Şimdi Ara

italya mi ? Polonya mi ? Mühendislik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
1
Favori
938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaslar gelecek yil yurt disinda normal üniversite okumayi düsünüyorum. Italya kafama takildi aradigi tek sart LYS,YGS sacmaliklarindan baraji gecmis olmak. Face italya vePolonya sayfalarindan sorularimi sordum genelde italya'ya gidenler sehirlerden dolayi pek memnunu kalmadiklarini Polonya'nin daha iyi oldugunu söylediler.

Benim istedigim PC Mühendisligi Programlama,

italya olursa : Milano Teknik veya Torino Teknik düsünüyorum
    Polonya olursa : Vrsova teknoloji üniversitesi,Lodz Üni veya Lodz teknik düsünüyorum.

Italya'da okullarin yillik harclari 450-1100€ arasinda
    polonya ise : 1500-3500€ arasinda..

• İtalyada her bolume ozel sınav var diye biliyorum ben.
  • Kıyaslama dahi yapılamaz. Mezun olduktan sonra dil avantaji + okuduğun ülkede kalma olasılığını düşünürsen eğer kesinlikle İtalya. Amaç Amerika gibi ülkelere geçmekse yine İtalya'ya ayrılan fon daha fazla. Türkiyeye dönmekse zaten İtalya. Diplomadan çok reklama bakan bi toplum olduk çünkü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 tercih arasında birşey diyemem ama varşova teknikde gayet iyi bir üniversite. dil olarak 2 dilinde pek bir önemi yok bence. tabiki dil bilmem bilmemekten iyidir ama bu 2 ülkede okuyacaksanız eğer ingilizce seçmelisiniz okuyacağınız bölümü tabi ingilizceniz kötü ise. eğer gayet iyi bir ingilizcem var derseniz ülkenin dilinde eğitim almanız daha mantıklı olabilir.
    Yukarda arkadaşın dediği gibi. italya bir tık daha önde bir ülke bencede. ama varşova üniversiteside kötü bir üniversite değil.
  • italya hakkında bilginiz varsa paylaşırmısınız kabul şartları vs. @ultraturk
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Almanya'ya gideceğim.
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.