Şimdi Ara

İtiraf.com dan bir itiraf :))))

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
1.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evlenmedenASLA, Kadın , 25 , Ankara 6 yıl 5 ay 14 gün önce gönderdi.
    Başlıksız 13 Türk, 1 Alman, 2 Sırp, 1 Boşnak, 3 Polonyalı, 7 İtalyan, 6 Güney Amerikalı, 1 Jamaikalı, 1 Mısırlı, 1 Togolu, 1 Bulgar, 2 İspanyol, 1 Yunan, 2 İngiliz, 3 Avusturyalı ile bulunduğum kişisel muhataplık sonucunda... (elbette hepsiyle yatmadım!) 1- En büyük penis Amerikalılar'da. Zenciler hakkında bilinenler ise sadece Amerikalı zenciler için geçerli. Latin Amerika ya da Afrikalılarınki sizi hayal kırıklığına uğratabilir. 2 -En küçükleri (üzülerek söylüyorum) Türkler'de. Hem kısa, hem de inceler. "Nasıl bulup da tuvaletini yapıyor?" diyecek kadar kısalarını gördüm! 3- İngiliz ve Amerikalılar yatakta sınır tanımıyor. 4- En kalıplı, kasıntı seksi Türkler ile yaşadım.
    --------------------------------------------------------------------------------

• ne diyeyim
  • bize rastlamamış
  • Tam tarif ettiği gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: H A L İ M

bize rastlamamış

• Beyni sulanmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KubilayHakan

evlenmedenASLA, Kadın , 25 , Ankara 6 yıl 5 ay 14 gün önce gönderdi.
    Başlıksız 13 Türk, 1 Alman, 2 Sırp, 1 Boşnak, 3 Polonyalı, 7 İtalyan, 6 Güney Amerikalı, 1 Jamaikalı, 1 Mısırlı, 1 Togolu, 1 Bulgar, 2 İspanyol, 1 Yunan, 2 İngiliz, 3 Avusturyalı ile bulunduğum kişisel muhataplık sonucunda... (elbette hepsiyle yatmadım!) 1- En büyük penis Amerikalılar'da. Zenciler hakkında bilinenler ise sadece Amerikalı zenciler için geçerli. Latin Amerika ya da Afrikalılarınki sizi hayal kırıklığına uğratabilir. 2 -En küçükleri (üzülerek söylüyorum) Türkler'de. Hem kısa, hem de inceler. "Nasıl bulup da tuvaletini yapıyor?" diyecek kadar kısalarını gördüm! 3- İngiliz ve Amerikalılar yatakta sınır tanımıyor. 4- En kalıplı, kasıntı seksi Türkler ile yaşadım.
    --------------------------------------------------------------------------------

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kadın birleşmiş milletlere dönmüş

Ama fakedir
  • onun ki yalama oldusa yapcak bişey yok.
    hacmi büyümüştür onunkinin.
  • Ben feykim diye çığlık atıyor resmen
  • Dünya'ya açılmak bu olsa gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KubilayHakan

evlenmedenASLA, Kadın , 25 , Ankara 6 yıl 5 ay 14 gün önce gönderdi.

Nick - mesaj uyumu

Harbiden Türklerin ki küçük mü

• Meslek: uluslar arası ilişiler
  • quote:

Orijinalden alıntı: BluePage

Meslek: uluslar arası ilişiler

• 6 yıl olmuş performansını devam ettirdiyse şimdi daha çok istatik verebilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.