Şimdi Ara

İtalya-Macaristan Yolcusuyum , Tavsiyeleriniz [SS'ler Gelecek]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Önümüzdeki Pazartesi okulumuzun Halk Oyunları ekibiyle otobüsle Macaristan'a gidiyoruz

Rotamız ; İzmir > Edirne > Selanik > İtalya'ya Feribotla Geçiş > Roma > Floransa > Milano > Avusturya > Macaristan > Siofok

Toplam 10 Gün sürücek , 3 Gün Siofok'da kalıcaz , onun haricinde full otobüsteyiz .

Otobüste şunu yap , yanında şunu götür , bunu mutlaka ye , şurayı gez dediğiniz şeyler veya tavsiyelerinizi alabilir miyim

* 2 Hafta sonra SS'lerle dolucak burası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaNgOsEr -- 23 Haziran 2011; 2:03:19 >

• Ap
  • macaristanda gece eğlenmek istersen hayogari szigete gidcen sadece clublarla çevrili bir adacık tuna nehri üzerinde

gündüz turlamak istersen en güzel bölge deak ferenc cevresidir 2 nolu metro ile gidebilirsiniz

siofok yazlık bir yerdir bizim bodrum kuşadası gibi düşün o nedenle yoğun turist olur birde balaton gölü vardır güzel manzaralı yerler var feribotla geçebilirsiniz ordada bisiklet turları mthiş zevk verir

onun dışında nyugati tarafı merkezdir şehrin en yoğun yeri özellikle baya türk iş yeri var

fashion street ve opera çevreside farklı ve görülesi bir yerdir o da oktogonda tramvayla geçebilirsiniz nyugatiden

aklıma gelenler bunlar bu isimleri not et görmeden gelme
  • quote:

Orijinalden alıntı: _DIESEL_

macaristanda gece eğlenmek istersen hayogari szigete gidcen sadece clublarla çevrili bir adacık tuna nehri üzerinde

gündüz turlamak istersen en güzel bölge deak ferenc cevresidir 2 nolu metro ile gidebilirsiniz

siofok yazlık bir yerdir bizim bodrum kuşadası gibi düşün o nedenle yoğun turist olur birde balaton gölü vardır güzel manzaralı yerler var feribotla geçebilirsiniz ordada bisiklet turları mthiş zevk verir

onun dışında nyugati tarafı merkezdir şehrin en yoğun yeri özellikle baya türk iş yeri var

fashion street ve opera çevreside farklı ve görülesi bir yerdir o da oktogonda tramvayla geçebilirsiniz nyugatiden

aklıma gelenler bunlar bu isimleri not et görmeden gelme

Oooo çok sağol

İtalya hakkında birşeyler bilen ve bu uzun otobüs yolculuğu için tavsiyeleri olan var mı ?

• yerimizi alalım
  • Geçen sene bende bi süre Budapeştede yaşadım, sormak danışmak istediğin özel bişey olursa ulaş. Arkadaş zaten yukarde belirtmiş inceden ama adanın adı margit olacak :) tabi başka bir adı daha varsa bilemiyorum. Avrupanın neredeyse hepsini gezdim, ama Budapeştenin yeri çok çok ayrı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erdem

yerimizi alalım

evet uçuşa geçiyoruz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nightmare_2

Geçen sene bende bi süre Budapeştede yaşadım, sormak danışmak istediğin özel bişey olursa ulaş. Arkadaş zaten yukarde belirtmiş inceden ama adanın adı margit olacak :) tabi başka bir adı daha varsa bilemiyorum. Avrupanın neredeyse hepsini gezdim, ama Budapeştenin yeri çok çok ayrı :)

margit island park yeri benzeri bi yer benim bahsettiğim hayogari sziget macarca ismidir ve sadece clubların bulunduğu yerin adıdır hatta en kralı after party coronitada kopar saat 5 ten sonra pink club ve studio daha çok sosyetik kokoş mekanıdır

Budapeste güzeldir yaşanılasıdır fakat çoğunluk tarafından 3.sınıf avrupa şehri sayılır fakat gerçekten gecesi gündüzü ayrı güzeldir özellikle kızları yalnız dilleri macarca çok antipatiktir Türkler pek sevilmez kardeştik onlarda türktür vs hepsi dümen önyargıları var bize karşı ama bu yatgıyı kırıp memnun etmek size kalmış

• Macaristan'dan bana ufak şişe Unicum likör al, parasını payınla veririm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PlutosDaddy -- 23 Haziran 2011; 4:19:05 >
  • geleceğe yatırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: _DIESEL_

quote:

