Şimdi Ara

IT. EXPLORERDA SAYFA HATASI ACILLL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilen varsa lütfen yardım edebilir mi?
    İki gün önce windows me olan işletim sistemimi xp ye çevirdim. Daha önce onixion adsl modem ile gayet normal bağlanıyordum. Fakat şimdi internete bağlanıyorum fakat ne explorer sayfaları açılıyor (sayfa bulunamadı hatası) ne de messengerdan mesaj gönderebiliyorum. msn online ama karşı tarafta beni görüyor, ne benim mesajım ne de onun bana gönderdikleri mesajlar geliyor. DNS ayarlarını otomatik yaptım, adsl modemi tekrar tekrar kurdum. 444 0 375'i arayıp hattımı kontrol ettirdim fakat sorun bunlarda değil. Bana yardımcı olabilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi varslan -- 1 Şubat 2006 12:49:26 >

• Modemin programına girip ayarları yeniden yapmayı dene.
  • Kaç kere yaptım onixion modam ayarlarını değiştirip durdum dün gece ama olmadı. Acaba sistemimi yeniden win 2000 olarak kursam mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi varslan -- 1 Şubat 2006 13:57:33 >
  • Arkadaşım Ne Alakası Var İşletim Sistemin Xp Olmuş 2000 Olmuş. Bu Aralar Türkiye Genelinde ADSL Çalışmaları Mevcut İnternet Bağlantısı Varmış Gibi Görünsede Veri Alışverişleri Yok. Web Sayfaları Açılmıyor MSN ise Uzun Bir Uğraş Sonucunda Açılıyor, Açıldıktan Sonrada Gönderim ve Alım Yapmıyor. 444 03 75 ADSL Destek Hattını Aradığınızda Kendilerde Herşeyin Normal Olduğunu Söylüyorlar Fakat Pekte Normal Değil.

Ama Sen Yinede Modem Ayarlarını Tekrar Bir Gözden Geçir Bakalım. Çünkü Benim Bütün Makinalarda XP Kurulu. Ne Modem ayarlarınde bir değişiklik yaptım, ne işletim sisteminde. gündüz saatlerinde ADSL'den çok sağlıklı bir şekilde faydalanırken öğleden sonra birden koptum ve saatlerce bağlanamadım. ADSL alt yapısında bir çalışma yapılıyormuş.
  • Peki sorun şu olabilir mi?
    Benim bilgisayarım bayağı bir yüklü idi adeta boşyer yok gibiydi. Ne bulursam yüklüyorum yani anlayacağın. Geçen gece arkadaşla format atıp xp ye yükseltelim sistemi dedik. Yalnız disket sürücüm çalışmadığı (disket sürücüsünü görmüyor makine) için format atamadık ve biz de xp yi windows me nin üzerine kurduk. Sonra ben yine modem falan bütün ayarları yeniden yaptım.
    Acaba burada gözden kaçırdığımız bişey mi oldu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.