Şimdi Ara

It's Kind of a Funny Story | 2010

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  It's Kind of a Funny Story | 2010

Yapım: 2010 ~ ABD
    Tür: Dram, Komedi
    Yönetmen: Anna Boden, Ryan Fleck
    Oyuncular: Emma Roberts, Zach Galifianakis, Lauren Graham, Aasif Mandvi, Viola Davis, Zoë Kravitz, Daniel London, Jim Gaffigan, Adrian Martinez, Keir Gilchrist, Matthew Maher, Rosalyn Coleman, Thomas Mann
    Senaryo: Anna Boden, Ryan Fleck
    Senaryo (Kitap): Ned Vizzini, Anna Boden
    Yapımcı: Kevin Misher, Ben Browning
    Görüntü Yönetmeni: Andrij Parekh
    Müzik: Noah Timan
    Gösterim Tarihi: 24 Eylül 2010 (ABD)

Fragman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur* -- 11 Mart 2011; 11:06:59 >

• İyi zaman geçirtecek bir filme benziyor ama altyazısıyla uğraşan olmamış.
  • Film öyle sıradan bi komedi olmicak gibi güzele benziyor.
  • DVDrip çıkmış.
  • izlesemmi güzelmidir film ? izleyen yokmu?
  • Filmi biraz önce izledim. Bence güzel bir drama yönü ağır basan komedi filmi olmuş. Kahkahalarla güleceğiniz bir film bekliyorsanız bence izlemeyin büyük hayal kırıklığı yaşarsınız.

Benim notum 7.5/10
  • Yarın izlicem bende.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Boş zaman bulduğumda izlicem bende. Zach oynuyor diye izlemek istiyorum birazda.
  • adam yunan asıllı galiba... neyse bende izlicem hatırı için..
  • İzledim. Ortalama bir filmdi. Komik bir film değil ayrıca, gülerim düşüncesiyle izlemeyin.

6,5 veriyorum. Zach yine iyi oynamış
  • quote:

Orijinalden alıntı: Awesome

İzledim. Ortalama bir filmdi. Komik bir film değil ayrıca, gülerim düşüncesiyle izlemeyin.

6,5 veriyorum. Zach yine iyi oynamış

+1907
  • Jentin'in Trailer'ını izledikten sonra izlemeye karar verdim. Haftasonu izler yorumumu yazarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: engnnn

Zach sakalları kessin artık, her filmde aynı karakteri canlandırıyor gibi oluyor.

Filmin afişini görünce bundan bahsedecektim ben de. Bu tipi görünce The Hangover'daki karakterinden başka bir şey gelmiyor aklıma.
  • filmi izledim güzel bir filmdi ama ismiyle pek debağdaştığı söylenemez o kadar da komedi bir film değil ama filmde Emma Roberts ın olması yeter tabi bnm için
  • Dün gece izledim. Güzel filmdi. Genç çocuk güzel rol yapmış. Şekilden şekile girmiş.
    Vakit geçirmek için izlenebilecek eğlenceli bir filmdi. Tavsiye ederim.
  • Sırf farklı bir yapım olduğu için bile beğenilir.Zach yine iyiydi.
    Puanım 7,0/10
  • Filmde her şey eksik kalmış gibi bir hava vardı Tamam her şeyden biraz almış filmleri severim ama bu film gerçekten her şeyden biraz almış Gülmedim duygulanmadım farklılık göremedim ... etkilenmedim Beynim etkilen derken vücudum filmi ileri sarıyordu Kısacası olabilirmiş ama olmamış Her şeye rağmen izlenmeli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluecancan

Filmde her şey eksik kalmış gibi bir hava vardı Tamam her şeyden biraz almış filmleri severim ama bu film gerçekten her şeyden biraz almış Gülmedim duygulanmadım farklılık göremedim ... etkilenmedim Beynim etkilen derken vücudum filmi ileri sarıyordu Kısacası olabilirmiş ama olmamış Her şeye rağmen izlenmeli.

film
    e saymadığın kötülük kalmadı bide izlenmeli yazmışsın..sonra izleyip beğenmediğimizde ben size söylemiştim bi diceksin
  • quote:

Orijinalden alıntı: alfa1802

quote:

Filmde her şey eksik kalmış gibi bir hava vardı Tamam her şeyden biraz almış filmleri severim ama bu film gerçekten her şeyden biraz almış Gülmedim duygulanmadım farklılık göremedim ... etkilenmedim Beynim etkilen derken vücudum filmi ileri sarıyordu Kısacası olabilirmiş ama olmamış Her şeye rağmen izlenmeli.

film
    e saymadığın kötülük kalmadı bide izlenmeli yazmışsın..sonra izleyip beğenmediğimizde ben size söylemiştim bi diceksin

Kötü olmamış eksik olmuş demek istedim Sanki işe daha fazla yoğunlaşılsaymış üst seviye bir film çıkabilirmiş gibi geldi Buda her şeyden eksik tat almama neden oldu Hala sözümün arkasındayım İZLENMELİ

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: alfa1802

quote:

film

Kötü olmamış eksik olmuş demek istedim Sanki işe daha fazla yoğunlaşılsaymış üst seviye bir film çıkabilirmiş gibi geldi Buda her şeyden eksik tat almama neden oldu Hala sözümün arkasındayım İZLENMELİ

önümüzdeki hafta sözünü dinleyip izleyeceğim kötü çıkarsa.....

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.