Şimdi Ara

İşyerindeki kadınlarla ilişkiler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar çalıştığımız işyerlerinde birçoğumuzun hoşuna giden kadınlar mutlaka oluyordur.
    Ben bir otelde çalışıyorum ve otelde hoşuma giden birkaç tane bayan personel var.
    Bir yerde okumuştum: Çapkınlığın temel kuralı, asla işyerinden biri ile beraber olma!

Fakat ben çalıştığım otelin lojmanında kalıyorum ve lojman otelin içerisinde. Yani dışında özel hayatımın çoğu kısmı yine otelde geçiyor.

Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda, iş yerinden bir kadınla ilişki yaşamak doğrumu yanlışmı?

• komşu komşunun çıkartıp vurmasına muhtaçtır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokbeykarahan

Arkadaşlar çalıştığımız işyerlerinde birçoğumuzun hoşuna giden kadınlar mutlaka oluyordur.
    Ben bir otelde çalışıyorum ve otelde hoşuma giden birkaç tane bayan personel var.
    Bir yerde okumuştum: Çapkınlığın temel kuralı, asla işyerinden biri ile beraber olma!

Fakat ben çalıştığım otelin lojmanında kalıyorum ve lojman otelin içerisinde. Yani iş dışında özel hayatımın çoğu kısmı yine otelde geçiyor.

Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda, iş yerinden bir kadınla ilişki yaşamak doğrumu yanlışmı?

Bence bir sorun olmaz.Sonuçta aynı yerdesiniz ve her gün görüşeceksiniz.Daha avantajlı yani...
  • düşünemedi.
  • @2 intahar komandosu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Wall Street

komşu komşunun çıkartıp vurmasına muhtaçtır

quote:

Orijinalden alıntı: South Korea

@2 intahar komandosu

• quote:

Orijinalden alıntı: Jake LaMotta

Bugün bacım yarın ihtiyacım.. Götür gitsin..

Yürü be..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Türk kızları ile evlenilmez...
    17 yıl önce açıldı
    kızla yaşadığım ilişki de
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

@2 intahar komandosu

• quote:

Orijinalden alıntı: gokbeykarahan

Arkadaşlar çalıştığımız işyerlerinde birçoğumuzun hoşuna giden kadınlar mutlaka oluyordur.

Fakat ben çalıştığım otelin lojmanında kalıyorum ve lojman otelin içerisinde. Yani iş dışında özel hayatımın çoğu kısmı yine otelde geçiyor.

O kural hayatın büyük kısmı iş yerinde geçtiği için hatunlar aldatılınca işine taş koyar rezillik yaratır diye söylenmiş sen götürmene bak :) Ama kaç tane götürücen ki bir max iki illaki duyulacak o yüzden en iyisini götür ve gittiğiniz yer yatak odası olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: HAAltuntas

quote:

Orijinalden alıntı: Black Wall Street

komşu komşunun çıkartıp vurmasına muhtaçtır

quote:

@2 intahar komandosu

İnci sözlük terk

• Yalnizsa, bekarda vur dibine ne duruyon

• quote:

Orijinalden alıntı: Jake LaMotta

Bugün bacım yarın ihtiyacım.. Götür gitsin..

Hiç bi'şey demiyorum.

• Söylenen sözleri dinlemenizde fayda var.
  • Ben yaptim boyle bisey birlikteyken iyi guzel ama ayrilinca butun arkadaslarina anlatiyor sonra sen butun kizlara is atiyo mussun gibi goruntu oluyor aklin varsa yapma derim

• quote:

Orijinalden alıntı: IRau

Ben yaptim boyle bisey birlikteyken iyi guzel ama ayrilinca butun arkadaslarina anlatiyor sonra sen butun kizlara is atiyo mussun gibi goruntu oluyor aklin varsa yapma derim

• quote:

Orijinalden alıntı: Do I Have To

düşünemedi.

Düşünemedim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.