Şimdi Ara

Italya Vizesi Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Mart başında bir arkadaşımla 5 günlük bir İtalya seyahatım olacak ve birlikte IDATA'dan vizeye şubat başında başvurmayı planlıyoruz. Benim şöyle bir durumum var.

Ben 2 ocakta yeni bir işe başladım ve ay sonunda ilk maaşımı alacağım. Ayrıca önceden biriktirdiğim bir miktar nakit Euro var ve bunu da banka hesabıma bağlı bir döviz hesabı açıp oraya yatıracağım. Son olarak da yılbaşı öncesi babamın geleceğimi düşünerek bana bağış yaptığı bir mülküm var fakat mülk 3 tapu şeklinde. Onları da göstermeyi planlıyorum. Yaş 22.

Bu duruma göre vizeye bir çalışan olarak kendim mi başvurmalıyım? Yoksa yine kendimi çalışan olarak gösterip babamı sponsor mu yapmalıyım? En garanti yakın olabilecek yol hangisidir veya tavsiyeniz nedir?

Not: Daha önceden tek girişli Fransa, İspanya, 3 Aylık İrlanda vizelerim mevcut ve sadece vizeleri aldığım ülkelere gidip zamanında giriş çıkış yaptım.
    Ay sonundaki maaşımla beraber ülkelerin banka hesabında istediği minimum günlük €50-€60 sınırını da fazlasıyla sağlıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zedge08 -- 8 Ocak 2018; 21:22:1 >

• Up

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar,

Başvurdunuz mu vizeye? Süreç nasıl gelişti, aktarabilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jonbone

Merhabalar,

Başvurdunuz mu vizeye? Süreç nasıl gelişti, aktarabilir misiniz?

Başvurdum hocam. 2 aylık 30 gün süreli multi vize verdiler. Evraklarınızı eksiksiz ve özenli bir şekilde vermenizi tavsiye ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hollanda Vizesi
    7 yıl önce açıldı
    Romanya Vizesi Hk
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.