Orijinalden alıntı: Nightmare_2

Geçen sene bende bi süre Budapeştede yaşadım, sormak danışmak istediğin özel bişey olursa ulaş. Arkadaş zaten yukarde belirtmiş inceden ama adanın adı margit olacak :) tabi başka bir adı daha varsa bilemiyorum. Avrupanın neredeyse hepsini gezdim, ama Budapeştenin yeri çok çok ayrı :)

margit island park yeri benzeri bi yer benim bahsettiğim hayogari sziget macarca ismidir ve sadece clubların bulunduğu yerin adıdır hatta en kralı after party coronitada kopar saat 5 ten sonra pink club ve studio daha çok sosyetik kokoş mekanıdır

Budapeste güzeldir yaşanılasıdır fakat çoğunluk tarafından 3.sınıf avrupa şehri sayılır fakat gerçekten gecesi gündüzü ayrı güzeldir özellikle kızları yalnız dilleri macarca çok antipatiktir Türkler pek sevilmez kardeştik onlarda türktür vs hepsi dümen önyargıları var bize karşı ama bu yatgıyı kırıp memnun etmek size kalmış

Aa tamam hatırladım gece gece kafam basmamış heralde :) Sen studio bedbeach dokkbeach filan onların olduğu yerlerden bahsediyosun:) Bu arada kodolanyi de ne okuyosun arkadaşlarım vardı belki tanıdık çıkar :)

• Yerimizi alalım
  • Roma'da birilerini durdurup "The Liberation of Roma has begun." de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hellsgate

Roma'da birilerini durdurup "The Liberation of Roma has begun." de.

Olmadı seni Assassin ilan ediyorum diyeyim , sıkıştığımda T'ye basıp çağırırım yardıma gelirler
    Vatikan'a girmeye çalışsam naparlar lan acaba

Tavsiyeler için sağolun beyler , yalnız disko club harici gezilip görülücek yenilecek şeyler önerseniz ?

Mesela İtalya'da neli Pizza , neli Makarna yiyelim , en iyisi hangisidir , ucuz yerler , hediyelik şeyler

• Up
  • Meraba hocam, biz de halkoyunları ile 17'sinde yola çıkıyoruz
    Festival Estonya'da
    Biz de otobüs ile gidiyoruz , gidecegimiz bazı yerler ;

Yunanistan
    Makedonya
    Belgrad
    Budapeşte
    Slovakya
    Polonya
    Letonya
    Litvanya
    İtalya

Bakalım nasıl olacak,tavsiyelere ben de açığım
  • milanodan bana bi a.c milan t shirti alsan?
    para olayını hallederiz:) niyetin varsa irtibata geç
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaNgOsEr

quote:

Orijinalden alıntı: hellsgate

Roma'da birilerini durdurup "The Liberation of Roma has begun." de.

Olmadı seni Assassin ilan ediyorum diyeyim , sıkıştığımda T'ye basıp çağırırım yardıma gelirler
    Vatikan'a girmeye çalışsam naparlar lan acaba

Tavsiyeler için sağolun beyler , yalnız disko club harici gezilip görülücek yenilecek şeyler önerseniz ?

Mesela İtalya'da neli Pizza , neli Makarna yiyelim , en iyisi hangisidir , ucuz yerler , hediyelik şeyler

vatikana girersin zaten ama oraya giderken şortla ya da kolsuz bişeylerle gitme pantolon bi de normal kısa kollu t-shirt giy yanında silah kapsamında hiçbişe olmasın (parmak arası terlikle falan da gitme sakın ayakkabı giy)
    edit : dört peynirli pizza çok güzel ama napoliten miydi neydi o dandik biraz(bana göre yani) makarna da bi cacık yok orda süpermarketten satın al evde yaparsın aynı şey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 5 miles away -- 23 Haziran 2011; 23:28:38 >

• ciao-merhaba (çauv)
    mi chiamo cabbar - benim adım cabbar (mi kiamo cabbar)
    ho diciotto(18) anni - 18 yaşındayım
    come stai-nasılsın (kome stai)
    bene - iyiyim molte bene-çok iyiyim
    piacere di conoscerti - tanıştığıma memnun oldum (piaçere di konoşerti)

bunları kullan italya'da sempatik gözükebilirsin belki
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaqiR

ciao-merhaba (çauv)
    mi chiamo cabbar - benim adım cabbar (mi kiamo cabbar)
    ho diciotto(18) anni - 18 yaşındayım
    come stai-nasılsın (kome stai)
    bene - iyiyim molte bene-çok iyiyim
    piacere di conoscerti - tanıştığıma memnun oldum (piaçere di konoşerti)

bunları kullan italya'da sempatik gözükebilirsin belki

Vay güzelmiş , italyancayı oyunlardan azcık biliyorum ama
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.