İtalya'da Tıp Okumak - acil

-
-
değil
-
Biraz daha açıklayıcı olabilirseniz çok sevinirim. Milano'yu düşünüyorum dünyada tıp alanında ilk 100de, ama bir yandan da lisans derecesini Türkiye dışında bir yerde yapmak tıp gibi bir alanda risk gibi geliyor ne yapacağımı bilemedim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok spesifik bir şey soruyorsun İtalya'da tıp okuma şartları nedir ve finanse edecek paran var mı eğer şartları sağlıyorsan düşünme oku
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kendşne özel bir sınavı var onun dışında çok bir şartı yok, tahmin edilenden daha kolay. O sınavda da iyi bir sonuç elde edebileceğimi düşünüyorum. Maddi taraftaysa değer mi diye soruyorum işte arada kaldım, aşırı zengin bir aile değiliz. Ailem bir yandan bana destek olmak istiyor ama bir yandan da onları zor durumda bırakmak istemiyorum. Eğer bana büyük bir avantajı olmayacaksa bu yükün altına girmek istemiyorum o yüzden.
zengin değilsen girişme hiç benim bir arkadaşım okuyor şu an 2 ye geçti çok iyi ingilizcesi var ama italyanca konuşulduğunu ve çok zorlandığını söylüyor zor hocam para lazım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Peki hocam işin maddi kısmını bir tarafa bırakırsak eğitimden ve kariyerinden memnun mu ? Ben şunu merak ediyorum Türkiye'de okuyan birine göre nasıl avantajları olucak neler yapıyor neler yapmayı planlıyor
o kadar ayrıntılı konuşmadık ama burada tıp tutmadığı için gitti para konusu sıkıntı ve dil problem yaşamakta ve alışmakta zorlanıyorum demişti gittikten 6 ay sonra konuştuğumuzda
tr de tıp tutuyosa git usmle yap italyaya vereceğin parayla
Yanlış anlamayında bu sorunun cevabını burada almanız zor gibi hocam.
-
ABde doktorluk yapabiliyon, italyanca lazım olur ama hayatta benim konuştuklarım öyle. Eğitim kalitesi de trye göre düşük hocam birkaç okul harici
en basitinden italyanca biliyon mu
-
kardeşim noldu en son italyaya gittin mi ben de düşünüyorumda . Avantajlar ne dezavantajları ne acaba.
-
Gitmedi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X