Şimdi Ara

italya torino da et fiyatı 19 euro

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • gecen haberlerde cıkmıstı et turkıyede 30 ytl avrupada 6 euro gıbısınden bu aksam ıtalyadakı arkadasla sohbet ederken bunu sordum 19 euro dedı . şaşırdım acıkcası burdan daha pahalı dedım. evet dedı burda her sey cok pahalı dedı .. haberlerdemı bır yanlıslık var yoksa arkadasım mı benı kekledı anlamadım

• Et var et var, hayvanın neresini sormuş arkadaşın?

Bir de herkes Türkiye bazında düşünüyor, ülkenin ekonomisinde/gelir bazında düşünmek lazım.
  • normal inek etini sordum . oyle özel en pahalı olan kısımları değil genel olarak bahsettık . fakat ıtalyada enflasyon fazla galıba . bu kadar olduğunu bılmıyordum acıkcası
  • quote:

Orijinalden alıntı: mukremin_54

gecen haberlerde cıkmıstı et turkıyede 30 ytl avrupada 6 euro gıbısınden bu aksam ıtalyadakı arkadasla sohbet ederken bunu sordum 19 euro dedı . şaşırdım acıkcası burdan daha pahalı dedım. evet dedı burda her sey cok pahalı dedı .. haberlerdemı bır yanlıslık var yoksa arkadasım mı benı kekledı anlamadım

Tamamda 19 euro bizim para birimimize çevrilince fazla olabilir fakat ordaki mağaşa göre hertürlü bizden ucuz olduğunu düşünüyorum.Tabii aksi de olabilir.
  • italyada 1 kilo et alabilmek için asgari ücretle kaç saat çalışmak gerekiyor türkiyede aynı şekilde kaç saat çalışmak gerekiyor

bunu da hesaplamak lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Number47 -- 16 Nisan 2010; 1:15:07 >
  • kendisi aylık 1000 euro kazandığını soyluyor arkadasım .. bu yuzden onun ıcın pahalı bıraz
  • İspanya 400 gram çekilmiş dana eti yani kıyma, 2-3 € arası. Kendiniz çektirirseniz 5 € civarı maksimum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ingilterede 2009 da haftalik otobus bileti 10 pound yani yaklasik 25 ytl idi 28 gunlugu 100 ytl yapar ki ay bile emtiyor cok farketmiyor gibi gorunse de 3 ayda 1 hafta atiyor neyse 1 ay diyelim aylik 100 ytl sadece otobus metro haric. metroda alirsan 25 pound yani aylik yaklasik 250 ytl yol parasi yapar. ancak adamlarin saatlik kazancida en az 5.5 pounddu. bu en asgari ucretti dusunun artik. yani onemli olan alim gucudur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.