Arkadaşlar merak ettim tam olarak çözemediğim bir konu var...itemlerde bulunan yüzdeler tam olarak ne anlam ifade eder...veya
itemden iteme bu yüzdeler değişiklik gösterirmi....
---diyelim ki benim elimde pary ratio 30 (+%80) bir hands item var....bu parantez içi tam olarak neyi ifade eder... ------yada elimde crit 11 (+%83) bir blade var,,,, bu tam olarak crit olasılığının yüksek oluşunumu ifade eder yok sa başka anlamlarda içerirmi???
cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.......
22 KİŞİ okumuş kimse bu konuda bir şey bilmiyormu yani........
benimkide 11(%83) her silahın belli biyere kadar critical sınırı var. mesele blade in critical i 13 olursa %100 olur.. daha fazla arttıramassın onu gösteriyor.
%ler sınırı ifade eder atıyorum 85lvl garment chestin MAXİMUM phy defansı 200 mag defansı 300 ise phy defansın 200 olması için phyin yanında parantez içinde %100 yazması gerekir %40 yazarsa 200 değilde 180 phy defans olur.
Aynı silahlarda da böyledir
Glaviede en az crit 4 olur en fazla 14 olur her %10=1 crit arttırır silahlarda Bowda en az crit 2 olur en fazla 12 olur ...
Silahların phy,mag değerleride böyledir atıyorum 85+5 bowun maximum phy değeri 1400 olsun yanında %61 yazarsa 1360 olur.
% ne kadar yüksekse o kadar iyi defans,atack vardır %100 phy atack a sahip +5 bow ile %0 atacka sahip +6 bowun arasındaki fark çok azdır.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme