Şimdi Ara

IT: Welcome to Derry (2025) | HBO Max (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
1
Favori
4.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Spoiler yemeden son bölümü de izleyebilirsem harika olacak bu akşam, diziye bayıldım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Spoiler,

mesajı görmek için tıklayın.
    Sophia Lillis Beverly marsh geri döndü :D 2017 it filmindeki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Koks34 -- 15 Aralık 2025; 18:40:35 >

• palyaçomuzda maşallah çok planlı programlı yolda acıkırım diye besin stoklayıp yola çıkıyor:) yolu uzun heralde kasabada ne kadar çocuk varsa ipe dizmiş
    çocuklarda da iyi bacak var, o kadar yüksekten düştüler biri ah bile demedi, arkalarına bakmadan o bacaklarla bir anda topukladılar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scaleo -- 15 Aralık 2025; 20:45:38 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • s01e08
    Stranger Things seviyesinde son 2 bölüm oldu.

palyaço reiz şimdi belirli sınırların içinde kalmaya devam mı edecek? yoksa arada iki üç çocuk hüpletcek mi?

2. sezon tek gözlü kızın çocuğunu konu alabilir. çünkü gelecekte o öldürüyormuş palyaçoyu.

ama son sahnede Beverly Marsh karakterini görüyoruz, o da It filmlerinin ve kitabın ana karakteri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 16 Aralık 2025; 1:14:39 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamlar yapmış.

Spoiler,

Pennywise farklı zaman dilimlerinde yaşıyor ve geleceği görerek geçmişi değiştiriyor. Bu sebeple onu öldüreceklerin ebeveynlerine musallat oluyor ki ölümünü değiştirebilsin.DAHA BÜYÜK SPOILERBaşarılı oluyor muhtemelen zira King'in Şeffaf ve Rüya Avcısı romanları Pennywise'ın ölümünden sonra geçse de direkt olarak King, Pennywise'ı bu kitaplarda ufaktan bir betimler. Hele ki Rüya Avcısında Bev Marsh'ın "Pennywise Yaşıyor" şeklinde diğerlerine bir notu bile var.Mevzuların bağlandığı yer gerçekten şahane.

"...They wear white for me
    Seemingly jaded and lost
    I forge myself into your dreams
    And here I am your life..."
  • Ya hakkaten harika finaldi, bağlama mevzuları olmasa da harikaydı. Tanıdık isimlerle bağlanması daha da iyi oldu.
    2. Ve 3. Sezonlar daha da eskiye 30lar ve 1900lerin başına gidecek deniliyor da nasıl olcak emin olamadım.
    Filmlerde kalbimizi yerinden söken, sıcacık çayı ve porselen fincaniyla tanidigimiz Kersh teyzemiz ne alaka bunun bağlantısı ne diyordum pennywise ile, sonunda netleşti. Taaa 90 da çekilen filmde de Kersh teyze ve onun garip evi havada kalıyordu benim için kim bu kadın neyin nesi vs diye çok iyi cevaplandı.

Yönetmen Andy muschetti'nin iki filmi birleştirip daha önce hiç gosterilmemiş kesilmiş sahnelerle ekleyerek 6 saatlik bir tek film yapma projesi varmiş, Derry dizisi yüzünden vakit bulamadım diyor. Sezon finalinde gördüğümüz son sahne büyük ihtimal 2017den kesilmiş bir sahne, bu projeyi yaparsa tadından yenmez, kurguya oturmaya vaktim yok diyor bir yandan da

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Film serisinden çok daha kaliteli bir yapım olmuş. Sadece bir yere odaklanmamış, karakter odaklı her karakter harika titizlikle özen gösterilmiş. Siyahi karakterler ön planda diye bir çok kişi rahatsızlık duymuş ama ilk defa bir dizi de Siyahi karakterlerin diziye uyum sağladığını-dönemine uygun olduğunu gördüm. İzlemesi asiri keyifli idi. Amerika'da ki ırkçılık muhabbeti de dizide iyi işlenmiş. Çocuk oyuncular o kadar iyi seçilmiş ki hepsine bayıldım. Müzik seçimler çok güzeldi. Bill Skarsgard'ın Pennywise'ı harika oynaması, oyunculuğu zirveydi. Skarsgard ailesi baya iyi oyuncu hepsi birbirinden harika zaten. Umarım yine aynı kalitede 2.sezon izleriz. Ne ara bitti, ne ara izledim o kadar iyi aktı ki. 😀

• Güzel dizi fakat bir eleştirim olacak. Pennywise her 27 yılda 1 tekrar canlanıyor ve Yetişkinler tarafından görülemeyecek bir şekilde Dery kasabasında çocukları avlıyor fakat Dizide yetişkinlerede gayet açık şekilde kendini gösteriyor. Muhtemelen yönetmen, sadece çocuklara görünen bu varlığı yetişkinlerede göstererek, biz izleyicilerin daha çok gerilmesini sağlamak. Çünki çocuklar doğal olarak yetişkinlere göre daha çok korkar fakat yetişkinlerinde altına mıçtığı sahnelerde gerilimi bize yansıtmak içindir diye sanıyorum. 1.Sezon'da oynayan çocukları muhtemelen başka sezonda göremeyeceğiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -PoseidoN- -- 19 Aralık 2025; 9:25:14 >

Spoiler,

Black Spot Yangını sahnesi beklediğimden daha iyiydi. Tek çekim olarak ilerlemesi ise beni benden aldı. Tam bir HBO kalitesi. Ellerini korkak alıştırmıyor hiç adamlar. Kapanışında da Pennywise'ın kelleyi yemesi iyiydi. 

8. bölüm ise vurucu bir şekilde başlıyor, hele etrafı basan sis ile aklıma Mist'e mi bağlayacaklar birde diye gelmedi değil.

Spoiler,

O bölüm açılışından sonra biraz daha katliam-vari bir kapanış bekledim ama olmadı. Günü yine bebeler kurtardı falan.

Günün sonunda oldukça başarılı bir işe imza atmış yapımcılar. İyi bir dizi olabileceğini tahmin ediyorduk fakat bu kadar kaliteli olabileceğini beklemiyordum açıkçası.

Spoiler,

Ki sezonun son 3 bölümüne kadar Pennywise bile yoktu sahnede. Buna rağmen nasıl gerçekten kaliteli bir korku yapılabileceğini gösterdiler.

1 yıl sonra ve 1935 yılında görüşmek üzere. 

• Filmlerde Eddie Kaspbrak'in büyümüş halini canlandiran aktör vefat etmiş adamcağız daha 46 yaşındaymiş yazık.

İntihar. Ben de demin gordum sok oldum yuzunu sevdigim bir aktordu.

Bulamadım nette falan popüler yapımlar olmadıkları için ama buna benzer 2-3 dizi izlemişimdir. bulursam eklerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İntelBaba -- 26 Aralık 2025; 17:41:36 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.