Şimdi Ara

İşyerinde youtube vs video siteleri yasaklı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir bakanlıkta çalışıyorum , facebook mynet gibi siteler açık rahatlıkla surf yapılabiliyor fakat youtube veya herhangi bir flash tabanlı video açacağım siteler yasaklı. Her ne kadar proxy değiştirmek dns girmek istesemde bir türlü bağlantı kuramıyorum dns değiştirince hiç bir siteye girmiyor sayfa bulunamıyor, proxy programı çalıştırınca contact for server... yazıyor ve kalıyor ne önerirsiniz ?
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

Orijinalden alıntı: bybehlul

Arkadaşlar bir bakanlıkta çalışıyorum , facebook mynet gibi siteler açık rahatlıkla surf yapılabiliyor fakat youtube veya herhangi bir flash tabanlı video açacağım siteler yasaklı. Her ne kadar proxy değiştirmek dns girmek istesemde bir türlü bağlantı kuramıyorum dns değiştirince hiç bir siteye girmiyor sayfa bulunamıyor, proxy programı çalıştırınca contact for server... yazıyor ve kalıyor ne önerirsiniz ?

bakanlıkta çalışıyosan hiç uğraşma bence
  • açan arkadaşlar var , hemde bilgisayarın b sinden anlamayan adamlar. Ben bilgisayar teknikeriyim şimdi sorarsam gülünç bi durum olacak o yüzden soramıyorum da :)) Çare sunabilecek bi arkadaş varsa benim aklıma gelmeyen bi açık gösterebilirse süper olur.
  • VPN dene. Belli port aralıkları blockludur sistemde, o açıdan birkaç VPN denemeni öneririm.
  • girilmiyor vpn siteleri de yasaklı :S
  • Ultrasurf programını indirin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ultrasurf dahil tüm proxy programlarını kurdum, yukarıyada yazdım " proxy programı çalıştırınca contact for server..." yazıyor öyle kalıyor hiçbir şekilde başka bir proxy üzerinden giremiyorum nete. Free proxy sitelerinden değişik portlarda bir çok proxy girmeyi denedim olmuyor.
  • Tor vidalia denediniz mi?
    bunuda deneyip sonuç alamadıysanız işiniz gerçekten zor
  • quote:

Orijinalden alıntı: T.HAWK

Tor vidalia denediniz mi?

Yarında onu deneyim olmazsa yine forumdan yazarım :):)
  • quote:

Orijinalden alıntı: T.HAWK

Tor vidalia denediniz mi?

çalışmadı kardeşim olmadı maalesef :((
  • bakanlıkta çalışan adamın video sitesiyle işi ne. orası yan gelip yatma yeri mi?
  • sıcak fıırsatlarda 6 ay bedava vpn clıentı var bu clıentı usb ye kur ıs yerı yada herhangı bı yerde tak calıstır baglanmaması ımkansız
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre1393

bakanlıkta çalışan adamın video sitesiyle işi ne. orası yan gelip yatma yeri mi?

ben 24 saat çalışıyorum kardeşim !! Nöbette kaldığım zamanlar bugün olduğu gibi zaman geçirmek için ya tv izleyeceksin yada internetten bişeyler açıp vakit geçireceksin !! Bilip bilmeden konuşmayın sıkıntıya düşersiniz. Herkes işine baksın yardımcı olmayacaksan yorum da yapma !!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Castiel

sıcak fıırsatlarda 6 ay bedava vpn clıentı var bu clıentı usb ye kur ıs yerı yada herhangı bı yerde tak calıstır baglanmaması ımkansız

teşekkür ederim hocam bir de onu deneyim olmazsa
  • Kardeş orada donanım tabanlı firewall olma ihtimali yüksek...

Fortinet vs bir donanım var mı? varsa sen bu donanıma ulaşabilir misin? şifren var mı ?

Fortinet gibi donanımsal firewall larda istenilen kişilere açılıp kapatılabilmektedir. Ultrasörf vs gibi proxy programları işe yaramazla bu sistemlerde,
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkismail

Kardeş orada donanım tabanlı firewall olma ihtimali yüksek...

Fortinet vs bir donanım var mı? varsa sen bu donanıma ulaşabilir misin? şifren var mı ?

Fortinet gibi donanımsal firewall larda istenilen kişilere açılıp kapatılabilmektedir. Ultrasörf vs gibi proxy programları işe yaramazla bu sistemlerde,

aynen kardeşim, büyük ihtimal donanımsal bir firewall var çünkü hiçbir şekilde delemiyorum güvenliği. Bize vermezler firewall şifrelerini, yapacak bişey yok böyle kullanmaya devam edeceğiz en azından bazılarını açabiliyorum bazı video sitelerini daha engelleyemedikleri var :)) herkese teşekkür ederim yardımlarından dolayı arkadaşlar.
  • ipfaker dene kral sitedir :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.