Şimdi Ara

İtalya vizesi hakkında bilgi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Geçen yıl 2014 ocak ayı sonunda itayaya gittim.
    Şimdi yine gidicemde kafama takılan bir şey var.
    Geçen sene idata da ssklı calısanlar için son 3 aylık sgk hizmet dökümü istiyolardı hazırladım verdim ve vizemi aldım.
    şimdi yine sgk mı başlattım ama bu sefer son 4 aylık yazıyor.
    3 aylık mı gösterim 4 aylık mı bilemedim son zamanlarda schengen alan varmı aceba ?

• SGK hizmet dökümü tüm çalışma hayatını kapsar
    son 3 aylık istedikleri maaş bordrosu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sgartel

SGK hizmet dökümü tüm çalışma hayatını kapsar
    son 3 aylık istedikleri maaş bordrosu.

tşkrler hocam 3 ay gösterdim 6 aylık yazdım salak gibi forma talep ettiğim vize
    Doğrusu idatadaki bayan talep ettin süre varmı dedi bende fark etmez dedim 6 ay yazdı 6 ay aldım..
    1 sene yada 2 sene yazsam alırmıydım sizce?
  • yok abi zor ya idata nın bir kere bu konuda hiç bir yetkisi yok sadece ve sadece evrak kontrolü yapıyorlar.

Bana hiç bişey sormadı bana da 6 ay verdiler.

Bir dahaki alışımızda insallah 1-2 yıl
  • quote:

Orijinalden alıntı: Derin1907

tşkrler hocam 3 ay gösterdim 6 aylık yazdım salak gibi forma talep ettiğim vize
    Doğrusu idatadaki bayan talep ettin süre varmı dedi bende fark etmez dedim 6 ay yazdı 6 ay aldım..
    1 sene yada 2 sene yazsam alırmıydım sizce?

içini ferah tut. daha önce vize çıkacağına şüphem olmadığı ve geçerli sebebim olduğu halde 1 senelik istedim; 6 ay toplamda 60gün'lük vize verdiler. iyi tatiller
  • Ben de başvuru yapacağım çok yakında.Umarım sgk olmaması olumsuz etki yapmaz. Sigortalı çalışmıyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyoruk

Ben de başvuru yapacağım çok yakında.Umarım sgk olmaması olumsuz etki yapmaz. Sigortalı çalışmıyorum.

Sorun yaratabilirler en özen gösterdikleri şey SGK ne yazıkki bende calısmıyorum ama vizeye basvuru yapcagım zaman bir şirkette Sgk mı baslatıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Derin1907

quote:

Orijinalden alıntı: eyoruk

Ben de başvuru yapacağım çok yakında.Umarım sgk olmaması olumsuz etki yapmaz. Sigortalı çalışmıyorum.

Sorun yaratabilirler en özen gösterdikleri şey SGK ne yazıkki bende calısmıyorum ama vizeye basvuru yapcagım zaman bir şirkette Sgk mı baslatıyorum

Benim sigortalıymış gibi gösterme imkanım yok ama özel sigorta başlatacağım,bes falan da var.
    Niyet plan belli olduktan sonra sponsor ,bankada para da olduktan sonra bir sorun olmaması gerek ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.