evlenmedenASLA, Kadın , 25 , Ankara 6 yıl 5 ay 14 gün önce gönderdi. Başlıksız 13 Türk, 1 Alman, 2 Sırp, 1 Boşnak, 3 Polonyalı, 7 İtalyan, 6 Güney Amerikalı, 1 Jamaikalı, 1 Mısırlı, 1 Togolu, 1 Bulgar, 2 İspanyol, 1 Yunan, 2 İngiliz, 3 Avusturyalı ile bulunduğum kişisel muhataplık sonucunda... (elbette hepsiyle yatmadım!) 1- En büyük penis Amerikalılar'da. Zenciler hakkında bilinenler ise sadece Amerikalı zenciler için geçerli. Latin Amerika ya da Afrikalılarınki sizi hayal kırıklığına uğratabilir. 2 -En küçükleri (üzülerek söylüyorum) Türkler'de. Hem kısa, hem de inceler. "Nasıl bulup da tuvaletini yapıyor?" diyecek kadar kısalarını gördüm! 3- İngiliz ve Amerikalılar yatakta sınır tanımıyor. 4- En kalıplı, kasıntı seksi Türkler ile yaşadım. --------------------------------------------------------------------------------
ne diyeyim
bize rastlamamış
Tam tarif ettiği gibi
quote:
Orijinalden alıntı: H A L İ M
bize rastlamamış
Beyni sulanmış.
quote:
Orijinalden alıntı: KubilayHakan
evlenmedenASLA, Kadın , 25 , Ankara 6 yıl 5 ay 14 gün önce gönderdi. Başlıksız 13 Türk, 1 Alman, 2 Sırp, 1 Boşnak, 3 Polonyalı, 7 İtalyan, 6 Güney Amerikalı, 1 Jamaikalı, 1 Mısırlı, 1 Togolu, 1 Bulgar, 2 İspanyol, 1 Yunan, 2 İngiliz, 3 Avusturyalı ile bulunduğum kişisel muhataplık sonucunda... (elbette hepsiyle yatmadım!) 1- En büyük penis Amerikalılar'da. Zenciler hakkında bilinenler ise sadece Amerikalı zenciler için geçerli. Latin Amerika ya da Afrikalılarınki sizi hayal kırıklığına uğratabilir. 2 -En küçükleri (üzülerek söylüyorum) Türkler'de. Hem kısa, hem de inceler. "Nasıl bulup da tuvaletini yapıyor?" diyecek kadar kısalarını gördüm! 3- İngiliz ve Amerikalılar yatakta sınır tanımıyor. 4- En kalıplı, kasıntı seksi Türkler ile yaşadım. --------------------------------------------------------------------------------
onun ki yalama oldusa yapcak bişey yok. hacmi büyümüştür onunkinin.
Ben feykim diye çığlık atıyor resmen
Dünya'ya açılmak bu olsa gerek.
quote:
Orijinalden alıntı: KubilayHakan
evlenmedenASLA, Kadın , 25 , Ankara 6 yıl 5 ay 14 gün önce gönderdi. Başlıksız 13 Türk, 1 Alman, 2 Sırp, 1 Boşnak, 3 Polonyalı, 7 İtalyan, 6 Güney Amerikalı, 1 Jamaikalı, 1 Mısırlı, 1 Togolu, 1 Bulgar, 2 İspanyol, 1 Yunan, 2 İngiliz, 3 Avusturyalı ile bulunduğum kişisel muhataplık sonucunda... (elbette hepsiyle yatmadım!) 1- En büyük penis Amerikalılar'da. Zenciler hakkında bilinenler ise sadece Amerikalı zenciler için geçerli. Latin Amerika ya da Afrikalılarınki sizi hayal kırıklığına uğratabilir. 2 -En küçükleri (üzülerek söylüyorum) Türkler'de. Hem kısa, hem de inceler. "Nasıl bulup da tuvaletini yapıyor?" diyecek kadar kısalarını gördüm! 3- İngiliz ve Amerikalılar yatakta sınır tanımıyor. 4- En kalıplı, kasıntı seksi Türkler ile yaşadım.
Nick - mesaj uyumu
Harbiden Türklerin ki küçük mü
Meslek: uluslar arası ilişiler
quote:
Orijinalden alıntı: BluePage
Meslek: uluslar arası ilişiler
6 yıl olmuş performansını devam ettirdiyse şimdi daha çok istatik verebilir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme