Şimdi Ara

İTEMLERDEKİ YÜZDELER HAKKINDA???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merak ettim tam olarak çözemediğim bir konu var...itemlerde bulunan yüzdeler tam olarak ne anlam ifade eder...veya

itemden iteme bu yüzdeler değişiklik gösterirmi....

---diyelim ki benim elimde pary ratio 30 (+%80) bir hands item var....bu parantez içi tam olarak neyi ifade eder...
    ------yada elimde crit 11 (+%83) bir blade var,,,, bu tam olarak crit olasılığının yüksek oluşunumu ifade eder yok sa başka anlamlarda içerirmi???

cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.......

• 22 KİŞİ okumuş kimse bu konuda bir şey bilmiyormu yani........
  • benimkide 11(%83) her silahın belli biyere kadar critical sınırı var. mesele blade in critical i 13 olursa %100 olur.. daha fazla arttıramassın onu gösteriyor.
  • %ler sınırı ifade eder atıyorum 85lvl garment chestin MAXİMUM phy defansı 200 mag defansı 300 ise phy defansın 200 olması için phyin yanında parantez içinde %100 yazması gerekir %40 yazarsa 200 değilde 180 phy defans olur.

Aynı silahlarda da böyledir

Glaviede en az crit 4 olur en fazla 14 olur her %10=1 crit arttırır silahlarda
    Bowda en az crit 2 olur en fazla 12 olur ...

Silahların phy,mag değerleride böyledir atıyorum 85+5 bowun maximum phy değeri 1400 olsun yanında %61 yazarsa 1360 olur.

% ne kadar yüksekse o kadar iyi defans,atack vardır %100 phy atack a sahip +5 bow ile %0 atacka sahip +6 bowun arasındaki fark çok azdır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.