Şimdi Ara

İtalya - İsviçre - Avusturya ve Kiralık Araç

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Şubat ayında kayak için Trento İtalya'ya gideceğim, ancak merak ettiğim bir kaç konu var yardımınızı rica ediyorum?

1) Bergamo Havaalanı'na ineceğim. Hertz, Eurpacar, Avis gibi firmalar biraz pahalı geldi bana, daha uygun bir araç kiralama tavsiyeniz var mı? Aracı direk hava alanından kiralamak istiyorum.

2) Araçla schengen ülkelerini gezerken sınır geçeceğim için sorun yaşar mıyım? Burada aracı teslim noktasında sıkıntı olmayacak, tekrar Bergamo'dan döneceğim için, aracı teslim aldığım acenteye teslim edeceğim.

3) Bildiğim kadarı ile İsviçre schengen ülkesi değil, mevcut schengen vizemle İsviçre'ye giremem sanırım, ayrı isviçre vizesi mi almak gerekir?

Yardımlarınız için teşekkür ederim.

Girebilirsin İsviçre'ye schengen vizenle. Ben vakti zamanında Almanya schengen vizesi almış idim ve de ilk gittiğim ülke İsviçreydi. Sıkıntı yaşamazsın rahat ol. İyi tatiller şimdiden.

― Ann Landers
  • 1-Sicily by car, Goldcar ve Thrifty nispeten ucuz firmalar. Biraz erken kiralamakta fayda var. Sadece firmalara bağlı kalmadan araç kiralamayla ilgili arama motorlarından araştırarak daha ucuz araçlar bulabilirsiniz.
    2- Bazı firmalarda, bazı araçlarda nadiren de olsa sınırlamalar var. Bu arabayla İtalya dışına çıkamazsınız, bu arabayla Slovenya ve İsviçre'ye geçemezsiniz gibi farklı şartlar olabiliyor. Kiralarken detayları dikkatli okuyun. Ayrıca bazı araçlarda Km sınırı var. 500 Km'den sonra ekstra ücret talep ediyorlar. Onlara da dikkat edin.
    3-İsviçre'ye girerken vize konusunda sıkıntı yaşamazsınız. Schengen vizesi kabul görüyor.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.