 12:59:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• OKUMAYIN ZEBANİ

• Zebani var

• güldüm
  • Valla güldüm düşünce gücün çok iyi bence
  • Güldüm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • keske saat 3-4 gbi yazsaydin o zaman tutardi

• quote:

Orijinalden alıntı: ThugFamily

Valla güldüm düşünce gücün çok iyi bence

Teveccühün kamki

• Girenler var mıdır, illa ki. En son çıkan ses kayıtları ile ODTÜ ye giriyordu neredeyse.

Bu sınav sistemi ile baş etmiyorum. Kopya çekene de sınav sorularını çalana da saygı duyuyorum.

Okumayana da saygı duyuyorum.

Her gün düzenli soru çözerek elde edilen puana başarı diyorlar. Sadece gülüyorum.

Herkes ne yaptığını farkında ama kimse elini taşın altına koymuyor. Sessiz kalıyor, birer korkak misali...
  • Olmus gibi keke

• Okudum.
  • Yedim

• quote:

Orijinalden alıntı: BARIŞ55

Girenler var mıdır, illa ki. En son çıkan ses kayıtları ile ODTÜ ye giriyordu neredeyse.

Bu sınav sistemi ile baş etmiyorum. Kopya çekene de sınav sorularını çalana da saygı duyuyorum.

Her gün düzenli soru çözerek elde edilen puana başarı diyorlar. Sadece gülüyorum.

Herkes ne yaptığını farkında ama kimse elini taşın altına koymuyor. Sessiz kalıyor, birer korkak misali...

Bol bol paragrafta anlam çöz

• İyiydi

• Güzel

• Güzeldi tbrk

• quote:

Orijinalden alıntı: mrt__gl

quote:

Orijinalden alıntı: BARIŞ55

Girenler var mıdır, illa ki. En son çıkan ses kayıtları ile ODTÜ ye giriyordu neredeyse.

Bol bol paragrafta anlam çöz

Kitap okuduğum için sorun yok.

Sen soru çöz. Benim işim soru çözmek değil.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.