Şimdi Ara

itiraf.com daki komik birkaç itiraf..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • **Kronik kabızlık çeken çocuğunu cesaretlendirmek için "çocuğunun klozetteki eserinin" poz poz fotoğrafını çeken, üstelik bunu eski tip bir makina ile yapıp bir de bastıran, benden başka bir anne daha var mıdır?

**Kayınvalidem ameliyat oldu ama bildiğiniz gibi değil, zor bir kanser ameliyatı. Dalağı, böbreği ve bağırsağın bir kısmı alındı, yoğun bakımda yatıyor kapıdan bakmamıza izin var. Kapıdan görüyoruz, kayınvalidem zorlukla bir şeyler söylemeye çalışıyor; yanındaki hemşire iyice eğilip dinliyor sonra bana iletiyor. ''O etek çok kısaymış, onunla hastaneye bir daha gelmemeliymişsin.'' O zaman anlıyorum ki magmada bir kaynanalar topluluğu var, oturup el iş falan yapıyorlar.

**O 42 yaşında daha önce evlenip boşanmış bir adam. Bense 25 yaşındayım. O defalarca başka kadınlarla yattı kalktı bense kendimi ve hayatımı ona adadım. O benim taptığım kadına silah bile doğrulttu bense bakmaya kıyamadım. O kavgacı adamın teki bense tam bir centilmenim. O Angelina Jolie'yle evli bense Allah'ım devam edemeyeceğim...

**Oğlum televizyondaki manken kızı çok beğenmiş. "Boşver oğlum onu, sen yaşıtlarına baksana." dedim. Yok, beyfendi onlara bakmazmış. Göğsü bile yokmuş onların! Erkek işte, yedisinde de yetmişinde de aynı...

**Babasının göbeğini gösterip ''Bu ne?'' diye sorup anlamlı bir cevap bekleyen çocuğa kaba ruhlu, ayıdan bozma, çocuk psikolojisinden bihaber babası tarafından ''B..k !'' diye cevap verilirse o çocuk da ''Ne kadar çok yemişsin!'' cevabını verir doğal olarak. Aferin çocuğum!

**Yemekhane sırasında beklerken şaşırmış bir ifade takınarak "Ayy bu balıkların adı nee?" diye soran arkadaşa, duruşunu bozmadan, tek kaşını kaldırıp gayet sakin bir ifadeyle "Osman. Ben koydum!" diyen görevliye o kadar güldüm ki, alkışlamaya halim yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hnyrkl -- 25 Ocak 2008; 22:43:34 >

• güzel
  • **Oğlum televizyondaki manken kızı çok beğenmiş. "Boşver oğlum onu, sen yaşıtlarına baksana." dedim. Yok, beyfendi onlara bakmazmış. Göğsü bile yokmuş onların! Erkek işte, yedisinde de yetmişinde de aynı...

**Babasının göbeğini gösterip ''Bu ne?'' diye sorup anlamlı bir cevap bekleyen çocuğa kaba ruhlu, ayıdan bozma, çocuk psikolojisinden bihaber babası tarafından ''B..k !'' diye cevap verilirse o çocuk da ''Ne kadar çok yemişsin!'' cevabını verir doğal olarak. Aferin çocuğum!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheFe -- 25 Ocak 2008; 22:48:05 >

• quote:

yerlerdeyim.
    NE ÜLKE AMA ;Cumhuriyetle yönetilen ama Cumhuriyet bayramı kutlanmayan...Hergün Şehit...Hergün trafik kazası…. Her 10 yılda bir büyük ölçekli deprem yaşayan ama hala tedbir üretemeyen…Eğitime en fazla parayı ayıran 9’ncu ülke ama eğitimde dünyada 70’inci sırada…Dünyada en çok tv izleyen ikinci ülke..Futbolu Şikeli...Sınavı Şaibeli...İnterneti Yasaklı...Gazetecisi Tutuklu...Mizahı Sansürlü...Benzini Kazık...Vergisi Tavan...Maaşları taban..Paşa'ları İçerde...Teröristi Dışarda...Politikacısı zengin, seçmeni fakir...Tarım ülkesi ama eti, şekeri dışarıdan alan… Sloganı Durmak Yok Yola Devam..!!!

• Süpermiş Babaya ve Osman'a çok güldüm

haketmiş..

Lost ızlemek.Age of oynamak.DH veİtiraf.com da gezmek
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.